Q0408. Moet ik mijn huidige partner vertellen dat ik mijn soulmate heb gevonden?

Onbekend

Moet ik mijn huidige partner, vertellen dat ik mijn soulmate heb gevonden? Ik heb mijn soulmate gevonden maar ben getrouwd met een lieve vrouw en heb 2 prachtige dochters. Alleen wat ik nu meemaak en voel is overweldigend, dit heb ik nog nooit met of bij iemand gevoeld ook niet bij mijn eigen vrouw. Het gevoel in zo intens, heftig, mooi en diep dat ik compleet van slag ben. Mijn soulmate is alleenstaande moeder en voelt precies hetzelfde. Ik weet diep in me dat het onvermijdelijk zal zijn dat ik en mijn soulmate samenkomen, wanneer dat weet ik niet maar dat het gebeurd is zeker. Wat me nog tegenhoudt is het verdriet dat ik mijn huidige partner, kinderen en mij familie en vrienden aan ga doen. Ik zie enorm op tegen het moment van vertellen. Maar de drang in mijn lichaam is zo groot het doet soms pijn. Ik moet naar mijn soulmate, dat gevoel heb ik constant. Ben een beetje radeloos. Help me.

Antwoord
Helpen is een wat al te grote opgave om te garanderen,maar misschien met deze tip slaag ik daar toch een beetje in:Ik weet niet of je het op dit moment moeilijk vindt om je met je partner en dochters te verstaan,maar wees zo eerlijk mogelijk tegen elkaar als maar enigszins mogelijk is.Vertel het zo snel mogelijk, op een kalme manier.Met zoveel energie in je hart komt er absoluut een lekje in de waterdichte muur en het vermoeden dat je iets achter hun rug doet zal het wederzijdse vertrouwen ondermijnen. En dan slaat het wonden die maar heel langzaam helen en die diepe littekens achterlaten.Wellicht slaag je er toch in om hun vertrouwen te winnen, door er juist NIET bij te gaan zitten en aannemen dat alles wel vanzelf zal gaan. Ik wens je veel vertrouwen en moed in deze moeilijke toestand.(Onbekend)