Q0374. Hoe ga je om met die enorme magnetische kracht?

Onbekend

hoe ga je om met die enorme magnetische kracht die er tussen twins heerst? als ik mijn twin niet zie; is het te doen. ik denk dat wanneer je zo naar elkaar toegetrokken wordt je er iets gezamelijks mee moet , hoe kanaliseer je die enorme energie in iets productiefs wat duurt?

Antwoord
Tweelingzielen worden naar elkaar toegetrokken voor energie en licht, die liefde helpt alle mensen en de wereld. Tweelingzielen kunnen op den duur niet anders dan gehoor geven aan die enorme magnetische kracht. Je kunt niet meer zonder elkaar en wilt dat dan ook in alles beleven. Door bij elkaar te komen en ook daadwerkelijk samen te leven krijg je die extra energie die de wereld echt helpt om te transformeren naar een liefdevollere planeet. Als je die liefde iedere keer de kop in moet drukken omdat de mensen om je heen het niet accepteren dan wordt die energie ook de kop in gedrukt, iedereen wordt daar stikongelukkig van op den duur! dus laat dat licht (ontstaan door die magnetische aantrekkingskracht=energie) schijnen, dwars door alle tegenwerkingen heen. Wanneer ik mijn tweelingziel heb gezien dan zie ik aura’s om mensen heen, de wereld is licht en ik merk dat mensen naar mij kijken alsof ik licht uitstraal. Er kunnen wonderen gebeuren door bij elkaar te komen, door mijn tweelingziel geloof ik weer in sprookjes.(Onbekend)

Reactie
Beste onbekende dank je voor je reaktie en mooi dat je in dit sprookje gelooft, doe ik ook. we weten maar 4% van de ‘werkelijkheid’ al het ander is volgens kwantumfysici een ‘sprookje’ of een werkelijkheid die we ‘nog’ niet bevatten. Wij krijgen hier een stukje! Wie wil daar niet in geloven?! Spannend, prachtig! Naast de angst en ontzag voel ik ook de positieve energie, een prachtig licht, magn. kracht, die me mild maken naar mijn medemens. En ik voel het samenzijn daarin met mijn twin, verbonden, heel onaards. niemand heeft daar invloed op behalve volgens mij wij zelf, mijn twin en/of ik. De manier waarop we denken, voelen, handelen lijkt wel of niet te passen in het ‘traject’; waardoor het gevoel sterker of zwakker is. ik denk dat we beiden nog heel wat karma te doorgaan/doorstaan hebben voordat we definitief samen mogen komen; zelf hard werken, samen groeien. dat hoop ik zo, elkaar in /met liefde steunen; elkaar’s liefde voelen en verspreiden.(Onbekend)

Antwoord
Je moet ook niet een te groot bord hangen aan karma volgens mij, ik weet natuurlijk niet waar jij nog mee strijdt of waar je nog mee zit maar als je je tweelingziel hebt ontmoet en herkent dan ben je al een heel eind klaar volgens mij met het verwerken van karma, er komen misschien nog wel stukjes onverwerkte emoties boven maar die zijn volgens mij dan ook zo opgelost als je met je tweelingziel verder gaat, in liefde en met liefde is ook dat sneller opgelost. ga voor elkaar en geloof in je sprookje..hoe lang ga je nog wachten?..heb ik ook te lang gedaan..het kost (Onbekend)

Antwoord
Tja , dat is een goeie; hoe lang nog? ik heb geen aards contact met mijn twin; weet niet zeker of hij dat wil; denk wel dat hij van mij houdt. heb het hem wel verteld; hij heeft er nog niet op gereageerd, is niet erg. alle echte liefdes die ooit in mijn leven waren/zijn gekomen kwamen op t juiste moment; zo zal het hiermee ook gaan, als iedereen eraan toe is. bovendien gaat t hier niet om een ‘normale’ relatie. hoe is dat met jou, ben je samen met jouw twin? heb je enig kontakt? wat wel ook gek is is de symboliek. ze zeggen dat 11 een spiritueel nr is; er was wel vaak iets met dat getal met ons, hoewel ik er niet echt op let. wat wel grappig is is dat het getal van de verjaardag van mijn exvriend, mijn man en mijn twin hezelfde is; ik moet dus oppassen voor mannen die op bijv. de 3e v de mnd jarig zijn =) heb jij ook dit soort gekke symboliek ontdekt? ik neem dit soort dingen met een korreltje zout, vind t grappig die kl. bijverschijnselen.(Onbekend)

Antwoord
Nee wij zijn niet samen en wij hebben geen kontakt maar het voelt wel alsof we altijd samen zijn, dat liefdesgevoel overwint afstand en tijd en geeft hoop op een toekomst samen. Wat hetzelfde is trekt naar elkaar toe (wet van aantrekking) en van binnen ben je zó hetzelfde dus ik blijf erin geloven. Getallen zeggen soms heel veel, bv. de 8 is bij mij ook veel verschenen de laatste jaren en dubbele nummers. En voordat ik wist dat hij mijn tweelingziel was kocht ik altijd onbewust 2 dingen van alles, dus 2 shirts, 2 pakken koffie enz. gekke dingen die je onbewust toch van jezelf waarneemt en ineens herken je waarom je het deed.(Onbekend)

