Q0389. Waarom denkt iedereen toch dat je elkaar los moet laten?

Onbekend

Hoe komt iedereen toch op het idee dat je “los” moet laten? volgens mij kom je elkaar tegen met een reden, een voorbestemming, zeker in deze tijd van veranderende energie, een nieuwe tijd waaraan wij volgens mij allemaal kunnen helpen in het verankeren van liefde op aarde.. voor je groeiproces naar elkaar toe zul je elkaar wat “losser” moeten laten omdat de heftige gevoelens anders te overweldigend zijn, maar los laten? volgens mij niet.. groei door elkaar zo af en toe te zien… en als het zo bedoeld is dan kom je echt bij elkaar, volledig loslaten kan niet eens omdat je altijd een stukje van de ander bij je draagt.

Antwoord
Het is helemaal waar wat je zegt en ik snap je redenering, toch word het begrip loslaten een beetje verkeerd begrepen,Loslaten wil zeggen, je niet teveel fixeren op je twin, het gemis of de pijn van niet bij je twin kunnen zijn mag je niet tegenhouden je leven te leiden en dingen te doen die je anders wel zou doen . Maar ik ben er wel mee eens dat er altijd een reden is dat je je twin ontmoet en ik denk ook dat niet altijd maar wel veel van de tijd het ook bedoeld is om samen een relatie te beginen, omdat je zo ook nog sterker staat want jij en twin =3 !! Het probleem alleen is dazt vele mensen die kans laten liggen of denken dat alles vanzelf gebeurd of nog niet voldoende gegroeid zijn dat ze zelf de relatie verprutsen of hun partner,maar dan krijg je vaak nog een tweede kans, maar grijp alle kansen en doe moeite, als je iets wilt bereiken moet je er altijd iets voor doen!! Hoe groter iets dat je wil bereiken hoe meer je moet doen, het is alleen fout om te zorgen dat andere mensen verdriet hebben of pijn hebben terwijl je u doel wilt bereiken, probeer dat te vermijden, want dan ben je niet goed op weg!! Ik denk dat je ook wel voelt wat je doel is in dit leven en of het de bedoeling is dat jullie samen zijn of niet. Wel denk ik dat vele mensen die toch bedoeld waren samen te zijn niet samen zijn omdat zij misschien, hunzelf geen geluk gunnen? Ze lopen alsware soms letterlijk weg van hun eigen geluk omdat ze al veel hebben meegemaakt, dit moet je dus zien te overwinnen. En ook durf risico’s nemen, sta sterk, doe moeite, geloof in je kracht, geloof in jezelf, geloof in je twin, heel erg belangerijk hoor!! Je kan niet met alles eens zijn wat ze hier zeggen hé maar ik snap wel wat ze willen zeggen met loslaten, loslaten zodanig het je leven niet beinvloed maar dat hij/zij altijd een deel van je blijft das een feit, dat zal NOOIT veranderen, maar dat houd niet in dat je je leven zo moet instellen dat je niet meer goed kunt functioneren! zonder je twin. Je moet leren onafhankelijk worden dat is 1 van de le ssen die de twins hebben te leren, je zult zien dat ook in de periode dat je de twin kent je zal ineens beginnen twijfelen, angst hebben, onzeker zijn, vastklampen,afhankelijk,ongelovig zijn , maar dat is volgens mij worden eerst de negatieve kanten versterkt om dan daarna beter te kunnen omslaan, dus van onzeker naar zeker want hoe meer onzekerheid hoe meer drang naar zekerheid en hoe meer je dat zal bereiken plus dat God je nu echt zal uitdagen!!! Eens dat ze allemaal goed uitgebalanceerd zijnbij beiden is het volgens mij zowiezo de bedoeling om samen te zijn en mensen te helpen!!! Maar het probleem is dat sommige mensen niet eens open staan om te veranderen of dit niet willen, bij mij gingen die geestelijke veranderingen gepaard met héél veel pijn, ik had hartpijn,hoofdpijn,ik herkende mijzelf nietmeer in de spiegel,ik had enorm angstaanvallen, het was bijna onmenselijk maar heb dat wel nog niet van anderen gehoord, ik denk dat het ook bij iedereen een beetje anders te w! erk gaat , maar als je meer gaat tegenspruttelen dan gaat het niet meer natuurlijk en dan kan er hevige emotionele en of fysieke pijn mee gepaard gaan .. Nuja das een proces waar je door moet maar sta er alsjeblieft voor open laat het allemaal toe en als hij dat dan ook doet dan zit er flink een kans in !!Ook nooit denken dat alles vanzelf gaat komen, alle dingen die je wilt bereiken , alle succesvolle mensen hebben der wel helse moeite moeten voor doen, das normaal, bewijs je tegenover God , Hij wil zien of je het waard bent, eigenlijk wel logisch toch?? Ik wens je alvast veel sterkte liefde en succes, je komt er wel, laat je niet doen Vriendelijke groeten(Claudia)

