Q0377. Is hij mijn tweelingziel?

Onbekend

Ik ben de laatste tijd erg geintreseerd in het tweelingziel fenomeen. Ik kende het niet maar heb het wel al ervaren alhoewel ik daar vroeger zekerder over was dan nu,het gevoel blijft het zelfde maar soms denk ik dan is het wel mijn tweelingziel? hoe weet ik dat dan met zekerheid, normaal zou ik nooit getwijfelt hebben maar er hebben zich ook rare situaties in mijn leven afgespeeld. ik zou graag hebben dat jullie mij misschien kunt helpen met daar een antwoord op te vinden ik zal ons liefdesverhaal hieronder schetsen int kort: Op een dag werd ik meegesleurd door vriendinnen om uit te gaan terwijl ik het echt niet zag zitten, ik was 2 jaar alleen en had de hoop om een vriend te vinden opgegeven. Mijn vriendinnen deden hun gang en keken niet meer naar mij om en ik verveelde me dood. Toen plots een stem en een gevoel me zei om terug te gaan naar een bepaald café. Dit deed ik en na een paar uur zielig zitten ontmoete ik een jongen die ik enige weken daarvoor al had gezien, ik ging er naartoe gedag zeggen toen ik plots wat verder keek en in zijn vriendenkring een jongen zag staan die me ongeloofelijk aansprak, hij was echter wxel verlegen en ik ben geen meisje die vaak initiatief neemt maar ik moest hem ten dans vragen!!! het was zalig en als een magneet voelde ik me tot hem aangetrokken, ik moest elk vezel in mijn lijf wou hem terugzien en zijn nummer vragen het moest, ik voelde overdonderende emoties, ik was aant trillen ik voelde iets wat ik nog nooit had gevoeld en het was niet zoals een gewone verliefdheid maar het beste beschrijf ik het als een gelukzalig gevoel en het verdwijnen van de rest en vooral geestelijk voelen dan. Ik zag em meermaals in de week en elke dag was even mooi, we verstonden elkaar niet tegoei omwille van andere taal , maar dat hadden we zelf niet nodig, we genoten van elkaar van bij elkaar zijn en de tijd vloog voorbij. int begin waren er wel veel strubbelingen en misverstanden, ik kon altijd aanvoelen wanneer ik hem ging zien en waar. Als ik aant dansen was en hij kwam binnen dan was dat intens overwelmend gevoel daar weer(ik voelde dat ik moest hem daarom zelf niet zien) Enkele weken later keerde hij terug naar zijn land en beloofde me ooit wanneer het beter was terug te keren en ik begreep waarom hij moest maar het deed ontzettend pijn. ik die een meisje ben die heel snel verwerkt en over iets geraakt ben zelf 2 en half jaar er nog altijd niet over, heb nog nooit zoveel pijn gevoeld en als ik er nietmeer probeer aan te denken dan hoor ik zijn naam of zie ik zijn naam ergens of hoor ik ons liedje op de radio of dergelijke signalen of droom ik over hem . In die 2,5 jaar heb ik hem al 2 maal Teruggezien maar telkens was het niet het gepaste moment, 1 maal stonden we op dezelfde plaats dezelfde moment recht tegenover elkaar en ik raakte in trance waardoor ik niets meer kon zeggen en hij zei mijn naam maar na dat ik 10 minuten niets had gezegd vermoed ik dat hij dacht dat hij zich vergiste. Enkele maanden later had ik een visioen van zijn blik die ik ergens ging zien en die had ik ook gezien maar no mather what ik ook geprobeerd heb , we konden niet in contact komen! ! ik heb besloten los te laten nu ! maar sinds de laatste korte ontmoeting en telepathische ervaring(dat ik met hem praatte) voel ik me constant met hem verbonden ik voel het hoe hij zich voelt en kzan zelf soms communiceren ik voel zijn ‘zijn’ volledig in mij…. Wat ik ook vreemd vind is dat de geesten en/of engelen me altijd tekens en signalen geven over de plek waar hij zich bevind maar dat het lijkt of we elkaar net mislopen pfff niet leuk!!! Voor dat ik hem terugzie had ik telkens een overmand gevoel die superzwaar is , bijna ondraagbaar en da had ik meestal al een aantal maanden ervoor dus een aantal maanden ervoor kon ik aanvoelen dat ik hem ging zien 🙂 Sorry voor de lange uitleg maar mijn vraag is, is hij mijn tweelingziel? mijn hart zegt ja maar durf dat niet te geloven 🙂 hopelijk krijg ik een eerlijk antwoord terug.

