Q0363. Al 2 jaar draaien we om elkaar heen, wat nu?

Onbekend

Ik voel zoveel energie en warmte als ik bij hem in de buurt ben. Soms stokt mijn adem,en zijn we te verlegen om met elkaar te praten.Maar als we eenmaal beginnen stroomt het als water. Ik hou van hem,maar we hebben allebij een relatie. We hebben nog niets naar elkaar uitgesproken,het lijkt onmogelijk.Ik weet dus niets zeker van zijn kant,ik denk het wel te voelen,hoe kan ik anders zoveel voelen als er helemaal niets van zijn kant is? Ik heb nu soms al liefdesverdriet!

Antwoord
Blijf nog maar lekker om elkaar heen draaien en forceer niets, er komt vanzelf nog meer energie en liefde en bijzondere ervaringen bij. bij ons was het jaren van afstoten en aantrekken, (maar altijd in liefde), waardoor je in een achtbaan van gevoelens komt die je laagje voor laagje verwerkt en dan kom je erachter,(hopelijk tegelijk) , dat je niet meer in de relatie past die je hebt met jullie huidige partners, je bent dan zo gegroeid dat gaat gewoon niet meer. Dan voel je de aantrekkingskracht zo sterk dat je niet meer zonder je twin kunt, dat is dan niet meer tegen te houden. Als het universum/god dat zo bedoeld heeft dan gaat het allemaal voor je meewerken. Je tweelingziel/straal kan dan ook niet meer anders. Dus mijn advies ; blijf elkaar maar zien en om elkaar heen draaien, letterlijk! De kracht in het centrum trekt jullie vanzelf naar elkaar toe, dat zul je voelen! Als je zelf goed in je eigen centrum staat.Laat je door niemand uit je eigen kracht halen, of bij je twin weg halen, ga ervoor! Er is een bedoeling mee, zeker in deze tijd van veranderende energie .. spannend , geniet ervan!(Onbekend)

Antwoord
Die enorme magnetische aantrekking, dat is t hele eieren eten. hoe ga je daar mee om. volgens mij is een beetje oppervlakkig kontakt t makkelijkst om aardse spanning weg te halen; dan mssn een gezamelijk plan om t in iets te stoppen en je laten meedrijven, samen groeien en knoeien? mijn God , bestond er maar een handboek voor dit soort liefde. hoewel , dat zou de glans ervan halen. volgens mij moet je gewoon heel goed spiritueel ‘luisteren’en niet teveel analyseren, moeilijk voor mij. ik registreer ongelofelijk veel spiritueel gezien maar altijd net te laat=)en ik ben bang voor de enorme kracht; heb er ontzag voor.(Onbekend)

Antwoord
Waarom ben je bang voor die enorme magnetische aantrekkingskracht? het is als zwaartekracht, je kunt er niet omheen of aan ontkomen, het gebeurt en gaat door en wordt alleen maar sterker, dan kun je niet anders meer als bij elkaar komen. angst is zo’n slechte raadgever..tweelingzielen worden naar elkaar toegetrokken om samen nog meer energie te genereren.. dus ja ! “gewoon” er aan toe geven met alle moeilijkheden die dat met zich meebrengt ,met respect dingen of mensen loslaten als dat niet meer met elkaar te verenigen is..dit is de enige echte liefde, ga ervoor ! die liefde helpt alle mensen en de wereld. Tweelingzielen zijn van oorsprong elkaars wederhelft en horen bij elkaar en dat voel je , je kunt op den duur niet anders dan luisteren naar die enorme magnetische kracht, zelfs het universum/god zal de omstandigheden helpen om te zorgen dat je voor elkaar kiest of bij elkaar komt. Wat God heeft samengevoegd laat daar nooit iemand tussen komen. Dit is het enige echte huwelijk dat er bestaat. aardse huwelijken met aardse beloften zijn om te groeien, voor zielsontwikkeling en dan herken je je eigen wederhelft, van bovenaf geregeld en bedoeld.(Onbekend)

Reactie
Hoe kan ik er nou toch op vertrouwen dat hij ook iets voelt voor mij? Me intuitie laat me soms in de steek,als hij mij dan geen aandacht geeft of soms negeerd denk ik dat ik alles zelf maar inbeeld.Van de week heb ik niet met hem kunnen praten,ik wilde wel maar ik leek wel te moeten zoeken naar een onderwerp…Ik was te verlegen om hem zelf ook aan te spreken. En daar draaiden we dan weer,hij loopt langs ik kijk, ik vang een blik …(of ik denk een blik te vangen)!!!Op een gegeven moment waren we zo dicht bijelkaar(hij hield de deur open ,ik moest eruit) dat ik hem wel wilde knuffelen,maar daar waren veel te veel mensen,het zou chenant zijn…Maar op zón moment voel ik zoveel energie van hem,of naar hem toe,zou hij dit dan ook ervaren? Ik wordt soms gek van verlangen en wil eigenlijk weten of hij het zelfde voelt,maar als ik dit allemaal op tafel gooi,maak ik een hoop kapot,relatie etc…misschien ook een werkrelatie op den duur. Ik zou hem willen mailen bellen smss etc,Iedere vorm van contact is oké. Ik mis hem en droom heel veel over hem,dan heb ik contact. Is er een subtiele manier om erachter te komen wat hij voor mij voelt?(Onbekend)

