Q0390. Klachten door te kiezen voor angst?

Onbekend

klachten door te kiezen voor angst message: Als je voor je ziel kiest dan kies je voor jezelf ,het doet je goed op alle vlakken. Ik heb nl. meegemaakt dat je last kunt krijgen van lichamelijke ongemakken door tegen je gevoel in te gaan.. door je te verzetten tegen de wens van je ziel? Ik kreeg huidklachten, was altijd moe, doordat ik verder wilde op mijn verstand en tegen die enorme krachtige zielswens probeerde in te gaan. Ik koos dus niet voor mijzelf en dus ook niet voor mijn ziel..ik koos voor angst en daar kreeg ik klachten door. Wie herkent dit?

Antwoord
Ik denk dat ik weet wat je bedoelt maar denk niet dat dit komt door dat je tegen je gevoel ingaat wel denk ik dat je beiden je eigen kant op gaat en ik weet wat je bedoelt met die lichamelijke klachten , spirituele groei, tweelingzielen die elkaar ontmoeten en nog niet klaar zijn voor elkaar en daarna nen tijd uit elkaar gaan moeten eerst een spirituele groei doorstaan, je kan zelf op internet de kenmerken vinden van wat je voelt als je je je spirituele groei bezig bent en geloof me dat kan er akelig aan toe gaan, zo kan je te kampen krijgen met hartpijnen, hoofdpijnen en slapeloosheid, energieloos en raar voelen , allerlei !! Voor mijzelf was het spiritueel ontwaken het moeilijkste wat ik ooit heb moeten meemaken en omdat ik zoveel heb afgezien voel ik me verplicht om mensen die hetzelfde meemaken voldoende uitleg te geven en te kunnen geruststellen, want bij mij wist niemand wat ik had tot ik er zelf achterkwam opt internet!! Eerst dacht ik dat ik niet lang meer! te leven had, dat had ongeveer dezelfde kenmerken namelijk ineens beginnen u paranormale kanalen open te gaan, je hebt ineens heldervoelende,ziende,ruikende,horende,proevende ervaringen kort na elkaar, de eerste periode die ik meemaakt,fase 1 het eerste wat er bij mij gebeurde was opt concert voor mijn verjardag begon ik mij ineens slecht te voelen,ik voelde mij van de wereld en ik voelde mij nietmeer aards , toen dacht ik dat er iets erg stond te gebeuren ik kon het gewoon niet verklaren het was alsof ik spontaan een deel uittreede uit mijn lichaam en dat heeft een lange tijd geduurd maar het ergste bleef maar 1 dag, na die dag had ik nog pâranormale ervaringen de eerste fase die ik onderging was futloosheid, energieloos ik voelde dat ik precies iets te kort kwam in mijn lichaam , ik had geen macht voor niets te doen en ik vond dat niet normaal, ik kon niet langer dan 5 minuten in de spiegel staren omdat ik ten eerste mijn eigen gezicht niet meer herkende, alsof ik verand! erd was en dat ik als 2de moeite had me te concentreren, ik weet nog d at ik me levensloos voelde, alsof het leven uit me werd gezogen en die fase heb ik gehad van in mei tot juni of juli een maand of 2 Fase 2 in mijn spirituele groei was allerlei lichamelijke klachten, vooral pijn aan mijn hart, ik denk dat bij deze fase u chakra’s gezuiverd worden, mijn hart deed enorm veel pijn , klopte enorm onregelmatig en had enorm hoge blkoeddruk, ook last van luchtwegen, en de periode daarna bijna een hele maand een onmenselijke druk op mijn hoofd, hoofdpijn en precies dat u hersenen worden geplet! In fase 2 had ik ook veel te kampen met angsten , het was voor mij een zeer angstaanjagend proces en heb het zonder hulp en begrip helemaal alleen moeten doorstaan, dan rond September of Oktober stopte fase 2 en daarna voelde ik vooral dat ik veel geleerd had, ik voelde mij enorm gegroeid, ik voelde mij een andere geest echt heelk erg raar een typisch kenmerk is ook het rouwen van u oude ik, ik mis enorm het meisje die ik een dik jaar geleden was maar dat k! an ik nooit meer zijn!! Ik vind het sneu want het lijkt wel of mijn geest helemaal veranderd is maar dat is ook zo elke geest moet groeien alleen niet iedereen doet dat in dit leven!! Ik dus wel , bij fase 3 hoort de aanvaarding dat je anders bent, maar ook nog wat onrust, twijfels, maar bij fase 3 zit je erbijna door , wat ook een feit is de +1 doet langer over spirituele groei dan de ander!! 1 ding wat nooit weggegaan is is dat kijken in de spiegel, ik zucht soms zie ik een heel ander mens, herken mezelf nietmeer das echt gek, das omdat ik een geestelijke verandering heb ondergaan!! Herken je jou in de bovenstaande beschrijving?? Vertel is meer expleciet wat je voelt ik wil jou echt heel erg graag helpen om dat ik weet dat dat erg belangrijk is!! Wat ook een feit is is dat spirituele groei niet altijd moet pijn doen, maar het doet meestal alleen pijn als je tegensprutelt(das bij de meeste dingen zo :-)) dus probeer te aanvaarden dat je MOET veranderen , das voor je eige! n bestwil en tegensprutelen helpt niet dat maakt het alleen maar pijnl ijker voor jou hoor, zeg me er eens iets meer ovber misschien kan ik je dan verder helpen!! veel liefs (Claudia)

