Q0366. Wanneer definitief stoppen?

Onbekend

Reeds 4 maanden totaal niets vernomen van iemand die ik als mijn zielsliefde zie. Ik ben eerlijk geweest over een probleem en toen heb ik niets meer vernomen; Eerlijk gezegd, heb ik haar te onverbloemd de waarheid gezegd. Mails worden niet beantwoord; we wonen niet in hetzelfde land. Ik heb veel al geprobeerd. Moet ik nu stoppen of gewoon door blijven mailen.

Antwoord
Als je echt de waarheid hebt gezegd, hoe direct dan ook zal ze je, als jullie idd zielsverwant zijn uiteindelijk vergeven en begrijpen. zulke dingen zijn heftig; ze heeft wellicht tijd nodig. als erveel ego in de weg zit kan t nog langer duren. maar je blijft elkaar dan toch voelen…succes (Onbekend

Reactie
Bedankt voor het antwoord en ik begrijp dit. Alleen is het loslaten heel moeilijk. Reeds enkele malen mezelf beloofd en nu geen mail meer versturen en toch na enkele weken, kan ik de drang niet weerstaan. Ik droom wel veel over haar en het zijn allemaal dromen waarbij zij heel lief is en mij heel persoonlijk benaderd. (Onbekend)