Antwoord
Keer op keer je verhaal herlezend (en mijn eigen tweelingziel kennend) kom ik tot de conclusie dat jullie inderdaad wel tweelingzielen kunnen zijn. De ziel is eigenlijk een computer, hij is reeds lang voorgeprogrammeerd voordat je in dit leven kwam, dat geldt voor jullie allebei natuurlijk. Als je die twin van jou keer op keer misloopt of het is een puinhoop, dan is dat dus ook zo geprogrammeerd! Tweelingzielen hebben extra met chaos in hun leven te maken want hun gezamelijke groei is serieus en over hun leven heen. Dus de pijn is ook heftiger,gevoeliger en kan een diepe krater slaan. Maar dat is nodig voor de groei in volgende levens! Je bent aan het STAPELEN door levens heen, net als een bouwwerk zo iets moet je het zien. Ook mochten jullie nog dit leven bij elkaar zijn en onafscheidelijk, dan blijf je doorstapelen.(Onbekend)

Reactie
Dank u voor antwoord, heeft me enorm geholpen, ik word soms zodanig ontmoedigt door de wereld en de mensen 🙁 dat ik soms begin te twijfelen en dan zeggen je hebt het recht om iemand anders te vinden. Het recht?????? maar ik wil niemand anders 🙁 iemand anders laat me nog meer voelen hoe erg ik hem mis zucht, ik snap soms niet hoe sommige met een ander kunnen trouwen terwijl ze hun twinsoul al kennen? dat moet toch niet juist aanvoelen, ik wens die mensen enorm veel kracht toe en iedereen die dit leest , onthoud dat doorzetten, leren en krachtig worden belangrijk zijn,wat er ook gebeurd :-)(Onbekend)

Antwoord
Je reactie snap ik helemaal, hoe kan je trouwen met een ander, als je je tweelingziel kent. Getrouwd blijven is al moeilijk op den duur,je bedriegt jezelf , je moet je gevoelens negeren, dat is onmogelijk. je reactie is toch echt wel zoals een tweelingziel zou reageren, dus niet meer twijfelen en van alles maar leren wat je meemaakt, zwaar maar zò werk je aan je eigen groei.. en als het de bedoeling is in dit leven dan kom je uiteindelijk wèl bij elkaar! veel sterkte toegewenst.(Onbekend)

Antwoord
Ja maar ik denk dat dat een fase is waar ik door moet, ik moet in mijn eigen waarheid geloven mùaar toch zie ik graag dat het bevestigd word door andere mensen!! Met momenten denk ik dan van tja eigenlijk heb ik da niet nodig ik zou zelf moeten weten of het zo is of niet maar toch vind ik anderen hun mening ook fijn alhoewel ik wel altijd rekening zal houden met de waarheid in mijn hart!! Ik zie dat anderen het hier veel moeilijker hebben dan mij en echt meer met onmogelijke situaties zitten, ik ben mijn zielsliefde uit het oog verloren en weet niet waar hij isz maar ik weet wel dat als we elkaar terugzien we zullen samen willen zijn, das een gevoel als je ernaar luistert vind ook jij de waarheid!! En voor iedereen die al getrouwd is met een ander, kijk in u hart en weet wat je echt wil en ik denk persoonlijk, je twin ontmoeten is bijzonder maar ik heb altijd geleerd dat je niet bij je twin kan zijn als je niet bereid zijt daar moeite voor te doen, je moet eens zo d! enken, al dat je al bereikt hebt in dit leven? kwam dat in je schoot gevallen? Of heb je voor de mooiste dingen de meeste moeite moeten doen?? Zo is dat ook met zielsliefde , je moet dat waard zijn!!!! das wel mijn denkpatroon natuurlijk, ik weet ik heb al héél veel moeite gedaan en ik voel dat dat zo vroeg of laat wel beloond zal worden, door mijn inspanning heb ik hem al 2 keer teruggevonden zonder een achternaam te weten of de stad of plaats waar hij woont(enkel het land) gewoon door mijn gevoeld te volgen, inspaningen worden beloond das een feit al moet je het niet overdrijven maar verwacht ook niet dat het vanzelf zal gaan komen.(Claudia)