Antwoord
Heb inderdaad ook wel klachten gehad, zoals ineens heel draaierig in je hoofd, of het gevoel alsof je in je stoel werd gedrukt en dat je je niet meer kon bewegen, maar dat is al jaren geleden begonnen, ik weet/denk nu dat het je tweelingziel is die je voelt, je voelt zijn emoties. kan het nu allemaal wel plaatsen. ja ook hoge bloeddruk ed. allemaal in het begin (jaren geleden),al snel was het duidelijk waardoor en kon ik mezelf weer “normaal” voelen. Vermoeidheid kwam bij mij toch echt omdat ik in een situatie zat die niet goed meer voor mij was. vind de andere spirituele ervaringen wel mooi, ben er eigenlijk nooit van geschrokken, eerder heel mooi om mee te maken, vertrouwen krijgend in leven dat nooit ophoudt..prachtig..bijzonder om te ervaren en mee te maken!(Onbekend)

Antwoord
Ja het feit is wel dat je je twin ook kunt aanvoelen maar dat gevoel herken je in de 1000, je voelt dan het zijn van je twin in heel je lichaam!! Maar de letterlijke pijnen van een spirituele groei gaat bij de één erger dan de ander, bij mij was het zo erg dat ik de dood gezien heb, maar het ergste ben ik voorbij , doch voel ik dat het nog niet volledig afgerond is want het is een lang proces, voel jij je ook alsof je geest vanbinnen helemaal veranderd is en je jezelf niet meer herkent zelf nietmeer in de spiegel of op een foto? Ik ben door veel fases gegaan en heb veel afgezien maar het probleem wat ik niet snap is heb ik die spiritueele groei meegemaakt door mijn twin of door mijn nichtje die gestorven is want je kan het van beiden krijgen, nuja das niet zo belangrijk waardoor denk ik, ik had gewoon een moeilijke periode en ja ik vrees dat ik niet de enigste ben die hierdoor moet alhoewel dat de meeste het niet in het leven meemaken maar aan Gene Zijde!! Het is bi! j mij bijna een jaar geleden dat ik zo veranderd ben maar het is wel al 2 jaar geleden dat ik me erg raar voelde en constante deja vu’s begon te krijgen.. Het aanvoelen van je twin is onverklaarbaar, op een gegeven moment dacht ik dat mijn twin dood was , omdat ik hem zodanig sterk bij mij voelde, wat ook gek is is dat op het moment dat ik mijn twin aanvoel ook altijd een of ander entiteit zie verschijnen met ringbaardje en langer haar maar kan hem niet plaatsen mischien is hij iemand die mijn twin kent of wat??? Ik weet het echt niet,erg raar, heeft hier iemand al gelijkaardig voorgehad, dat hij een entiteit waarnam dat hij voordien nooit had gezien??Het gekke was dat ikdie entiteit minder aanvoelde dan mijn twin zelf?? Of voelde ze hetzelfde?? Ik zou het niet weten maar het voelde alsof het aanvoelen van mijn twin het overtrefde. Wat je wel kan voorhebben is dat als je je hartje