Antwoord
Ik voel ook dat ik mijn twin met een reden nu hier bentegegekomen. wist ik maar welke. msschn hebben we elkaar verloren in een ander leven? ik weet het niet maar er is karma en het is belangrijk. ik heb mijn twin in liefde een tijdje leren loslaten en voor mij was dat goed; ik hoop voor hem ook.Ik heb veel angst weggewerkt… hij is er nu anders, in die zin dat we voel ik klaar zijn om elkaar weer echt te zien. ik denk niet dat wij ons nog losser moeten maken, eerder dat we een hoe zijn we samenformule zouden kunnen vinden… ik heb t gevoel als je samenkomt en je gaat plakken er andere niet-twingevoelens komen; dat dat de twinliefde verstikt, dan wordt het aards? msschn gebeurt dat met zoveel mensen en schrikken ze dan en gaan duwen-trekken? als je met dat heftige gevoel meegaat zonder teveel ego, zonder teveel angst, die kracht niet onderschat en elkaar volledig accepteert…. zou je dan eraan kunnen wennen en met elkaar op wat voor soort manier ook kunnen groeien? ik denk dat je dan wel goed gestuurd wordt; ik voel dan ook dat die kracht in jezelf zit; ik hoop dat mijn twin dat ook voelt. die warmte, die liefde voel ik altijd,alleen voor hem, die laat je aan je medemens doorvoelen; dat proces is al begonnen, denk ik, gaat bijna vanzelf, hoewel t in sommige gevallen hard werken is; juist bij mensen die jou verdriet doen- warmte uitstralen bedoel ik. ik ben dan altijd weer verbaasd van positieve reakties. het bewijs, het werkt. ik zou graag weten wat ik mijn twin kan geven; wat wij kunnen geven. het blijft pionieren.gelukkig wordt er veel over geschreven…succes ook jij; je bent niet alleen!(Onbekend)

Antwoord
Beste onbekende, misschien is het maken van een boek over de tweelingzielliefde weggelegd voor een tweelingzielenstel.(Onbekend)

Antwoord
Het is leuk zoals je dat beschrijft,de warmte uitstralen juist naar mensen die je verdriet doen, dat is mij ook opgevallen. wanneer je in je kracht gaat staan (en in de tweelingzielliefdeskracht, wat meestal vanzelf gaat) dan krijg je positieve reacties, dan straal je die liefde uit. Heb net een gevecht met mezelf gehad om mensen ,die mij van alles kwalijk nemen, niet meer te veroordelen maar ze te zien in hun eigen energie, te kijken naar hun achtergrond en hun oude onverzettelijke ideeën en dan krijg je begrip voor hen en dat neemt al een boel spanning weg. Voor de laatste schrijver/advies; Leuk een boek schrijven over tweelingzielliefde met je twin, moet je wel een stel zijn… misschien moet ik in mijn eentje maar beginnen of zo.(Onbekend)

Reactie
idd gewoon beginnen met t boek; twin zit vast ook vol verhalen(Onbekend)

