Q0341. Zijn er meer mensen die last hebben van vooroordelen?

Onbekend

Ik merk dat als ik over mijn tweelingzielschap praat,dat dit lang niet door iedereen gewaardeerd of begrepen wordt. Ik wil er juist zo gewoon mogelijk over doen, uit de geheimzinnige hoek halen. Zijn er meer die last hebben van vooroordelen?

Antwoord
Het niet loslaten is juist een valkuil heb ik geleerd, het is inderdaad de liefde die dwars door alles heen gaat, wat er ook gebeurt je houdt van elkaar en dat hoef je ook nooit meer los te laten!! maar als je niet loslaat ga je trekken en duwen, dat hebben mijn TZ en ik ook gedaan. dat gaf verwijdering en veel verdriet. wees blij met het contact zo af en toe en laat los , want dat is pas onvoorwaardelijk van iemand houden. hij kiest nog voor zijn vrouw dat is veilig en bekend, maar reken maar dat hij verandert door alleen maar zo af en toe met jou in contact te komen. heb geduld en vertrouwen en de liefde die je naar elkaar toe zendt doet de rest. ook ik heb al die fases gehad, wilde er eerst ook niet aan toe geven, en toen ik dat wel deed en begreep wat hij voor mij betekende toen kwam ik helemaal in een stroomversnelling terecht. maar nog geef ik mijn gezin niet op, wil het niet overhoop gooien want dat is alsof een gewone liefde niets meer voorstelt , want dat is ook liefde.Pas als je niet meer verder kan met je partner omdat er teveel verschillen zijn of komen dan kun je voor jezelf die fase afsluiten en niet omdat er een TZ staat te “wachten”.(Onbekend)