Q0355. Ik ben bang om mijn zielenliefde los te laten, wat moet ik doen?

?Onbekend

Mijn zielenliefde heb ik ruim een jaar geleden leren kennen via een chatsite. Zijn profiel trok mij totaal niet, maar toch trok ik erg naar hem toe toen hij met me sprak. Ons eerste contact in real life was geweldig. Alsof we elkaar al jaren kenden. Diezelfde dag hebben we samen de nacht doorgebracht waarin we in onze slaap niet loslieten. Er groeide meer en het werd steeds intenser. Ik verbrak mijn relatie voor hem en andersom. Ik kon hem zelfs ruiken als hij niet bij me was (heb nog nagevraagd of hij een geurtje op had maar dit was niet het geval). Tot hij plots niks meer van zich liet horen. En ik werd heel onrustig toen ik hem niet meer kon ruiken. En uiteindelijk per sms liet hij me weten dat het beter was geen contact meer te hebben… zonder aanleiding en hij wou ook geen uitleg geven. Mijn hartje is wel vaker gebroken maar dit is zoo anders…. Ik heb er heel veel moeite mee omdat ik hem niet kan loslaten, alsof we inderdaad allebei aan 1 navelstreng hangen en dat ik hem niet kan loslaten.. en dat wil ik ook niet. Ik kan niet eens boos op hem worden. Ik heb begrepen dat er een balk tussen ons in zit wat ons verbind maar ook van elkaar afhoud en dat wij dit meerdere keren hebben meegemaakt in vorige levens. Mijn gevoel zegt dat we nog langer niet klaar zijn met elkaar en dat ik moet leren loslaten. Ik weet dat het moet maar diep van binnen ben ik bang om los te laten… alsof ik geamputeerd moet worden.

Antwoord
Praat er met hem over. Vraag waarom hij dat wil. Misschien is hij er nog niet aan toe of is hij geschrokken van de heftigheid van jullie liefde. Wees niet bang om uiteindelijk los te laten, want dat is de test. Als hij je tweelingziel of zielsliefde is, komt hij zeker terug. Als niet, dan weet je dat. Gun hem het op zijn manier te verwerken. Wees gelukkig en verder met je leven, en als hij echt voor jou gemaakt is, kan hij je niet laten gaan. (Onbekend)