niet volgt, dat je dan inderdaad altijd in je innerlijke verdrietig zal wezen en altijd spijt ! zal hebben en dan denken wat als, ken je dat? Het kan dat je zodanig v eel emotionele pijn erdoor hebt dat het zich uit op lichamelijk niveau, dit heb ik ook voorgehad, ik ben mijn twin 3 jaar uit het oog verloren en soms heb ik zoveel pijn en verdriet dat ik er een enorme hartpijnen en hartkwalen aan voort heb gehouden, das ook niet echt gezond om niet de natuur en de wil van je hart te volgen!! Volg altijd je hart, hoe moeilijk ook, het is zo bedoeld om samen te zijn, je moet je alleen niet laten vangen en er véél voor over hebben, kan je dat niet dan ben je er misschien niet voor klaar maar ik denk dat de meeste mensen aarde en hemel zullen verschuiven voor hun twin, ga ervoor!! Veel liefde en geluk gewenst.(Claudia)

Antwoord
Ik zou heel graag even willen reageren op de berichten van Claudia, want ik herken mij heel erg in jouw verhaal. 3 jaa geleden was ik in verwachting van een tweeling.. nog voor de positieve test voelde ik mij erg duizelijk, afwezig, anders. Misschien herken je de bekende zwangerschapssymtomen wel? Bij 12 weken bleek het echter mis en heb ik een curretage ondergaan om de kindjes weg te laten halen. (hartje gestopt met kloppen) Hierna heeft het even geduurd voor ik weer mijn oude ik terug begon te krijgen.. maar echter werd de duizeligheid erger! Artsen konden hier geen medische verklaring voor vinden, al mijn waardes waren prima in orde. -k begon met mediteren en yoga om het verlies van mijn kindjes te proberen te verwerken, maar toen begon het hele proces..ik voelde me heel vaak zweverig, alsof ik niet helemaal in mijn lichaam aanwezig was. Ik vechte hier heel erg tegen uit angst. Ik was ontzettend bang voor wat er “allemaal met me aan de hand was” hierna ben ik op internet gaan lezen en kwam ik terecht bij een artikel over spiritueel ontwaken. Ik voldeed aan 35 van de 40 symptomen, waarbij het lichtje eindelijk begon te branden: ik was niet gek aan het worden! Ik deed veel aard oefeningen, waarna er rust begon te keren. Ik accepteerde alles dat wat zich aandiende. Nu 3 jaar later, ben ik zover dat ik bewust ben geworden dat ik niet mijn gedachten ben, maar veel meer dan dat. Ik kan nu helder naar de wereld kijken, wat heel prettig aanvoelt. Ik voel me een nieuw, vitaal mens! En ook ik herken vaak mezelf niet als ik foto’s van vroeger zie. Helaas ben ik er nog niet helemaal.. ik schommel nog vaak tussen het ego en mijn ziel, waarbij er dan weer even angst naar boven komt..ik zou hier heel graag meer over te weten willen komen! Dus mocht er iemand zijn met soortgelijke ervaringen hoor ik het graag.(Onbekend)