Q0356. Bedrieg je je partner niet als je meer van je tweelingziel houdt?

Onbekend

Heb het idee dat ik mijn partner bedrieg omdat ik niet in overeenstemming leef met mijn ziel die wil dat ik voor mijn tweelingziel kies. Mijn partner weet alles maar snapt er niet zoveel van, ik ben eerlijk tegen hem over alles, maar toch heb ik het gevoel dat ik niet eerlijk tegenover mijzelf en hem ben omdat ik het huwelijk maar door laat duren.Ik kan niet voor 100 procent meer gaan voor mijn man. Soms denk ik dat ik er goed aan doe omdat ik niemand wil kwetsen. Ik hou wel van mijn aardse partner maar ik hou met hart en ziel van mijn tweelingziel, hij is het door alles heen. Ik kijk hem aan en voel zijn verdriet, ik wil hem zo graag gelukkig maken, maar hij zegt dat hij tevreden is volgens mij om mij niet bij mijn partner weg te halen, hij wil mijn gezin niet kapot maken en ik zijn relatie niet.. Ik bedrieg mijn partner maar ook mijzelf door niet voor de waarheid te kiezen maar voor wat goed is voor iedereen.. wat is Liefde?? Ik ben constant aan het pingpongen in mijn hoofd. wie kan mij helpen?

Antwoord
Het tweelingzielschap vereist van ons dat we, ONAFHANKELIJK VAN ENIGE RELATIE,als een ingeboren archetype,in harmonie met onszelf komen,van onszelf houden en op een onafhankelijke zelfvoorzienende manier in onze eigen behoeften voorzien.We zullen daarbij onze ego’s zover mogelijk terug moeten schroeven,onpersoonlijk worden.Lukt jou dit,dan zullen jij en je huidige partner VANZELF uit elkaar groeien.Dit is dan de natuurlijke gang van zaken,niets is dan opzet.Aangezien de meeste huwelijken gesloten worden op feedback en wederzijdse afhankelijkheid,stel jezelf dan de vraag of je tweelingziel wel gebaat is bij jouw huidige opstelling en bijbehorende twijfels,het tweelingzielschap is niet zomaar een relatie maar vergt een grote spirituele verantwoordelijkheid,met twee sterke helften die absoluut niet op elkander moeten leunen maar op een complementaire manier hun eigen persoonlijke behoeften zover mogelijk terug kunnen schroeven voor algemeen nut en welzijn.Stel je daarb! ij de vraag of je ….:geen feedback nodig hebt,je eigen boontjes kunt doppen,het leuk vindt om zelf je problemen op te lossen,jarenlang celibatair kunt zijn,enz.enz.Zit er ook maar een beetje twijfel bij dan blijf maar alsjeblieft bij je huidige situatie en forceer niets.Houdt ondertussen een goede relatie (als een soort broer en zus) met je twin en bedenk kritisch dat dit bovenstaande ook voor je twin geldt!(Onbekend)

Reactie
Bedankt voor je antwoord! een moment van helderheid voor mij.(Onbekend)

Antwoord
Hij kan de diepere band niet aan, het is te intens voor hem. Hij laat zich leiden door zijn angst, net als jij bang bent om hem los te laten. Allebei ervaart angst. Wat ik je wil zeggen, leer het gevoel los te laten en vind de kracht om weer op eigen benen te staan. Het is moeilijk maar niet onmogelijk. Hoe meer je hem in het proces loslaat hoe beter voor beiden.(Onbekend)