Q0343. Voorkennis van tweelingziel?

Onbekend

Ik verbaas mij dat er zoveel mensen hier hun tweelingziel ontmoeten terwijl ze al een relatie hebben met een ander. Hoe zit dat met het bewustzijn? Ikzelf heb nog nooit een relatie met een ander willen hebben en ontmoette mijn twin pas op mijn 48e (ik vermoed dat wij toen reeds een jaar energetisch contact hebben gehad);ik heb onbewust altijd van zijn bestaan geweten en wees iedere vent af,hoe leuk en aardig ook. Ik KON het gewoon niet voor minder! Heb ik een sterker contact met mijn (en dus zijn) ziel ofzo

Antwoord
Denk dat de meesten pas bewuster zijn geworden de laatste jaren, het heeft volgens mij ook met de nieuwe tijd te maken ,juist hierdoor kunnen zielen elkaar weer gaan herkennen als ze al ver in hun ontwikkeling zijn . er zijn ook mensen die al vanaf hun jeugd weten dat er iemand rondloopt zoals zij , die zijn er zich min of meer bewust van dat tweelingzielen bestaan. ikzelf wist vanaf kindsaf aan al dat er rond deze leeftijd iets zou gebeuren maar wat? dat was ik kwijt. tweelingzielen hebben een opdracht mee gekregen om de wereld een beetje liefdevoller te maken, als TZ-en bij elkaar komen dan krijgt iedereen in hun omgeving daar energie van. ook als ik alleen ben merk ik nu dat ik in mijn/onze kracht ga staan als ik met mensen bezig ben om ze te helpen, dan is mijn TZ er gewoon bij (in mijn ziel). ook ik heb mijn strijd gestreden om hem los te laten, getrouwd, maar gebruik die energie wel om verder te leven en vooral te genieten van de liefde die ik dan wel krijg. misschien moet ik dat wel leren om die grote,intense liefde los te laten en tevreden te zijn met wat ik wel heb. want TZ-en zijn op den duur wel voor elkaar bestemd, misschien pas na dit leven of in een volgend leven.(Onbekend)

Antwoord
Denk dat de meesten pas bewuster zijn geworden de laatste jaren, het heeft volgens mij ook met de nieuwe tijd te maken ,juist hierdoor kunnen zielen elkaar weer gaan herkennen als ze al ver in hun ontwikkeling zijn . er zijn ook mensen die al vanaf hun jeugd weten dat er iemand rondloopt zoals zij , die zijn er zich min of meer bewust van dat tweelingzielen bestaan. ikzelf wist vanaf kindsafaan al dat er rond deze leeftijd iets zou gebeuren maar wat? dat was ik kwijt. tweelingzielen hebben een opdracht mee gekregen om de wereld een beetje liefdevoller te maken, als TZ-en bij elkaar komen dan krijgt iedereen in hun omgeving daar energie van. ook als ik alleen ben merk ik nu dat ik in mijn/onze kracht ga staan als ik met mensen bezig ben om ze te helpen, dan is mijn TZ er gewoon bij (in mijn ziel). ook ik heb mijn strijd gestreden om hem los te laten, getrouwd, maar gebruik die energie wel om verder te leven en vooral te genieten van de liefde die ik dan wel krijg. misschien moet ik dat wel leren om die grote,intense liefde los te laten en tevreden te zijn met wat ik wel heb. want TZ-en zijn op den duur wel voor elkaar bestemd, misschien pas na dit leven of in een volgend leven.(Onbekend)