Q0383. Tekens en symbolen?

Onbekend

Hey mensen heb hier al veel gelezen over tekens en symbolen, ook ik heb hier kennis mee gehad, Ik krijg altijd liedjes te horen die me aan hem doen denken vooral als ik wil opgeven of als ik mijn moed verlies en ook komt zijn naam altijd weer tevoorschijn(het is een naam die je niet veel hoort) ofwel verspreekt iemand zich per ongeluk, ofwel hoor ik die toevallig op straat of lees ik die toevallig op een site of in een boekje, ook voel ik op voorhand wanneer ze een liedje gaan draaien(een paar minuten) die mij aan hem doen denken, of als ik zijn naam ga horen en of lezen voel ik dat ook op voorhand aan, ik vind dat zo raar, 2 maand voor ik hem ga zien dan hoor of zie ik zijn naam constant en ononderbrekend en zo weet ik het zal nog 2 maanden duren, is altijd al uitgekomen echt heel raar!!! Wat nog gekker is is het cijfer 47 ofte 74 , het maakt eigenlijk niet uit hoe de 4 en de 7 staan dus ik denk dat het voorhal gaat om die cijfers apart, wat wil dat zeggen?? Sinds ! ik mijn tweelingziel voor het eerst gezien heb kwam ik dat cijfer overal tegen(das al 3 jaar) altijd 4 en 7 en meeste van de tijd samen , de volgorde lijkt niet uit te maken, merkwaardig is wel dat de som 11 is heeft dat daar misschien mee te maken , heb het opgezocht wat 74 of 47 wilde zeggen en toen kwam ik op een site raar maar waar die ging over het land waar hij van afkomstig is(mijn tweelingziel) wat een toeval :s of niet?? Kent iemand de betekenis van 4 en 7 of 47 of 74 want het maakt me gek !! Ik hoop echt dat iemand mij kan helpen

Antwoord
Ten eerste, bij al je bevindingen: reken maar dat hier een ongekend machtige universele intelligentie achter zit.Van numerologie-kant betekent dit : hoe je het ook bij elkaar optelt het blijft de uitkomst 11, tweelinggetal dus. Getal elf wordt in de numerologie niet meer bij elkaar opgeteld evenals de meervouden van elf dus 22, 33 enz. Mijn tweelingziel en ik hebben steeds de getallen 5 , 11 en 12. Twaalf is het zog. Meestergetal, het getal van Heelheid (hij heeft heelkunde als beroep). Astrologisch hebben wij Mars in het 4e respectievelijk 7e huis .Bij mij een zwaar bezet vierde huis (Venus Steenbok en Mars) die driehoekaspekten maken naar Pluto in 12 en vierkantaspekten naar de Maan in het 7e huis. Nota bene:VENUS DRIEHOEK PLUTO in de geboorte-horoscoop is HET TWEELINGZIELASPEKT (!!!), Pluto ging in 4e huis bij Venus staan toen ik tweelingziel ontmoette , ik was toen 47 (4+7=11) en mijn twin was 31 jaar (3+1=4) , tweelingziel is gereïncarneerd in ’74 en werd g! eboren in ’75 (5+7=12) .Mijn reincarnatie was in ’59 5+9=14 1+4=5 , geboren in ’60 (6+0=de helft van 12) Huisnummers resp. 11 en 12 wanneer de cijfers van ieder huisnummer afzonderlijk worden opgeteld. Nine Star Ki astrologie: we zijn resp. Aarde 5 (ik) en Metaal 7 (tweelingziel) wordt samen 12 en ga zo maar door. Je moet er een beetje mee spelen en dan ontdek je het een na het ander. 4 staat voor de letter D in het alfabet en 7 voor de letter G. Iets met initialen of achternamen beginnend met G of D misschien? Kom je er echt niet achter, heb geduld, misschien mag je het nog niet weten van het universum. In de Westerse numerologie staat 4 voor Creatie en 7 voor Gedachte of Bewustzijn. Dus bewust creëren (74) of creatief bewustzijn of creatieve gedachte (47). Feit is dat na 2012 (niet direct erna maar langzaamaan in de tijd) we toegaan naar een tijdperk van co-creatie en of tweelingzielen daarin een grote- of voortrekkersrol gaan spelen?? Feit is dat in deze overgangstij! d steeds meer tweelingzielen elkaar ontmoeten. Nog even over het getal 7 dit: tweelingzielen zouden samen, in plaats van in afzonderlijke jaren of jaartallen of verjaardagen, moeten leren denken in cycli van jaren ,met name de cyclus of periode van 7 jaren, (daarnaast is de cyclus van 12 jaren belangrijk) en individueel misschien meer in jaren en jaartallen. Niet altijd exact 7 jaar maar ook om en nabij, bijvoorbeeld half jaar eerder of later. Ook interessant om te kijken, of jullie voorletters of initialen überhaupt iets hebben met elkaar. Mijn voornamen beginnen met resp.mijn voorletter en zijn voorletter, toen mijn twin terug op aarde kwam ging ik ineens mijn naam voluit, d.w.z. met beide voorletters, schrijven, en tegelijkertijd verzon ik mijn handtekening, met beide voorletters erin.