Antwoord
Hebben jullie geregeld contact? zijn jullie vrienden? praat met elkaar, al is het maar een paar woorden, een blik zegt soms alles al. Als hij je twin is dan begrijp je elkaar zonder woorden. je zult zoveel van jezelf terug zien in hem. toch merk ik dat jijzelf twijfelt aan wat je voelt en ziet, geef het tijd? Als het echt je tweelingziel is dan blijf je naar elkaar toe trekken wat partners of omgeving daar ook van vinden. jullie blikken zullen elkaar vinden ook al ben je in een drukke ruimte, zonder moeite vind je elkaar. Bij ons is het alsof het van boven begeleid wordt, soms zeg je dingen tegen elkaar die je NIET bedacht hebt maar die spontaan door jou uitgesproken worden. Ik snapte soms eerst niet eens waarom ik die dingen tegen hem zei. Vaak zit er ook nog een verborgen boodschap achter zonder dat je het zelf meteen door hebt. je snapt elkaar zonder woorden! Of hij je tweelingziel is daar kan je zelf alleen het echte antwoord op weten, wij hebben het ook nooit tegen elkaar gezegd en toch wist ik het ineens heel zeker zonder dat ik er ooit van gehoord had. mijn advies;laat het gewoon gebeuren, forceer niets en heb een hele boel geduld, het heeft bij ons ook jaren geduurd.(Onbekend)

Reactie
Mijn reactie; We zien elkaar dagelijks behalve in het weekend.Als we een gericht onderwerp hebben dan stroomt de comminicatie goed(als vanzelf) Ik herken veel in hem vanmezelf,ik heb het idee dat ik hem ergens mee moet helpen,of dat ik voor hem een soort “baken” wil zijn. Maar waar ik aan twijfel is of hij dan ook die energie voelt van mij of voor mij. Denk je dat als ik het voel dat hij dit ook zal voelen voor mij of kan dit eenzijdig zijn?? Dat is mijn twijfel,ik denk ook ach hij heeft ook een relatie en daar gaat ie echt niet bij weg hoor en misschien vindt hij me wel leuk maar meer niet.!!!!!(Onbekend)

Reactie
Beste onbekenden dank voor de reakties; vind het al een beetje minder eng; maar heb er wel ongelofelijk ontzag voor, voor die prachtige kracht.ook denk ik dat het goed is dit te erkennen; anders onderschat je het en doe je jezelf of de ander mssn pijn. bij mij is alles wat ik tot nu toe deed of zei mbt mijn twin alsof ik gestuurd werd, alsof iets bepaalde ‘dit ga je nu niet/doen, zeggen’en het klopte/paste altijd? je onbewuste gevoel is volgens mij een goede raadgever; ik vergeet t steeds maar voor kontakt met mijn twin voel ik al wat er gaat komen. neem het alleen vaak niet serieus; schrik me dan rot. het heeft iets mysterieus wat opeens echt is.(Onbekend)

Antwoord
Je intuïtie zal je op den duur wel gaan leiden, je weet op een gegeven moment zeker dat hij van je houdt, tenminste zo ging het bij mij, op een ochtend werd ik wakker en was het voor mij zo duidelijk als wat. ja en wat de laatste schrijver zegt, je doet en zegt dingen die je meestal niet gepland hebt maar die spontaan uit je mond komen . vaak doet je tweelingziel hetzelfde, luister naar de betekenis achter de woorden.. dat kan ook heel veel duidelijkheid geven geef het tijd om duidelijkheid te krijgen, koester de mooie momenten en zend je liefde naar die ander, je merkt wel of hij/zij het voelt . Als je tweelingziel eraan toe is zal hij/zij gaan reageren.(Onbekend)

Antwoord
Bedankt voor je reactie.Vandaag was ik veel bij hem in de buurt,er was aleen geen één op één contact,ik laat het maar een beetje los.En ja,dingen zeggen die spontaan uit je mond komen,maar die komen er soms ook nog heel onhandig uit,en dat heeft hij ook, ik zie dan zijn worsteling…dit vind ik ook nog lief om te zien.Ik denk dat het een hele gevoelige man is die veel heeft mee gemaakt op relatie gebied.Misschien houd hij mij daarom ook wel een beetje af,uit bescherming. Ik moet zeggen dat ik dit ook doe,want ik wil niet dat hij wat door heeft van mij.Het lijkt te complex……En eigenlijk moet ik in bespreking over iets zakelijks,dit brengt nu al verwarring!(Onbekend)

