Q0381. Hoe maak ik mijn soulmate duidelijk dat onze liefde geen ziekte is?

Onbekend

Hij ziet zijn liefde voor mij als een ziekte. Mijn soulmate ben ik tegengekomen en we hebben een tijdje een relatie gehad. Doordat hij onder de plak zit bij zijn vrouw en die hem liet breken, is hij nu terug bij zijn vrouw. Punt is nu dat hij dankzij zijn vrouw zijn liefde voor mij ziet als een ziekte. Hij is vaak depressief en moet door zijn vrouw pillen slikken. Hoe maak ik mijn soulmate duidelijke dat onze liefde geen ziekte is? Moet ik hem expres tegen komen om de liefde terug te laten bloeien?

Antwoord
Misschien zijn jullie beiden nog niet voldoende spiritueel gegroeid, of hij nog niet, het feit dat hij zich laat doen door zijn vrouw en niet voor zich zelf opkomt toont een gebrek aan zelfliefde, zelfliefde is iets wat beiden zeker al moeten geleerd hebben, voordat ze hun leven samen kunnen delen, zo niet dan zal dit hoogst waarschijnlijk niet goed aflopen, je moet eerst een aantal lessen leren ,beiden !!! Het beste wat je kan doen nu is je op je zelf focussen hoe moeilijk dat nu ook is , leer eerst van jezelf houden , leer zelfstandig en onafhankelijker te worden, leer te leren en probeer dit ook eens aan hem te vertellen , praat eens met hem misschien beseft die dat dan?? Als hij het niet beseft en er niets aan doet dan is het nu nog niet bedoelt, maar verlies geen hoop want het kan altijd das hij alsnog leert, maar de 1 heeft meer tijd nodig dan de andere , waarschijnlijk zal er wel nog wat tijd overgaan maar forceer niets en gun elkaar die tijd om te groeien, als je moet samen zijn voor een hogerdoel dan zal dit sowieso wel gebeuren hoor, ik zend je veel liefde en geluk en sterkte toe!!!(Claudia)