Q0413. Zijn wij twins of soulmates?

Onbekend

Ik kreeg wel door dat hij mij ware liefde was, toen ik hem de eerste moment zag en ik voelde me zo op mijn gemak dat heb ik nog nooit bij iemand gehad!! Ik ben een twijfelkous en ik wil nu eens horen wat julie denken van mijn verhaal!! Zijn we twins of gewoon soulmates?? Ik hoop dat julie eerlijk zijn met mij!! Ik voel hem erg vaak bij mij, al zit hij 2000 km meter van mij vandaan, hoe verder hij zit hoe moeilijk hij aan te voelen is dat is wel zo!!! Ik heb er wel lang over gedaan om te beseffen hoe sterk onze connectie was, ik was in ontkeningsfas omdat ik wist dat ik hem uit het oog ging verliezen, maar alles zei tegen mij dat hij men ware was, maar is hij dan mijn twin of mijn soulmate?? Ik trek de laatste tijd ook meer soulmates aan , sinds ik hem ken en dan voel ik duidelijk dat zijn soulmates, want ik kom er goed mee overeen ookal zijn ze op sommige vlakken tegenstrijdig en aanvoelend ik voel dan een onderlinge connectie maar als ik hun nietmeer zie ben ik wel! triestig maar bij die jongen , voel ik alsof ik zal sterven alsof ik een deel van mij mis !! Sinds kort begin ik hevig te trillen als hij ook alleen maar in mijn buurt is, heb jij dit ook bij soulmates?? Ik ben zelf een keer uitgetreden toen ik mijn twin zag, en ik voel ook telkens zodanig hevig gevoel dat ik ervan wil weglopen, is dit soulmate of twin??? Het is beangstigend heel overweldigend gevoel, dacht zelf eens dat ik ervan zou doodgaan!! ongelofelijk!! Ik kan hem enorm aanvoelen, en telepathie heb ik niet regelmatig maar heel en af en toe toch gehad, ik weet dat we wel telepathisch kunnen communiceren ten alle tijden maar soms is het niet helder genoeg of misschien twijfel ik te veel of het een gedacht is of echt wel voel ik hem constant bij mij soms meer als anders!!! Ik voel heel zijn wezen in mijn wezen ,ik voel hem zo aanwezig en voel vooral wanneer hij heel blij of heel triestig is!! En ookal spraken we beiden een andere taal, we konden elkaar verstaan!! Ik voe! lde mij schijnen toen ik bij hem was, wel moet ik zeggen dat onze rela tie er altijd hevig aan toe ging , ook veel misverstanden maar ik heb een onvoorwaardelijke liefde, en dat heb ik niet bij die soulmate die ik daarna heb leren kennen!! Ik voel dat het iets anders is als soulmate maar ik weet ook niet of we wel twins zijn?? Want soms lijkt het of onze band toch nog iets anders is dan mensen hier beschrijven, maar dan denk ik dat iedere band wel uniek is!!! Ik voel wel dat we al veel meegemaakt heb, waarschijnlijk ook in andere levens!! Ik voel een heuze verbondendheid!!! En alles in mij die voor hem wil blijven gaan no matter what!!! Maar gevoel van herkening had ik niet echt, ja ik zag hem en alles zei me dat hij men ware was en hij schijnde voor mij, hij had zo’n gloed zoals een engel echt gek, en dan heb ik hem een lange tijd nietmeer gezien en dan 1 jaar later toen ik hem terugzag begon ik voor het eerst te bibberen/trillen en in trance te geraken en een jaar daarna toen ik hem nog eens terugzag begon dat trillen nog heviger, en toen had! ik zo’n gevoel dat ik wou weglopen, zo overweldigend!!! Maar mischien moet onze herkening nog komen, we zien elkaar met stukken en flarden dat is mischien daarmee!!! Ik zou graag eens julie mening weten erover!!! Wat denken julie zijn we twins of niet???of soulmates?

Antwoord
Twins(Onbekend)