Antwoord
Ik denk ook dat je door het heel rustig op te bouwen(niet meteen dag in dag uit bij elkaar wilt zijn) en die kracht niet onderschat, maar er ook niet bang voor moet zijn, dat je dan een mooie relatie kunt krijgen, waarin je wel alles met elkaar kunt delen, waarin je elkaar volledig accepteert, waarin je open en eerlijk met elkaar omgaat, elkaar alles durft te zeggen,niets achterhouden . Maar waarom mag het niet aards zijn? je bent hier toch, je leeft hier op deze aarde, daar mag je toch ook van genieten. wees zelfstandig,leef eerst een tijdje allebei apart together, voel hoe het is om op jezelf te zijn,dan volgen andere stappen vanzelf, dan ga je ook niet plakken. Wees eerst gelukkig met jezelf,dan ben je supergelukkig bij elkaar. Ga samen voelen en kijken wat het leven je verder brengt, wat de taak is waar je samen je energie in kunt steken..ook ik voel dat wij er nu klaar voor zijn…(Onbekend)

Antwoord
Ik heb het gevoel dat er momenten zijn dat je echt alleen moet zijn in deze twinrelatie. je kan dan de hoeveelheid aan info verwerken, de kracht ervan leren gebruiken, aan jezelf werken, aan je mindere kantjes. alle antwoorden vind je echter niet in je eentje, die vind je enkel samen, daarom moet je ook samenkomen, als je tenminste beslist je als twin te gedragen, de verantwoordelijkheid op je neemt en de liefde kan ontvangen. niemand kan je ooit uitleggen hoe alles in mekaar steekt, zelfs een heel zuiver medium niet; het is veel te gecompliceerd; je kunt het meeste van elkaar en van jezelf leren .ook de andere zielen die tot onze groep behoren..er is karma. als je samen wat gaat doen, bewust, aards, verandert het het ook waarschijn lijk zo snel allemaal; eerst dan zal je er msschn iets van kunnen bevatten. we hebben een diepe spirituele relatie, zou dat ooit zo mooi kunnen zijn op t aardse vlak? daar moet je je niet op verkijken…ik weet niet of ik daar ooit aan kan voldoen. de hemel op aarde? het gevoel, het idee, de hoop, de angst…, het heeft in ieder geval een enorm verruimend effect op mijn zijn; op mijn relaties naar anderen toe.(Onbekend)

Antwoord
Moet je voldoen aan verwachtingen? volgens mij kun je “gewoon” jezelf zijn. zonder teveel angst, je bent tenslotte ook gewoon een persoon die heel veel van iemand houdt, laat je leiden door je in de stroom mee te laten gaan, misschien zijn de verwachtingen te hoog omdat het zo lang heeft geduurd voordat je op zo’n punt bent aangekomen. en wat je samen gaat doen daar zal toch ook wel weer een aanwijzing voor komen, ga voelen en leven en ga zien wat er komt, mijn ervaring is dat het universum/god je wel weer leidt.Als je op een liefdevolle manier met elkaar omgaat en met je omgeving. Ik herken die angst ook, omdat het op een niet aardse manier “spirituele” manier wel veilig voelt, en je bent dan bang dat het tegenvalt als je echt bij elkaar komt. Volgens mij is een mens niet bang voor het donker, maar is een mens het meest bang voor het enorme licht wat hij in zich heeft, voor die kracht! Soms loop ik zo te stralen dat ik tegen mensen zeg; sorry hoor maar ik kan die smile echt niet van mijn gezicht krijgen. Wij zijn er niet aan gewend om dat licht te laten zien, voorlopers van een andere tijd? denk het, het voelt wel bijzonder en dat maakt het ook eng..maar waarom angst? je kent elkaar toch al! ga gewoon genieten als je bij elkaar komt, zonder te hoge verwachtingen, wees jezelf!(Onbekend)