Antwoord
T’is gek hoe dat voelt, dat magnetisme; het verandert. mssn heb ik mijn angst ervoor weggewerkt door erover te schrijven. het-ik voel nu een stukje heel sterk ik en hij diep in m’; word steeds sterker. als ik binnen een bepaalde afstandstraal kom waar hij zich bevindt krijg ik weer die knal, voel ik hem ‘trekken’…. (Onbekend)

Antwoord
Dat om elkaar heen draaien is heel mooi te zien op youtube en dan het filmpje ; birth of twinsoullove van dragonflyslight(Onbekend)

Reactie
Dat is idd een heel mooi filmpje, iemand die twinliefde niet begrijpt zal het suikerzoete romantiek noemen; iemand die de kracht van die allesoverstijgende liefde voelt; dat licht ziet; zijn twin en die warmte voelt zal het anders zien; als heel knap weergegeven.(Onbekend)

Reactie
Draaien draaien en draaien… Ik sta op het punt om alles open te gooien en met hem te bespreken.Ik word gek van alle onzekere gedachtes in me hoofd.Ben wel bang wat de uitkomst is…dit houd me ook weer tegen. Hoe kan ik dit goed aanpakken?(Onbekend)

Antwoord
Voorzichtig maar direct; eerlijk duurt t langst.succes!(Onbekend)

Antwoord
Ik lijk het niet te kunnen.Nu zijn we al een aantal keren met elkaar in gesprek geweest,maar hierover hebben we het niet…..”Ik” beleef op dat moment heel veel!!Hoe zal hij dat ervaren?(Onbekend)

AntwoordEindelijk, na al die jaren was de herkenning naar elkaar een grote openbaring. Veel woorden hadden we niet nodig…Het voelde fantastisch. Maar we laten het nu nog rusten en wie weet wat de toekomst ons brengt.(Onbekend)

Antwoord
Hoe kan ik je vertellen wat onzegbaar is? Ik vertrouw erop dat je het voelt… Hoe kan jij vertellen wat onzegbaar is? Je mag vertrouwen op je gevoel en hoeft geen angst meer te hebben wat je gaat ontdekken en waardoor het ontzegbare uitgesproken kan worden en je wordt gehoord om wie je werkelijk bent. Als jij het ontzegbare eindelijk hebt uitgesproken na al die jaren naar ……..( je weet zelf wel welke 3 personen dat zijn. Toch?) Dan pas zal je ECHT worden gehoord en wordt jij eindelijk ontdekt door anderen in jouw leven en wordt je eindelijk gezien en gehoord. Pas als je dat hebt gedaan ben je klaar.Hierna ga jij ontdekken en is je voorwerk klaar om ECHT te gaan leven wie je werkelijk bent (met of zonder je twin) Graag je reactie lieve vraagsteller(Onbekend)

Antwoord
Je hebt je zielsliefde gevonden en noemt deze je tweelingziel, en dan ontmoet je die ander waarbij je gelijksoortige gevoelens hebt… is dat dan ook een tweelingziel? Zijn er meer dan één tweelingziel?, of was die ander niet echt mijn tweelingziel? Deze vraag wordt regelmatig gesteld, daarom hierbij een artikel over dit onderwerp. Ten eerste is tweelingziel een begrip dat gebruikt wordt om een diepere zielsverbondenheid met een ander te benoemen, simpelweg om een naampje te hebben voor de liefde die je voelt. Maar het woord lijkt alsof er slechts één tweelingziel is, slechts één persoon in de hele wereld die jouw ware is. Als ik het zo schrijf, begrijp je al dat het vreemd zou zijn dat slechts één persoon die liefde in je los kan maken. En inderdaad het gebeurt dus regelmatig dat na een tijdje blijkt dat ook andere personen in je die liefde kunnen doen ontwaken. Als mens maken we in ons brein heel snel associaties tussen wat we zien en wat we ervaren. Hierdoor wordt heel snel de liefde die we ervaren gekoppeld aan de persoon die dit in ons losmaakt. Door deze associatie denken we dat we die persoon nodig hebben om die liefde te laten stromen. Maar het is niet de persoon zelf die dat doet, maar je eigen reactie op die persoon, en deze reactie kan ook bij andere personen optreden wanneer je daarvoor open staat. Zo merken mensen die zich bezighouden met zelfkennis en bewustwording dat er ineens heel veel zielsverwanten op hun pad komen. Allemaal mensen waarmee ze een diepere binding voelen en soms een intense liefde mee delen. Het komt dus niet door die anderen, maar door onze eigen toestand van ontvankelijkheid en gevoeligheid. Heel simpel gezegd, je staat open voor Liefde, omdat je jezelf steeds meer als Liefde bent gaan ervaren. Naar mijn mening verbinden we ons met degenen die onze identiteit van dat moment bevestigen. Voelen we onszelf minderwaardig, onbelangrijk, onaantrekkelijk, of zelfs slecht, dan is de kans groot dat je jezelf verbindt met degene die dat bevestigt. Wanneer je jezelf ziet als mooi, lief, belangrijk en waardevol zal je degenen aantrekken die dat ook in jou en zichzelf zien. De ontmoeting met een tweelingziel en het proces van zelfkennis leidt er daarmee toe dat je meer leert van jezelf te houden, en jezelf lief te hebben. Op het moment dat er meer zelfliefde is, zullen ook anderen op je pad komen die deze zelfliefde herkennen, hiermee worden nieuwe zielsliefdes opgenomen in jouw nieuwe werkelijkheid. En als je wil mag je ze allemaal tweelingzielen van je noemen, maar om verwarring te voorkomen is het begrip zielsliefde misschien duidelijker.(Onbekend)

