Q0365. Als tweelingzielen elkaar ´opbranden´?

Onbekend

Graag zou ik meer willen weten over het fenomeen dat tweelingzielen elkaar kunnen opbranden. Het schijnt zo te zijn dat, naarmate de (tweeling)ziel meer geëvolueerd is, dat dan de vibraties steeds hoger en hoger worden en dat, als men (bijna) in het laatste leven zit en elkaar voor de zoveelste keer tegenkomt, dat dan de kans groot is vanwege die hoge vibratie/energie,dat tweelingzielen elkaar kunnen opbranden als ze te hecht worden! En dat om DIE reden van mogelijke kans op opbranden, vaak 1 van beide tweelingzielen getrouwd is. Dit (aardse) huwelijk,vaak onbewust gesloten -want men kende zijn/haar tweelingziel nog niet- fungeert dan als BUFFER, dus ter bescherming van de tweelingzielen, anders zouden zij elkaar kunnen opbranden! Mijn vraag is: hoe gaat dat “opbranden” dan in zijn werk, krijg je een soort van burn-out zoals je van het werk kunt krijgen (is mij niet gebeurd hoor!), gaat dan je hartchakra doorbranden en hoe voelt dat dan? En kom je daarna ooit nog weer op je oude energieniveau? Ik vind hier geen informatie over. Wel weet ik intuitief (mijn tweelingman is getrouwd en we zijn beiden krachtig en temperamentvol van persoonlijkheid) dat we absoluut onze liefde moeten sublimeren naar BUITEN toe en dat we kunnen imploderen als we onze tweelingzielliefde niet in iets hogers steken nog in dit leven,gezamelijk, dat is onze bedoeling,om hard te werken naar anderen toe en voor anderen,dat dat ook een buffer is voor dat opbranden. graag wil ik wat fysieke (en psychische?) symptomen horen. En oh ja voor ik het vergeet, speelt kundalini-energie hierbij ook een “buffer”rol? Want die werd bij mij ook alras geactiveerd nadat ik mijn twin ontmoette. Ik heb daarna paranormale gaven opgewekt gekregen die alleen door zij aanwezigheid geactiveerd kunnen worden, alleen dát is al een teken van onze hooggeladen energie!

Antwoord
Beste ook-twin, hoe herkenbaar zijn jouw gedachten. ik denk dat je met elkaar, of 1 van de 2 kunt opbranden als het moment daartoe is , laatste fase of niet. je ontdekt elkaar in een gelijke fase van je leven maar vanaf dat moment is de ontwikkeling van beiden separaat. ik denk ook dat je elkaar kunt opbranden als je er niets mee doet, het onderdrukt, of als je juist gaat plakken( ik bedoel niet niet samenzijn alleen plakken waardoor je jezelf niet meer herkent). ik voel ook zelf , fysiek, hoe heftig dit voor mijn hart is. een huwelijksparner als buffer; ik denk dat er allerlei buffers zijn; huwelijkspartners, karma, andere zielsmaatjes, paranomale versch., je ontwikkeling… je wordt zo lijkt het wel vanzelf naar je twin toegestuurd en er weer vandaan getrokken. waarom? niet alleen de heftigheid, misschien heb jij of twin wel slecht karma veroorzaakt, heeft de ander zich sneller ontwikkeld en moet je meer aan jezelf werken. moet er nog van alles opgelost worden? of gewoon de anderen-partners, die komen ook aan de beurt. wat betreft de heftigheid van de energie; zou dat niet-naast karakter- met een heleboel dingen te maken kunnen hebben? ik denk dat er een soort standaardfases zijn; het samenkomen,smelten van de ziel is de eerste; die tijd was voor mij zo heftig dat ik soms overdag nauwelijks adem kon halen. daarna, bezinning analyse, aantrekken afstoten, help wat voelde ik me daarin verloren, zwak, kreeg fysiek rare klachten, heftige paranomale dromen, allerlei symbolische gewaarwordingen. en nu, daarna meer inzicht in die dromen waardoor een stukje karma opgelost. begrip van de situatie waardoor ook rust en bezinning. het kontakt voelt nu anders eerder diep verankerd, zit er een nieuw stukje anders in mij en het is ok; die ander doet dat niet, ik ben dit nu. wat ik wil zeggen is dat ik nu in een andere fase lijk te zitten die rustiger is. ik weet bijv. als ik spontaan gevuld met liefde mijn werk, medemens tegemoet treed zie ik mijn twin letterlijk voor me verschijnen; hetzelfde als ik diep verdriet heb , soms staat ie dan zelfs toevallig voor mijn neus ,terwijl we normaal geen contact hebben, dat is fijn. kundalini; ik denk als je dat ook kunt hebben als je fysiek samenkomt op deze aardbol in wat voor situatie dan ook en dan echt jezelf kunt blijven, respectvol , dan heb je t ver geschopt. man ben ik daar ver vandaan; in theorie is t makkelijk gezegd. gelukkig geniet ik er ook zo van. ook als je perfect naar je paranomale gevoelens kunt luisteren. ik voel nu vaak; ja hij is in de buurt of we gaan contact krijgen…. en dan ga ik routineus verder met mijn werk en schrik me toch weer rot als het dan echt gebeurd. je moet dit serieus nemen, kan niet anders. en je ook realiseren dat je de ander beter voorzichtig kan benaderen; dan schrikt ie minder. ik weet dat ik een klein stapje verder ben; ik durf nu bewust te genieten van mijn twin gevoelens ; hoe heftig ze ook zijn. nu wil ik graag weten waarom wij, wat behalve anderen dienen is onze opdracht nu- hier- samen. waarom hij en ik nu? soms heb ik ook t gevoel ik ‘implodeer’; vooral omdat ik iemand ben die graag geeft. ik stop al heel veel in anderen en steeds meer in mezelf; wij moeten iets samen ; ik weet ook wat maar ik weet niet hoe en of ik het al kan en of ik dan zoals jouw vraag ook opbrand.(Onbekend)