Q0396. Overlijden tweelingziel?

Onbekend

Zijn er hier tweelingzielpartners wiens tweelingziel gestorven is en hoe is die ervaring? Hoe voelt dat dan en is er daarna nog telepathisch contact? Weet iemand hier iets over te vertellen?

Antwoord
Dat vraag ik me ook wel ns af. Ik ben ook gevoelsmatig sinds ik mijn twin ken een paar maal bijna dood gegaan. ook ben ik soms heel bang dat mijn twin sterft, hoewel dat nu minder is; ik denk dat ik mijn twin gewoon doorvoel… vraag je dit omdat je graag samenwas gekomen voordat dit misschien gebeurt?(Onbekend)

Antwoord
Neen gewoon uit nieuwsgierigheid over hoe het contact zou kunnen zijn na dit leven,als 1 van beiden sterft.Ik heb een verhaal gelezen van een vrouw en zij was 36 jaar samen met haar twin. Na zijn overlijden ging het contact gewoon door. Hij vanuit een andere dimensie en zij hier op aarde. Dat lijkt me heel bijzonder.Wij mijn twin en ik zijn springlevend hoor, ik weet wel in ons volgende leven is ons voorspeld, dan komt hij terug als engel en blijf ik achter als zijn gids.Wij zullen dan ook iets dergelijks meemaken denk ik.(Onbekend)