Antwoord
Ik begrijp jouw situatie; geen kontakt maar altijd samen. Voel jij jouw twin altijd even sterk? Ik voel alle highs en lows extreem sterk; vind t dan moeilijk niet even te kunnen reageren. verder is dat rotsvaste geloof van bij elkaar horen, gevoel een heerlijke zekerheid; warmte, naar elkaar toegroeien. Heb jij je een keer kunnen uitspreken met jouw twin? weet hij wat jij voelt en omgekeerd? Ik heb het gevoel dat mijn twin dat niet wil; of kan; dat vind ik lastig; er gebeurt zoveel dat ik met nmd kan delen.ik zou een paar dingen zo graag bespreken; niet alles.dat is mijn aardse kant. ik heb ook t gevoel dat hij me beschermt op allerlei manieren. Grappig ook bij jou die symboliek in nummers; weet je wat die 8/dub nrs betekenen? Of valt t alleen op dat ze vaak verschijnen. Een nr op zich is maar een nr; ik vraag me ook vaak af wat die terugkomende nrs betekenen; naast t feit datik de mensen die ik ermee associeer belangrijk vind. Ik kan van alles bedenken. ook heb je het over onbewust handelen. Ik denk dat ik onbewust mijn hele leven naar een perfecte liefde zoek. Ik heb als klein kind het al gevoeld; dat licht, warme geborgen gevoel, na een rouwperiode. bij het herkennen van mijn twin- ik wist nix van ziellenliefde af tot dan- was t of ik dat gevoel weer tegenkwam (ik zat toen ook in een rouwperiode). ik besefte me dat dat gevoel onvoorwaardelijk liefhebben betekent en dat dat en de persoon die ik ermee verbind voor mij heel belangrijk zijn.(Onbekend)

Antwoord
Wat die nummers betekenen kun je volgens mij echt alleen maar zelf weten, de 8 is een oneindig symbool én het symbool van tweelingzielen volgens mij.. onbewust heb ik ook al vanaf heel jong het gevoel gehad dat er iemand speciaal voor mij hier op aarde rond liep.. had altijd een gevoel van “iets missen”.. de puzzelstukjes vielen op hun plaats toen ik hem ontmoette en uiteindelijk herkende wat het toch was die liefde en aantrekkingskracht. Wij hebben het nooit echt tegen elkaar gezegd, eigenlijk werd er heel weinig tegen elkaar gezegd maar met een blik en een enkel woord snappen we allebei wat er bedoeld werd.. telepathisch we voelen elkaars stemmingen en behoeftes zonder ze naar elkaar uit te spreken..ook nu voel ik zijn emoties en zijn liefde nu ik hem niet zie..heb wel vertrouwen dat het ooit goed komt, maar mis hem tegelijkertijd ook heel erg met vlagen.. hij heeft mij weer plezier in mijn leven gegeven omdat ik nu steeds meer leef vanuit mijn ziel, mijn hogere zelf, dat brengt spontaniteit en geluk en dat was ik een hele poos kwijt! mijn advies voor jou ; neem een vriendin in vertrouwen, dat heeft mij wel geholpen ,het zijn soms zulke heftige emoties, bespreek het wel , haal dat “aardse” kantje/muurtje weg, dat scheelt en brengt je een stuk verder in je ontwikkeling, misschien dat je twin daar ook last van heeft.(Onbekend)

Antwoord
Hallo ook twin; dank voor je woorden. een vriendin in vertrouwen nemen; tuurlijk maar niet voordat ik t met mijn twin besproken heb; het gaat ons in 1e instantie aan, niet de vriendin.dat voelt voor mij zo beter, maar ieder zijn ding. deze site is om te beginnen al een goede uitlaatklep, zucht. het aardse kantje.. ik weet dat mijn twin daar ook van houdt. wie is er zuiver spiritueel? niemand helemaal; dat kan niet; daarvoor ben je toch niet op de aarde? en buffers.. ik ben mijn hele leven al spiritueel in alles wat ik doe/voel, maar ook aards. ik heb de afgelopen jaren zoveel spirituele info gekregen vooral via/met mijn twin dat ik t bijna niet verwerken kon. ik heb het gevoel gehad nog ns door alle angsten te gaan die ik eigenlijk al lang verwerkt had.Ik heb geprobeerd mijn twin te steunen waar ik kon. daardoor durf ik nu weer meer contact met mijn twin toe te laten en te genieten van ons spirituele. de laatste horde moet ik nog over en dan sta ik weer voor wie ik ben maar dan zuiverder, hoop ik. er is veel onbegrip om me heen ; dat komt ook omdat ik me afzonder om alles te voelen en te begrijpen. maar in mijn werk kan ik veel kwijt; ik hou van mensen/ mijn vak en kan eindeloos doorwerken; krijg steeds meer voldoening; ontwikkel me goed. en t muurtje; als t weg is ontstaat er soms een uitzonderlijk mooi contact; heel heel zuiver ; waaruit ook ik kracht put. weg dus met t muurtje.(Onbekend)