Antwoord
nog even iets anders….over mensen die je verdriet doen…., vervelende onterechte situaties; ik denk dat daar ook juist zielliefdewerk ligt; mensen in je directe omgeving die hulp nodig hebben…en kinderen… mensen om je heen die (terminaal) ziek zijn, mensen met kanjers van ego’s, hardheid, mensen die denken alles alleen te kunnen, vooroordelen ,etc. dat is voor mij al de wereld, mijn wereld die zielsliefde nodig heeft. mensen helpen in ht algemeen,openbaar is makkelijk, die ken je niet, die kennen jou niet, die gaan na jouw hulp weer verder,nemen iets moois mee maar- die in je buurt, waar je ook bent, daar elke dag voor te stralen en te helpen da’s een ander verhaal een grotere opgave. ik zou tzt ook wel iets spiritueels willen gaan doen, healing op 1 of andere manier, maar nu heb ik dit hier gekregen , het 2lingzielsschap met een prachtige twin , vandaaruit bekijk ik mijn omgeving en functioneer, voelend, denkend, liefhebbend, verwonderend , verward, soms verdrietig om wat is-was, vooral vol liefde. (Onbekend)

Antwoord
Is dat ook niet precies waar het allemaal begint! bij de mensen in je omgeving! dat is juist waar tweelingzielen al mee bezig zijn, liefde uitstralen en zielsliefdewerk in moeilijke relaties met mensen met grote ego’s en vooroordelen ! maar dat hoeft niet ten koste te gaan van hen zelf. Begin bij je eigen omgeving, dat helpt iedereen en dus de wereld. Die kun je echter alleen helpen als je gelukkig bent met jezelf, met je leven en met het doel in je leven waarvoor je bestemd bent. en misschien is dat doel wel gewoon; GELUKKIG ZIJN! dat geeft al zoveel energie in deze wereld , helemaal als je samen mag/kan zijn met je twin. (Onbekend)

Antwoord
Ik denk dat wanneer je je twin ontmoet, je al gelukkig bent, zoveel geluk heb je nog nooit gevoeld; ook al verlang ik erg naar mijn twin, ik mis hem niet echt, hij is er altijd. ik zie echter het twinschap wel als een behoorlijk heftige opgave maar dat heeft met mijn levenssituatie te maken en hoe ik in elkaar zit. en met mijn twin; hoe ik die inschat, aanvoel. het is al lang begonnen, geleidelijk… en dat is goed zo. Toch sta ik vrij luchtig vrij en open in het leven en wou dus dat er eens wat zielsliefdemoppen kwamen; zou leuk zijn voor de verandering? (Onbekend)
AntwoordJa,je bent gelukkig als je je twin ontmoet hebt en herkent, maar er is een reden waarom je weer bij elkaar gebracht bent(door het universum/god geleid) en dat is gelukkig zijn met elkaar en dat is dus; KIEZEN VOOR ELKAAR ! al het andere is geboren uit angst!! twijfel, redenen zoeken en aangedragen krijgen uit je omgeving om maar niet samen te zijn , allemaal smoesjes om niet verder te gaan, om maar niet te hoeven kiezen(hoe dichter bij het licht, hoe donkerder de tegenwerking, heb ik meegemaakt!). Mijn ervaring is,dat ik gelukkig ben zonder mijn twin, maar dat ik stralend gelukkig ben mèt mijn twin en dàt heeft de wereld (en mijn stukje wereld) nodig.(Onbekend)

Antwoord
Nou een mop over tweelingzielen ken ik zo 1 2 3 niet, maar http://www.youtube.com/watch?v=vYHQNP48nbA , deze link is een klei animatie scene uit de film Adventures of Mark Twain waarin Adam en Eva (model voor eerste tweelingzielen) figureren, waarin Adam oh zo herkenbaar een muurtje opbouwt tegen Eva, alle tweelingzielaspekten komen er op en hilarische manier aan bod!(Onbekend)

Antwoord
Zielsliefde , gaat dat niet over compassie, vergeving, onvoorwaardelijk liefhebben van alles en iedereen? hierbij (Onbekend)