Q0336. Wie heeft ook het gevoel dat TZ-en een opdracht hebben?

Onbekend

Wie heeft ook het gevoel dat TZ-en een opdracht hebben?

Antwoord
Ja dat heb ik heel erg.Ik ben naar een paragnost geweest en die zag er iets van doorschemeren (evt. samenwerking) maar kreeg het nog niet duidelijk in beeld.Wel hebben wij (twin en ik) elkaar ontmoet in dit leven,omdat in ik dit leven een soort gids voor hem ben(geen relatie,dat komt weer in een volgend leven of het leven daarna).Onze vorige relatie was 120 jaar geleden – kort maar hevig – en toen hadden we geen opdracht,maar toen reeds en dit hele leven wisten we dat we elkaar weer zouden ontmoeten, hetgeen dus in 2008 gebeurd is….We zijn aan het stapelen door levens heen,en over een leven of 2 na nu komen we weer bij elkaar en worden we helemaal 1 !!Ik heb een idee van samenwerking maar daar mag ik nog niets over zeggen…(Onbekend)

Antwoord
En in vervolg op het voorgaande stukje (ook van mij):we moeten dit leven dingen overdoen van ± 400 jaar geleden,dus weer een leven eerder,en nu in ieder geval eerst onafhankelijk van elkaar,dingen overdoen niet voor de vette winst zoals toen,maar voor algemeen nut en welzijn.Dit was mij in 1991 voorspeld,dus lang voordat wij elkaar ontmoetten….en we doen het ook op een volstrekt verschillende manier,ongeschoold (ik) en hooggeschoold (hij) dat is nog het leukste eraan!(Onbekend

Antwoord
Natuurlijk hebben tweelingzielen een opdracht door de levens heen. Kosmische verbinding iets wat afgemaakt moet worden,wat je in een vorig leven niet hebt kunnen af maken,dat hoeft niet te betekenen dat je een relatie er mee krijgt,wel iets wat veel dieper gaat. En krijg je er in dit leven geen relatie mee,dan in t volgende leven.dan ben je (nog) niet compleet genoeg,de een heeft dan zijn leerles nog niet voltooid,waardoor de ander veel verder is in groei,en dan word het in het volgende leven weer afgemaakt.(Onbekend)

Antwoord
Ik heb wel eens het idee dat tweelingzielen die samenwerken vanuit opdracht,het een stuk beter afgaat dan tweelingzielen die slechts op elkaar uit zijn,zie bijvoorbeeld Pierre en Marie Curie die de wereld de radium en polonium hebben geschonken.Ik droom ook van zo’n gezameljke opdracht in de toekomst,als dat zou gebeuren dat is pas werkelijke bezieling!We cirkelen al zo lang in elkaars buurt en hebben dezelfde werkgever gehad en ook mijn familieleden hadden dezelfde werkgever,ik vind boeken op straat over die werkgever,bestel of krijg dingen via internet in huiskleuren van die werkgever,terwijl ik om andere kleuren gevraagd heb,het gaat maar door!Onze wederzijdse nabijheid is zo positief en zo energetisch sterk dat ik astrale dingen ben gaan zien,hele warme handpalmen heb gekregen en helend ondersteunend en genezend ondersteunend ben geworden,zei een dame die kriebeltjes kreeg vanuit mijn handen.Snap je al op wat voor werkgever ik doel,en dan een wetenschappelijk/sp! irituele combinatie,dat zou nog baanbrekend kunnen zijn ook!(Onbekend)

Antwoord
Ik sprak een vrouw die heeft mijn levensverhaal aangehoord en zij vertelde mij dat TZ en ik een speciale opdracht hebben.De wereld is aan het veranderen na 5000 jaar,en de hoogste ziel (noem het God,the supreme power of wat dan ook) heeft o.a. ons twee aangesteld om dat te bewerkstelligen.(Onbekend)

Antwoord
En in vervolg op het voorgaande stukje (ook van mij):we moeten dit leven dingen overdoen van ± 400 jaar geleden,dus weer een leven eerder,en nu in ieder geval eerst onafhankelijk van elkaar,dingen overdoen niet voor de vette winst zoals toen,maar voor algemeen nut en welzijn.Dit was mij in 1991 voorspeld,dus lang voordat wij elkaar ontmoetten….en we doen het ook op een volstrekt verschillende manier,ongeschoold (ik) en hooggeschoold (hij) dat is nog het leukste eraan!(Onbekend)