Rectificatie: 11 (en veelvoud daarvan) is een meestergetal en 12 het getal van perfectie of heelheid, ook wel grondgetal genoemd. 7 en 12 zijn extra heilig (uniek) want ze zijn de som en het produkt van de heilige getallen 3 en 4 volgens de christelijke esotherische leer, in de Bijbel komt 7 en 12 veelvuldig voor(Onbekend)

Reactie
Bedankt voor je uitgebreide antwoord dat stel ik enorm op prijs, het is wel zo dat ik astrologie en numerologie al uitgerekend hebt maar dit blijkt niet te kloppen , hoeft dit altijd te kloppen?? Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik misschien ook niet over voldoende gegevens beschik om het tegoed uit te rekenen(geen geboortetijden enz) het kan ook daarmee te maken hebben. Wel heb ik een numerologie online gedaan en blijkte dat ik een 4 was op relatiegebied en hij een 7 🙂 dat was wel raar!! Ik weet ook niet of dat allemaal wel klopt die astrologie en numerologie, we hebben misschien wel dezelfde ziel maar we zitten toch in een ander lichaam?? Dus dan kan je dat al bijna niet zien 🙂 ik heb zelf al gehoord dat tweelingzielen meestal niet matchen kwa horoscoop(vooral hun zon) ikzelf ben stier en hij is tweelingen, niet echt supermatch dus maar mijn gevoel en alles rond om mij maakt me toch duidelijk dat hij mijn tweelingziel is, maar moet daarom de horoscopen of de vinge! rafdrukken kloppen, ik denk het eigenlijk niet omdat we wel zelfde ziel zijn maar ander lichaam tja ik weet het niet, ik hoop dat mijn gevoel juist is!! Ik heb de horoscopen ook alleen maar vergelijkt via internet ma ik blijf het gevoel hebben dat er iets niet juist zit, ik weet niet wat 🙂 haha weet je wat ook wel grappig is, ik kom laatst enorm veel het woord tweelingen en twins tegen en ik kom zelf de laatste dagen super veel echte identieke tweelingen tegen terwijl ik er vroeger géén één zag, gisteren heb ik er 5 gezien 😀 da was geflipt, zou het hier mee te maken kunnen hebben?? Wat ik altijd gek heb gevonden bij onze namen is dat mijn 2de naam en zijn 1ste naam de namen zijn van een bijbels koppel en ook die dagen die voor hun belangrijk waren waren voor ons speciaal:-) !!!Ons verhaal en ons leven is zoals een toneel of een film die je in de cinema gaat bekijken(er zijn ook daadwerkelijk films en boeken die een gelijkaardig verhaal hebben)soms voelt het als een sprook! je en denk ik dat ik te hoog aant draven ben en ik weet dat niet alles vanzelf zal gaan moest ik hem ooit terugzien maar soms ben ik bang dat hetgeen ik al eeuwen voor aan het bidden ben dan toch niet waar is, het lijkt te mooi om waar te zijn) Zijn er nog kenmerken of signalen die een persoon krijgt zodat deze zeker is of iemand zijn tweelingziel wel of niet is??? De meeste kenmerken komen overeen, maar denk niet dat dat bij iedereen geheel hetzelfde is..(Claudia)

