Q0369. Wat als je meerdere zielsliefdes hebt?

Onbekend

Ik ben er achter gekomen dat ik meerdere zielsmaatjes heb. En dat maakt t echt helemaal moeilijk. Want hoe kan je nou touwtjes door knippen als de band zo close is, En leg dat maar eens uit aan een ander zielsmaatje want hij denkt natuurlijk dat hij de enige is. En natuurlijk moet ik een keuze maken…maar wat de een niet heeft ,heeft de ander weer. Wie heeft hier ervaring mee?

Antwoord
ik weet zeker dat mijn tweelingziel nog een zielsverwant heeft; hij heeft t me nooit gezegd; ik weet het gewoon. Hij heeft haar eerst ontmoet. Ik weet niet of zij ook een tweelingziel is of een zielsverwant; heb ergens gelezen dat het soms ook mogelijk is om 2 twins te hebben. meerdere zielsverwanten is zowieso mogelijk; mijn kind is ook een zielsverwant van mij. Misschien behoren we allen tot eenzelfde groep?! Ik denk dat het allemaal vanzelf duidelijk wordt ; wat je met wie moet doen- wat er aan karma op te lossen is; of je een opdracht samen hebt. Ik zou al blij zijn om dit soort dingen met mijn twin te kunnen bespreken. het gaat toch niet om een normale relatie; je kan dus eigenlijk niet zo denken; hoeft dus ook niet te stressen=). Een twinrelatie , zielenrelatie kan je niet afkappen; je hoeft niet te kiezen, het is er gewoon. hoe je ermee omgaat, da’s de clue; koester je beide zielenmaatjes maar; t’is een kadootje voor jou! (Onbekend)

Antwoord
Ik denk dat je inderdaad op zielsniveau van meerdere mensen kunt houden en dat dat zielsverwanten zijn, maar mijn ervaring is dat er toch echt maar één zielstweeling is, die je tweelingvlam of straal is. dat gevoel is zo overweldigend dat heb je maar bij één. Je resoneert op alle vlakken. ik ken ook inderdaad meer zielsverwanten maar die kan ik niet vergelijken met mijn tweelingziel/vlam/straal. ja wat is er de goede naam voor? het is alleen maar overweldigend mooi en diep en intens. Zelfs zonder elkaar te zien,reageer je op elkaars gevoelens.. je bent nooit meer echt alleen.(Onbekend)

Antwoord
Ik heb ervaren,dat het met meerdere zielsmaatjes,vlammen net zo diep gaat. Wat de een niet heeft,heeft de ander weer. Het is maar net,welke vlam er voor je bestemd is. En ik weet eén ding,het is niet degene die je hoopt,dat hij/zei het is. Degene moet je dus loslaten, En dan komt er onverwachts een andere voor terug.(Onbekend)
AntwoordDiepe gevoelens van liefde kun je hebben voor zielsverwanten, maar hoe kun je meerdere andere helften hebben?? je tweelingstraal is toch echt je andere/wederhelft en die past bij jou op alle vlakken, wat er aan ontbreekt(volgens mij ontbreekt er niets aan je tweelingziel), het kunnen stukjes persoonlijkheid zijn die jij niet zo leuk vindt, maar dat is dan weer iets waar je samen wat van kan leren. Doordat je zegt dat de ene wel weer iets niet heeft en de andere wel weer dat geeft voor mij aan dat dat waarschijnlijk zielsverwanten zijn en het is niet denken dat die ander het is , nee je WEET het zeker! tweelingstralen vullen elkaar aan en zijn op meerdere vlakken hetzelfde. Er is echt maar één tweelingvlam/straal!! met die ene ben je weer op weg naar HUIS, naar de Bron van LIEFDE! Daarom is het ook zo’n worsteling omdat je weet dat dat de man/vrouw is waar je je ziel mee deelt. Zouden er meerdere zijn dan was het ook allemaal niet zo moeilijk dan ga je gewoon zitten wachten tot de volgende opduikelt. dit gevoel voor je tweelingstraal is zo duidelijk, daar kun je en mag je niet omheen, door God bedoeld ! Voor mij is er één die mij op alle vlakken aanvult en die zo hetzelfde is, waarin ik God zie,voel en hoor, die op mijn pad is gekomen om samen met mij LIEFDE te zijn. Dàt is mijn tweelingvlam/straal.(Onbekend)

Antwoord
Voor mij is er ook maar 1 twin. de magnetische kracht, die er met deze persoon is die heb ik met niemand anders.t’is zoiets als geboren worden/sterven; je kunt t niet sturen, enkel afstand nemen of erin meegaan. in t beste geval doe je er samen iets constructiefs mee, dan gaat die energie wellicht daarnaartoe…kan ik me indenken?! met mijn zielsmaatjes (2 zover ik weet) voel ik een enorm vertrouwd onvoorwaardelijk liefdesgevoel, heel prettig en meestal harmonieus; heel anders.(Onbekend)

Antwoord
Sorry maar…eigenlijk kan ik t bijna niet geloven. hoe kan je met meerdere mensen zoiets dieps hebben als met je twin? hooguit kan ik me voorstellen dat je meerdere zielenmaatjes hebt, meerdere mensen waarmee je karma te verwerken hebt, dat schijnt te kunnen voelen alsof t zielemaatjes zijn, maar dan tijdelijk. Als er karma verwerkt is houdt dat op. ook heb ik ergens gelezen dat je ook neventwins? of een twin kunt hebben die dat plaatsvervangend even is! Misschien heb jij een megaturbocombinatie getroffen van deze dingen? als dat zo is, wens ik je veel sterkte , dat lijkt me idd hartstikke verwarrend. maar heb je met allen een magnet. verbinding, kan je bij allen elkaars gevoel lezen, lijk je op allen, zijn ze allen even confronterend, voel je je bij allen kwetsbaar…? of is er mssn 1 waarbij je dat allemaal en meer hebt en waarbij dat geen ervaring is maar een blijvend iets? heel veel succes; respect als je hier met respect voor allen uitkomt! ( ik zou voorzichtig zijn met wie wel en niet loslaten)(Onbekend)

Antwoord
Ik heb zielsmaatjes, waarvan ik bij 1 dacht dat hij mijn zielstweeling was. Tot dat ik mijn zielstweeling tegen kwam. Dit is zo bijzonder en je weet gewoon dat die persoon je zielstweeling is. Ik voel hem ook als ik niet bij hem ben, de band is bijzonder en ik kan het niet beschrijven wat die band is. Zo intens, dat de woorden te kort schieten om het uit te leggen. Ons rationeel/aards denken kan dit ook eigenlijk niet behappen. Al is het tegenkomen van je zielstweeling een hele bijzondere ervaring, het is niet gemakkelijk in het leven om hier mee om te gaan. (Onbekend)