Q0411. Heb ik recht op een eigen leven?

Onbekend

Sinds een jaar geleden ontmoette ik mijn zielsverwant. Ik wist het niet maar hij heeft enorme moeite gedaan om me dat te laten weten. Na een ellendige scheiding met een kind als inzet en geld natuurlijk, had ik geen enkel vertrouwen in mannen. Ik kreeg hulp van een instantie en hij werkte daar als maatschappelijk assistent. Mijn nekharen stonden altijd overeind als hij op bezoek kwam voor controle van het huis en het kind. Pas op het laatst had ik door dat ik van hem hield. Hij werd ontslagen en mocht van zijn baas niet in contact met mij blijven en dat was dat. Maar s avonds begon mijn lichaam te gloeien en werd ik opgewonden tegen mijn zin in. Wist ik veel wat hij met zijn geest kon; Uiteindelijk is hij constant bij mij en leest hij mijn gedachten en gevoelens en owee als een andere man mij interessant of lief vindt als vriendin. Dan is s avonds het huis te klein dan wordt hij bazig in bed en eist hij dat ik met hem moet vrijen; zo voelt dat iedere keer aan. IK zei steeds ik ben mijn eigen baas en heb mijn eigen wil en toch geraak ik niet van het gevoel af dat hij mij controleert. HIJ WEET ALLES VAN MIJ en dat ben ik beu. Maar zelf laat hij niks los over hem. Waar woont hij houdt hij wel van mij heeft hij een ander ik weet niks en na alle miserie kan ik niet zonder hem. Maar ik wil wel mijn eigen leven terug.

Antwoord
Ik kan hier heel kort over zijn. Deze man is geen zielsverwant van je. Je hebt met deze man waarschijnlijk karma uit een vorig leven, maar een soulmate behandelt je NIET zo. Iemand die spiritueel ver genoeg ontwikkeld is ook niet. En ja, je hebt recht op een eigen leven. Maak je los. Zij het geestelijk of letterlijk, door met hem te breken. Echt, als ik je verhaal zo lees, komt het zo simpel op me over. Licht en liefde voor je.(Juul)

Antwoord
Fijn! En ik hoop ook voor je dat het in dit leven nog gebeurt. Ik heb ook altjd een hekel gehad aan ‘een volgend leven’ misschien. We leven immers nu in dit. Licht en liefde voor jou! (Juul)

Antwoord
Ik weet niet wanneer je dit hebt geschreven, ik hoop dat het je gelukt is om van hem af te komen. Idd het is niet je tz. Zijn liefde voor jou is ver zoek. Hij wil de controle hebben. Het ligt in jouw handen door te kiezen voor jouw eigen leven. (Frenschy)