Antwoord
Neen de kenmerken kunnen bij iedereen verschillend zijn, afhankelijk van wat je in dit leven te doen staat of de huidige ontwikkeling van jullie ziel. Gelijke vingerafdrukken, lijkt me heel frappant. Ik heb er nog niet van gehoord maar dat zou zomaar bij een stel tweelingzielen kunnen. Ik had een zeldzaam ding op mijn romp, een BCC BasaalCelCarcinoom, die kreeg ik op mijn 14e en 7 jaar eerder was ik gevallen op die plek van mijn lichaam, het leek alsof ik geduwd werd. Fikse schaafwond die langzaam is gaan metastaseren? Huisarts zei: “Ik doe er nu niets aan maar als hij veranderd van grootte of van kleur dan wil ik hem terugzien”. Pas een jaar voor ik TZ weerzag, begon het ding explosief te groeien. Die BCC stond als kenmerk, een soort Kaïnsteken, voor mijn andere zielehelft en toen TZ voldoende veranderd of volwassen geworden was, heb ik hem teruggezien.Het IS een sprookje, ook andere mensen,doktoren, raadgevers, advocaten,enz. worden woorden in de mond gelegd van bovenaf, ze zeggen het ene en er wordt tegelijk iets anders mee bedoeld. Over de horoscoop kan je alleen uitsluitsel geven wanneer beide geboortedata en -plaatsen juist zijn ingevoerd. En de match op zielsniveau is anders dan op romantisch niveau. Moeten tweelingzielen hoogstwaarschijnlijk werk van service doen samen, in ons geval,dan levert dat op :Sterke Maagdinvloed in de horoscopen, hij Zon in Maagd ik Maagd Ascendant, samen dubbele Maagd, HET teken van dienstbaarheid. Zijn Zon staat conjunct mijn Noordermaansknoop, beide Noordermaansknopen staan conjunct Ascendant,in resp. 1e en 12e huis.Verder in partnerhoroscoop zowel Venus als Saturnus conjunct Ascendant, dus een bijna onverbrekelijke verbinding,op afstand dat wel. En naast die BCC, had ik toen ook een operatieve verwijdering van een BorderlineCyste (BC) en toen tweelingziel afgestudeerd was ben ik mijn fietskoerierbedrijf begonnen (eenmanszaak) die heet De Fietsvriend . Het Engelse woord voor fiets is BiCyCle (BCC)! en het Soefisymbool voor tweelingzielen is twee ringen die in elkaar grijpen. Bi Cycle=twee ringen!! Zo heb ik intuïtief de goede universele naam gekozen (op aanraden van een voormalige Miss Universe ook nog!), en de bedrijfsadviseur zei :”Je moet dicht bij jezelf blijven”, haha. Zijn bedrijf heet nota bene De Merkplaats!! Horoscoop van mijn bedrijf geeft een grote driehoek in de werkhuizen,Venus in 10 driehoek Mars in 6 driehoek Maan in 2, mannetje-vrouwtje-zieltje. Volgens de Hindoes staat de driehoek symbool voor de ziel.Die boodschap was dus 7 jaar voor onze echte ontmoeting. Het kan dus lang duren hoor! Zo komen inderdaad sprookjes tot stand, via een machtige kosmische intelligentie. Confucius zei al: “De wereld wordt geregeerd door tekens en symbolen in plaats van wetten en regels”.(Onbekend)