Antwoord
Hoe kan ik je vertellen wat onzegbaar is? Ik vertrouw erop dat je het voelt… Hoe kan jij vertellen wat onzegbaar is? Je mag vertrouwen op je gevoel en hoeft geen angst meer te hebben wat je gaat ontdekken en waardoor het ontzegbare uitgesproken kan worden en je wordt gehoord om wie je werkelijk bent. Als jij het ontzegbare eindelijk hebt uitgesproken na al die jaren naar ……..( je weet zelf wel welke 3 personen dat zijn. Toch?) Dan pas zal je ECHT worden gehoord en wordt jij eindelijk ontdekt door anderen in jouw leven en wordt je eindelijk gezien en gehoord. Pas als je dat hebt gedaan ben je klaar.Hierna ga jij ontdekken en is je voorwerk klaar om ECHT te gaan leven wie je werkelijk bent (met of zonder je twin) Graag je reactie lieve vraagsteller(Onbekend)

Antwoord
Het is moeilijk maar uiteindelijk nodig om verder te gaan en te komen in je leven hier op aarde Loslaten zodat je verbonden wordt met jezelf! Ook dat is liefde.Sterker nog, dat is ECHTE liefde voor jezelf zodat je echte liefde kan ontvangen en Kan geven Mag ontvangen en mag geven zonder Of met je twin. Kijk ook eens naar: 493/514/515/516 voor de vragen plus reacties vraag steller Sterkte en succes met de keuzes die je zelf gaat maken Of niet Kan Of wilt maken.Als je maar weet en ook voelt dat er mensen zijn in jouw leven die bij je zijn en zullen blijven! Ook dat je mensen verliest, maar dat hoort er ook bij. Als je maar kiest voor jezelf en niet voor anderen.(Onbekend)

Reactie
Ik ben erachter gekomen dat deze persoon de spiegel is geweest van mijn werkelijke zielsmaat. Bedankt. Afz,De vraagsteller.(Onbekend)

Antwoord
Fijn voor je liefste dat je mag zijn na jaren…..Fijn dat ik mag zijn met jou en wie ik werkelijk mag en wil zijn na jaren….mezelf…thuisgekomen….het wordt wel zwaar, maar de moeite waard.We staan naast elkaar en hebben elkaars hand vast op het pad langs de berg ipv over de de berg….voor altijd. Het is….genoeg… je bent genoeg voor mij en je weet…. genoeg is meer dan veel. Thuisgekomen….overgave…onvoorwaardelijke liefde….Compleetgevoel… gelijkwaardig…rust en warmte…Geniet van alles wat is…ontvangen en delen….leven…het is… liefde. We geven ons gevoel voor elkaar de vrijheid en dan veranderd de leegte in ruimte….Je bent zo lief…Dank voor je bestaan in dit leven….Je bent genoeg(Onbekend)

Antwoord
Waarom kom ik hier ineens terecht en moet ik er om huilen? (Onbekend)

Antwoord
Ook hier weer onzekerheid (wie schrijft dit) ,maar zo mooi…hoop.. als jij het was lief dan fluister ik je toe..met mijn hand in de jouwe heb ik genoeg..ben ik thuis..altijd (Onbekend)

Antwoord
Diep ontroerd bij het lezen van zoveel liefs, ik heb nooit getwijfeld …. de weg naar het licht is niet langer eenzaam en alleen, wij weten het van elkaar en lopen nu samen daarheen, hoe zwaar het ook wordt en hoe lang het ook duurt, samen voor altijd ….. love you(Forever)