Q0384. Gevoel van dood?

Onbekend

Dit gaat misschien erg raar klinken maar hebben sommigen onder jullie dit al ervaren: Je voelt aan dat je twin dicht bij je is, je voelt een supersterk gevoel in je onderbuik en het voelt alsof er iets vreselijk gaat gebeuren??? Ja je hoort het goed!! Het gevoel is zo sterk dat je het onmogelijk kunt plaatsen en zeggen , dit is een goed of slecht, een positief of negatief gevoel, zo enorm krachtig dat je echt bijna niet anders kan dan weglopen ervan of je gaat bijna overgeven of flauwvallen!! Ik vind het een héél gek beeld omdat ik mijn twin zielsgraag zie natuurlijk maar dat hevig gevoel kan ik toch moeilijk aan!! Ik moet eerlijk zijn ik had 2 jaar contact verloren met mijn twin toen ik mij 2 maand ervoor slecht voelde en dat werd precies elke dag erger en dan de dag zelf dacht ik echt dat ik ging sterven ik voelde me zo zwaar, kan ik niet uitleggen, heel de avond heb ik met angst rondgelopen en gedacht dat ik zou echt werkelijk sterven, en toen ik uiteindelijk hem! plots voor mijn ogen zag kon ik mijn ogen niet geloven, hoe kan dat nu??? Toen trad ik spontaan in trance terwijl ik me niet meer kon bewegen , het was een te heftige shock net of ik kon het niet aan om in zijn buurt te zijn, kan dat zoiets???? Kan ik hem dan nooit meer in mijn buurt hebben??? IK voel hem soms zo dichtbij dat ik zelf al gedacht heb dat hij dood was en in geest naast mij was :s terwijl ik zeker weet dat hij leeft!!! Toen ik met hem een relatie was voelde dat wel heftig maar toch had ik dat zo niet en nu na een periode elkaar niet gezien te hebben wel , wat wil dat zeggen?? Vind de herkenning nu pas plaats?