Antwoord
Ja ik denk ook dat dat bij iedereen anders is , das eigenlijk wel vreemd hé maarja de wereld en het leven zit raar in elkaar 🙂 wat ik wxel denk is dat ze je het sowieso laten weten dat hij de ware is voor je, mij hebben ze het al laten weten voor ik het zelf wist of besefte, ik wou het toen niet erkennen (ik denk omdat ik voelde dat het ging stuklopen) dus ik negeerde die innerlijke stem die me zei dat hij mijn ware liefde was maar achteraf, bijna een jaar nadat ik hem niet meer zag begon het besef pas te komen 🙂 en ja ik wist het eigenlijk al heel de tijd!! Liefde is mooi maar ik ben eigenlijk wel bang hoor, iets in mij heeft me altijd verteld dat we uiteindelijk samen zouden zijn maar toch ben ik bang, stel dat het toch niet is wat ik dacht of dat ik mezelf iets wijs heb gemaakt of dat hij niet trouw kan zijn pff allemaal dingen waar ik enorm bang voor heb , maar das een fase die ik doormoet dat weet ik zelf ook!! Ik weet dat je niet zomaar doorgaat krijgen da! t het jou ware is als het niet zo is maar waar zit de grens tussen verbeelding (inbeelding) of echt tekens krijgen van hierboven?? Andere mensen zouden dit soms bestempelen als niet goed wijs of gek of rijp voor het gesticht, ik weet dat dat zo niet is omdat ik het zelf heb meegemaakt maar ik kan me van mijn eigen verhaal wel voorstellen dat sommige mensen denken dat ik doorsla alhoewel ik goed bij mijn verstand ben 🙂 (Claudia)

Antwoord
Ja dat voor gek verklaren: Er zijn zo een aantal mensen op te noemen die mij wel even wilden “bekeren” of verlossen van mijn tweelingziel-bezetenheid,ze wisten wel een goed adresje voor me. Ik neem nooit een blad voor de mond,ik denk:”Doe er in Godsnaam NORMAAL over, wat er is dat is er, stop het niet weg”. En dat is precies wat anderen willen, het wegstoppen, “voor je eigen bestwil enz…want je hebt ook nog een kind blabla”…alsof het voor een paar jaar in de vrieskast te zetten en daarna weer op te poetsen is. Dat is precies wat diezelfde goedbedoelende lui doen met hun eigen “tweeling-absente” ziel,iedere week 1 keer,in moskee,synagoge of kerk,oppoetsen en weer in de kast ermee.Tot volgende week! Overigens om de astrologische gegevens goed te krijgen,moet je ook beide geboorte-tijdstippen invoeren, op te vragen bij het bevolkingsregister of burgerlijke stand in je geboorteplaats. En het allerduidelijkste teken wat je m.i. kunt krijgen is via buitenzintuiglijke waarneming,bij mij gebeurd tussen slaap- en waaktoestand ‘s ochtends vroeg,het leek op een soort foto op de vitrage, ovaal en aan de rand vervaagd zoals een foto uit ± 1900 maar dan in kleur, met afbeelding van mijn twin en meteen de ingeving: TWEELINGZIEL. Tijdstip en plaatsnaam ingevoerd op www.astro.com: Uranus 9e huis driehoek Zon 12e huis bij Ascendant. Uranus driehoek Zon dat is de ESP=Extra Sensory Perception. Mits gegevens goed worden ingevoerd, liegt de horoscoop nooit. En daarna heb ik een paragnost geraadpleegd en die heeft het ook nog eens bevestigd.(Onbekend)

