Q0391. Telkens misgelopen?

Onbekend

Wat moet ik doen, ik heb mijn twin 3 jaar geleden uit het oog verloren en sindsdien heb ik hem geprobeerd te zoeken maar zonder zijn achternaam of stad waar hij woont kon ik niet veel doen, wel is het mij gelukt hem 2 maal te ontmoeten, dit was echter een zeer vluchtige ontmoeting , ik zag hem en geraakte in schock zodanig dat ik niets kon zeggen, mijn twin begon dan te twijfelen en dacht dat het dan misschien toch ik niet was en ging toen weg ik volgde hem en hij stapte op de trein en juist toen ik wou opstappen vertrekte de trein, bij de 2 de ontmoeting zag ik hem maar voor ik naar hem kon gaan was hij al weg .. Ik heb mijn kaarten laten leggen door een helderziende/voelende persoon en ook ik heb voor mezelf al kaarten gelegd en beiden word gezegd dat ik hem wel zal terugzien , maar dat ik zal moeten oppassen dat ik nu echt de kans grijp!! Ik heb zo’n angst want ik weet dat als ik hem ga zien, ik kan het bijna niet verdragen om al in dezelfde provincie of noch stad te vertoeven laat staan super dicht bij elkaar te zijn , dan begin ik te beven en te flippen en dan voel ik me enorm beladen, zoveel dat ik verstokt ben van angst, angst overmant me op het moment dat ik hem zie waardoor ik stokstijf blijf staan, ook durf ik niet naar hem toe lopen moest ik heml zien omdat ik nog altijd bang ben dat ik het me verbeeld heb , dat hij nietmeer weet wie ik ben of dat hij me helemaal niet wil zien!! Wat moet ik doen, ik denk dat ik niet zoveel kansen meer zal krijgen, een vriend van mij zei dat hij voelde dat ik nog maar 1 laatste kans zou krijgen en dat het dan zou eindigen, maar ik wil die kans grijpen, alleen heb ik heel vaak nogal wat pech en ik weet dat als ik maar een klein kansje krijg ik die zeker verpest, omdat ik zo ben, ik zal wel proberen die kans te grijpen maar dan komt er van buitenaf iets tussen dat het niet lukt, en wat ik ookal voor heb gehad is dat ik naar ielmand toe ging die op hem leek en dat hij dat niet was alsook ik da! cht zijn vrienden gezien te hebben wat achteraf negatief leek, zo heb ik me al vaak belachelijk gemaakt en heb er een trauma aan over gehad ,nu durf ik dus nog minder zomaar afstappen als ik denk hem of zijn vrizenden gezien te hebben, ik heb ook enorm veel angst dat ik hem nietmeer zou herkennen, ik ken hem supergoed, zijn ziel maar uiterlijk is het wat vervaagd en ik weet niet waarom ik vind dit zo erg!!!pff wat moet ik doen?? Hoe kan ik de confrontatie met hem aan?? Altijd als ik hem zie heb ik zin weg te lopen omdat het zo heftig is !! Kan iemand me alsjeblieft helpen ik wil deze kans echt niet missen, dat mag echt niet, het betekend alles voor mij!!Wat moet ik doen?

Antwoord
Ik ben bekend met een soortgelijke situatie via een vriendin van mij. Het wegrennen van de ander. Zij heeft het nooit echt gedurfd en daar zal ze mee moeten leren leven. Ik wil je daarom maar een advies mee geven: praat ajb met hem de volgende keer als je hem ziet. Laat de kans niet glippen. Er is niets ergers dan gemiste kansen. Doe het voor jezelf. Je kan het!(Onbekend)