Q0357. Waarom zou ik weer verliefd worden?

Onbekend

Zielsliefde is maar voor een paar weken en een enkele keer voor jaren,en daarna is t over en voorbij. En dan ga je bij t eindpunt rechtsom keer,terug naar je beginpunt maar dan alleen. waarom zou ik ooit nog verliefd gaan worden? Ik ben door dit alles alleen maar angstiger geworden en zielsliefde heeft me na afloop echt geen goed gedaan. Ik heb de liefde van me afgegooid uit bescherming!!!bang dat weer ooit iemand mij pijn gaat doen. en weggaat. wie kan hier op antwoorden?

Antwoord
Je hebt de liefde van je afgegooid uit “bescherming”? Durf je de confrontatie met jezelf misschien niet zo goed aan? Ook ik heb verschrikkelijke huilbuien gehad, loop al jaren met maar één liefde in mijn hoofd..die voor mij onbereikbaar is. Wordt heen en weer geslingerd door twijfels.. maar die mooie confronterende liefde heeft mij veel geleerd en ik zou hem voor geen goud meer willen missen. Wij zijn niet samen maar het zo af en toe aan elkaar polijsten doet mij goed. Door deze liefde krijg je euforische momenten maar ook diepe dalen..nodig om je te ontwikkelen op weg naar je bron. Je leert het mooiste wat je tegenkomt los te laten en daardoor kom je in balans.. dan kun je alles aan..(behalve het niet meer zien van je andere helft, dat kun je nooit aan volgens mij..) Dat het voor jou zo heftig voelt komt doordat het zo confronterend is(hij spiegelt jou), maar geef jezelf de tijd en na een tijdje merk je dat je er mee om kan gaan en dat je een ontmoeting weer nodig hebt om misschien een ander deel van jezelf te helen .. mijn advies; maak om je hart geen pantser want dan leef je niet meer.. je weg volgen hoe moeilijk die ook is…(Onbekend)

Reactie
Ik begrijp je antwoord, en dat doet me goed wat je zegt. Maar waarom kunnen we elkaar niet blijven zien,tijdens dit proces? Waarom moet de band eerst helemaal losgelaten worden? (Onbekend)

Antwoord
Je hoeft het contact toch niet helemaal te verbreken. Wat ik heb ervaren is dat het heel heftig is als je elkaar ziet, zonder een echte relatie met elkaar te hebben , maar dat het wel goed is om elkaar zo af en toe te ontmoeten.. het helpt je iedere keer een stukje op weg, je heelt een stuk van jezelf door juist de confrontatie aan te gaan. maar ik weet natuurlijk niet hoe jouw situatie precies is.. wij zagen elkaar soms een jaar of maanden niet en dan nog alleen in een groot gezelschap.. toch bleef de liefde door alles heen en werd alleen maar sterker..ik weet ook niet of jouw tweelingziel alleen is of niet , maar reken maar dat hij/zij door jou alleen maar te zien (liefde zonder woorden) zo af en toe , ook in een versneld proces van bewustwording komt. het kan wel jaren duren maar het loont de moeite ! waarschijnlijk heeft je tweelingziel het net zo moeilijk als jij..tenzij hij/zij zich ervoor afsluit, net zoals jij dat wel zou willen.. een pantser om je hart helpt niet want de liefde voor een tweelingziel breekt daar dwars doorheen, of je nou wil of niet.. geduld (Onbekend)

Antwoord
Het scheelt als je helder weet van elkaar dat je elkaar twin bent. dat je het een keer hebt kunnen uitspreken, alles, dat maakt het volgens mij duidelijk en aanvaardbaar. wij houden van elkaar , dat duurt nog eeuwig, dat is prettig , nu kunnen we ieder verder gaan met ons aardse eigen leven en blij zijn als we elkaar zien en elkaar contacteren als we dat nodig hebben. droomscenario(Onbekend)