Antwoord
Het is inderdaad heel bijzonder, de tekens die je krijgt. Ik heb ook zo af en toe gedacht dat ik gek aan het worden was.. en niemand in je omgeving snapt je. Op een gegeven moment hou je je mond omdat het toch overdreven gevonden wordt als je er iets van vertelt. Het wordt veroordeeld maar zelf weet je echt wel hoe het zit en weet je je eigen waarheid ! Ik denk dat wij voorlopers zijn van een nieuwe tijd waarin dit soort dingen steeds normaler worden maar ja tot die tijd moet je het maar in je eentje zien te redden met alle ver/voor-oordelen. In die nieuwe tijd zullen mensen nog maar alleen voor hun tweelingziel kunnen kiezen, dan voelt een andere relatie niet meer goed.. zoals bij mij.(Onbekend)

Antwoord
Ja maar dan blijven nog altijd de typische persoonlijke Twin-kenmerken over. Zoals ik hiervoor al zei, naast lichamelijke kenmerken ook astrologische kenmerken of aspecten waaronder twee er m.i.uitspringen: Pluto driehoek Venus (ook sextiel en conjunct) en Venus sextiel Neptunus.Pluto in aspekt met Venus eist van ons dat we leren onszelf te laten versmelten met iemand anders. Het bewijs van een onloochenbare zeer krachtige karmische band. Zelfs na scheiding vanaf zwangerschap/geboorte elkaar weer terugvinden, hetgeen bij ons het geval was. Pluto-Venus aspekt bij geboortehoroscoop houdt belofte in, langzaam MAAR zeker. In ieder geval van een uiterst belangrijke relatie in je leven. De conjunctie van Venus met Pluto in transit gaf de openbaring van ons tweelingzielschap. Bij die conjunctie is sexualiteit bijna niet te vermijden. Dan Venus sextiel Neptunus die geeft de onvoorwaardelijke liefdesband, het werkelijk ervaren van zieleverwantschap en de bereidheid om eigen wensen en verlangens opzij te zetten, zich verheugen in het geluk van de tweelingziel, ook als hij/zij in relatie met iemand is. Een ware spirituele liefde, een vereniging van twee zielen. Ook krijg je bij het aspekt Venus quintiel Uranus de kans dat tweelingziel plotseling opduikt. Bij mij gebeurd, Uranus quintiel Venus ingaand: TZ kwam in reïncarnatie, Uranus quintiel Venus uitgaand (exact 72 graden!!) gaf de TZ ontmoeting. Zo boven zo beneden, krijg je één van deze aspekten en heb je het vermoeden van een tweelingziel, dan kon het wel eens spannend worden. Venus in Steenbok tenslotte, die doet het niet voor minder en die kan wachten, eindeloos geduldig wachten. Ik heb Venus in Steenbok, Pluto driehoek Venus en Neptunus sextiel Venus in de geboortehoroscoop.(Onbekend)

Antwoord
Als je samen bent met je soulmate, zal hij/zij niet meer vreemdgaan. Iemand anders dan jij kan namelijk die liefde etc. niet geven wat een ander geeft. Het is niet voor niks een gevoel van thuiskomen, rust,…. een gevoel van onvoorwaardelijke liefde (Onbekend)

Antwoord
Wauw nu ben ik ook een tijdje bezig met nr. ook omdat mijn tweelingziel opeens een bepaald nr zag en dit aan mij vertelde, 2 dagen later zag ik dit zelfde nummer, ga niet zeggen welke want als hij het leest weet hij gelijk dat ik het ben.. haha en zover zijn we nog niet… maar 11:11 zie ik standaard elke dag bijna. Maar nu komt het !!!! Als je onze geboortedata’s optelt (dat wil zeggen elk cijfer individueel) kom ik uit op 74 !!! En dat is dus 11… wauw ongelovelijk dat meer mensen iets met die getallen hebben dus.. Ik kwam er vannacht achter want ik was een beetje aan het rekenen en doen.. en dacht laat ik voor de grap eens kijken hoe dat zit bij ons en ja hoor .. heb het 100x na gerekend kon het niet geloven! en nu google ik de boel en zie ik bovenstaand verhaal.. er is geen twijfel meer mogelijk(Onbekend)