Q0360. Waarom twijfelen we zo?

Onbekend

Als je zoveel dingen gezien hebt en gevoeld, zijn mooie aura hebt gezien,niet mooi maar stralend mooi, instromende liefde door alleen maar in elkaars buurt te staan hebt gevoeld, een buitenzintuigelijke ervaring, dromen, een stem die je roept, synchronische gebeurtenissen. Hoeveel tekens moet je dan nog hebben om niet meer te twijfelen en om te zeggen; Dat wil ik, daar ga ik voor!?

Antwoord
Geen. Komt het van twee kanten tegelijk? Anders geen nood zielsliefde gaat gewoon ondergronds door, jullie ziel heeft een eigen herinneringsysteem, dus ook als je om wat voor reden niet bij elkaar komt dan groeit jullie liefde toch en neem je dat mee in jullie volgende leven. Wel is het zo dat je a.h.w. “verstopt” kunt raken als je je lichaam met een ander dan je zielsliefde deelt en de kans dat je jezelf niet meer recht in de ogen kunt kijken is er, heb ik meegemaakt. Door celibatair te zijn (tweelingziel is in de buurt) krijg ik veel en veel meer geheime kennis van het universum door.(Onbekend)

Antwoord
Twijfelen is uit angst, het lijkt te mooi om waar te zijn. Maar het is zeker waar. Sterker nog, niets is meer echt dan dat! Als het te zweverig wordt, probeer te concentreren op hoe goed het is tussen jullie, dus meer dagelijkse dingen. Wat wil je nog meer in het leven, als je dit hebt gevonden? Waar twijfel je aan? Doe je ogen dicht en stel je je droomleven voor. Wat wil je in je hart? Denk je iets beters te vinden? En zo ja, wat zou je hieraan kunnen veranderen om het nog beter te maken? En wat kun je bedenken te kunnen hebben OOIT dat beter zal zijn dan dit? Het antwoord weet je al.(Onbekend)

Antwoord
Ja het antwoord weet ik al daar hoef ik mijn ogen niet eens voor te sluiten, heb er zo ook wel een beeld bij! twijfel niet meer , er kan inderdaad NOOIT iets mooiers meer komen.(Onbekend)