Q0380. Wat moet ik doen, ik mis hem zo erg?

Onbekend

Mijn tweelingziel heeft onze vriendschap verbroken nadat ik met mijn man ben gaan trouwen. Destijds had hij voor zijn vriendin gekozen en ik werd door hem in de steek gelaten. Naderhand ben ik gaan trouwen en daar wilde hij het stop zetten.Onze contact is verbroken ik ben zijn tel kwijt. Hij wilt niet meer ,wat moet ik doen. ik mis hem zo erg. Ik heb hem nodig.

Antwoord
Die tijd heb je ook nodig, gebruik ze, gebruik ze om te leren en ervaringen op te doen, gebruik ze om spirtueel te ontwaken en te groeien zodat als jullie dan toch zouden samen komen en samenzijn het nietmeer stuk kan en des te mooier zal worden, wel moeten dan beide partijen voldoende geleerd hebben en gegroeid zijn!!! Focus u op de dingen die je hebt en niet op de dingen die je niet hebt!!! Zorg dat je vaak bezig bent en je leert te genieten van de kleine dingen , want de details en kleine dingen kunnen ook erg belangrijk zijn!!! Staar u niet blind en maak je vooral geen zorgen op voorhand!!! Blijf erin geloven, als jullie beiden klaar voor zijn en voldoende gegroeid zijn kom je zowiezo terug samen hoor!! hij is je twin zo dus je moet geen vrees hebben elkaar te verliezen, dat kan ook helemaal niet!!! Sowieso zullen jullie ooit herenigen.. Het is alleen zo sneu dat je niet weet wanneer en hoelang nog en of het dan nog in dit leven is of niet!! Tja alleen tijd bren! gt raad maar wees eens erg stil in je hartje en luister goed, dan zal je het ook wel kunnen zien en horen 🙂 Ik wens je veel geluk en sterkte en hopelijk draait het zichzelf wel uit(Claudia)