Q0409. Waarom geven we elkaar geen duidelijkheid?

Onbekend

Waarom is er geen duidelijkheid tussen twins, wat ze samen willen? Waarom zo omzichtig te werk gaan als je weet dat je eigenlijk het liefst bij elkaar wilt zijn, waarom praat je hier niet over, waarom laat je de ander in onzekerheid? hierdoor kunnen twijfel en angst weer voeding krijgen en mijn ervaring is dat dat ook geheid ingevuld wordt, door anderen die proberen deze Liefde te ondermijnen, tegen te houden. Geef angst en verwardheid geen kans maar laat elkaar weten wat je wil, laat deze Liefde toe. Dat is de krachtigste energie tegenover de duistere kant ,die van angst.Voel dat die angst ook mij weer aardig te pakken heeft, dan is het vertrouwen weg en zit ik weer op de bodem. groot verdriet! Waarom geen duidelijkheid?

Antwoord
beste onbekende, verstop je angst niet, erken hem , herken hem, zo verliest ie z’n macht steeds meer. het is ok om bang te zijn in zo’n situatie, voor mij heeft het ook met ontzag te maken voor zo’n goddelijk gevoel en voor zoveel onverklaarbaars. heb vertrouwen in de warmte en in het licht,in jezelf die het waard is om zo geliefd te worden; anderen hebben daar geen invloed op, dat blijft; ze kunnen zich , ook als de inmenging goed bedoelt is, overigens maar beter met hun eigen leven bezighouden, hun eigen liefde , warmte voeden, dat zij ze ook gegund. geef-ontvang je liefde , geef duidelijkheid, verlang duidelijkheid aan-van jouw zielsliefde/s, leef…… (Onbekend)

Antwoord
voel erg met jou mee. voel me heel erg weggeduwd door mijn twin, en spiritueel gesteund, geliefd,aangetrokken is dubbel. daarom durf ik het niet meer; ik denk dat hij het niet wil, dus respecteer ik dat. blijft verwarrend. (Onbekend)

Antwoord
Wat ik ook zo erg vind; als je door je twin heel erg veranderd bent en hij ook volgens mij, en je hebt je hele leven veranderd en je merkt vervolgens dat hij nog twijfelt .. terwijl hij ook meer wilde ,dan voelt dat beroerd, vind het niet sterk (zacht uitgedrukt) en eigenlijk heb ik ook helemaal geen zin meer om me aan te passen, dat heb ik mijn hele leven al gedaan..nu niet weer..ik leef en ik wil een liefde die voor mij kiest met heel zijn hart en ziel en niet weer een beetje. Dit is geen liefde voor inmenging van anderen en geen liefde voor een tussenoplossing,een soort van vriendinnetje erbij..of zo? Deze liefde mag er helemaal zijn als je er allebei klaar voor bent…? want het gaat nooit meer over. Zou het daar graag met hem over willen hebben, wat hìj wil(en niet wat anderen van hem verwachten) en ik vind dat hij mij niet zo in onzekerheid moet laten, dàt doet hartstikke zeer! loop iedere keer te janken en dat is klo…(Onbekend)

Antwoord
Nog even over angst, het onzekere, het op de bodem..heb het weer overleefd en weet je ; ik denk dat deze site daar aan de ene kant aan bijdraagt aan overleven en begrip , maar aan de andere kant kan het je soms nog onzekerder maken, is geen kritiek hoor, maar iedereen schrijft als onbekend en soms denk je dan dat kon wel van mijn twin zijn dat antwoord , twijfel gezaaid, angst geoogst ha, sorry als ik te heftig heb gereageerd maar het was sinds tijden een enorme dip,denk ik wel herkenbaar voor velen..(Onbekend)

Antwoord
Ja dat snap ik, waarom verontschuldig je je? ik denk dat dat zogenaamde wel/niet herkennen verwarrend/enorm kwetsend kan zijn. zielsliefde , daar moet je best nuchter voor zijn vind ik en toch open. mij helpt het altijd weer te mediteren… als je het ziet als anonieme uitlaatklep/ en msschn het geven van troost is het prettiger, voor mij dan. (Onbekend)

Antwoord
Derde onbekende (het zou echt gemakkelijker zijn als mensen zouden ondertekenen, als is het maar met een x, maakt het reageren op iemand gemakkelijker…) Het is idd niet sterk nee, en je hebt gelijk, er is geen middenweg in dit. Laat los, richt je op jezelf. De enige manier om iets aan het gedrag van een ander te veranderen is het veranderen van je eigen gedrag. Zo eenvoudig is het. Als jij maar de hele tijd binnen handbereik bent, kan je twin altijd zo blijven doorgaan, want je bent er toch wel. Geen wake-up call, niets. En voor jezelf is het ook verschrikkelijk. En twin of niet, maar je doet jezelf er zo’n verdriet mee aan. Loslaten = moed. En de enigste reden om niet los te laten in een dergelijk situatie is de angst dat als je het doet, de liefde verdwijnt. Ik wil niet lullig doen, maar nu heb je ook niets. Alleen een verschrikkelijk heen- en weer. Zonder dat heen-en weer heb je misschien pijn op een andere manier, maar je krijgt ook meer rust en de gelegenheid om van een afstand naar de situatie te kijken. Als het zo bedoeld is, gebeurt het toch wel. Zo niet, dan heb je al een frisse start gemaakt voor de rest van je leven. Hoop dat alles, hoe dan ook, goed komt voor je. Licht en liefde.(Juul)

Antwoord
Ik ben soms ook zo het vertrouwen kwijt in mijn twin, wat niet terecht is, maar dat heeft soms ook met oud zeer te maken,met vertrouwen geven. misschien is dat het waardoor die angst dan ook bij mij helemaal de boventoon gaat voeren. weet dat ik de belangrijkste ben voor mijn twin en vind het rot als ik hem dan weer niet vertrouw. dat ligt gewoon bij mij. het is een leerproces en ik kom iedere keer een stapje verder. heb altijd veel geduld gehad en ik herken mij zelf soms niet meer. ja een twin haalt het mooiste maar ook het moeilijkste bij je boven. wat is èchte liefde mooi en moeilijk, toch vecht ik ervoor! het universum helpt en heeft me al zoveel signalen gegeven. vertrouwen weer oppakken en mediteren,dat helpt mij ook , het is alleen soms zo’n oorlog in mijn hoofd dat ook dat dan niet meer goed wil! (Onbekend)

Antwoord
Nog even een tip, een muziekfilmpje op youtube; tristan and isolde how can i not love you. de hele film is trouwens herkenbaar, de strijd, de tegenwerking ! gaat over tweelingzielen denk ik , in ieder geval over Echte liefde..dwars door alles heen kun je niet anders dan van die ander houden. (Onbekend)

Antwoord
Mijn soulmate wil me niet meer zien. Is hij dan toch mijn soulmate niet..? Of ben ik me er meer van bewust en is dat een waarheid (en gemis) waarmee ik zal moeten leven Wat denken jullie? (Onbekend)