Q0335. Zijn er mensen die nog wel af en toe contact hebben met hun zielsliefde? En hoe verloopt dat dan?

Onbekend

Een jaar geleden heb ik hem ontmoet en het is,was de meest heftige en moeilijke tijd die ik ooit heb meegemaakt.We zijn nu een aantal maanden uit elkaar,ik mag geen contact meer met hem zoeken, hij heeft gekozen voor zijn vriendin en ik weet dat ik dat moet respekteren, maar waarom valt me dat zo zwaar, zou nog graag af en toe contact met hem willen hebben, alleen om te horen dat het goed met hem gaat. Zijn er mensen die nog wel af en toe contact hebben met hun zielsliefde? En hoe verloopt dat dan? Ik heb geen idee of hij het ook ziet als zielsliefde, omdat dat nooit ter sprake is gekomen. Maar ik weet…. hij is mijn tweelingziel en met die gedachte probeer ik de draad weer op te pakken, soms met pijn, maar ook met vreugde omdat ik het mee mocht maken en nu weet dat het echt bestaat! Hij schreef zijn naam in mijn hart, zacht en leesbaar voor iedereen!

Antwoord
We zullen elkaar een paar maal ontmoeten dit jaar nog en aantal keer volgend jaar is mij voorspeld.Daarna…?In ieder geval vaak telepatisch contact (channeling,BZE)niet een relatie in “gewone” zin maar ik als zijn gids,een soort van,op zielsniveau, daarom moesten wij elkaar in dit leven ontmoeten……(Onbekend)

Antwoord
Tweelingzielen hebben een opdracht van vorige levens,wat in dit leven opgelost dient te worden. Wat in vorige levens niet opgelost is,zeg maar. Een karma wat afgemaakt moet worden. Jij als gids begeleid degene waar die zijn moet,door alle laagjes van de ziel te openen.waardoor degene in een heftig transformatie proces komt. Waardoor je ieder voor zich je eigen proces ontwikkeld. Je ware ik herontdekken! En dan is het maar de vraag,of je samen tegelijk groeit. want als dat namelijk niet zo is,dan zul je nooit samen een echte relatie krijgen. Na dit proces,weet je wat onvoorwaardelijke liefde betekend. En ga je ieder zijn eigen weg. Dan is de opdracht voldaan.(Onbekend)

Antwoord
Hoi, ik heb nog contact met mijn zielsliefde, we hebben elkaar 2 jaar geleden ontmoet en zijn eigenlijk nog hevig verliefd op elkaar. Hij kiest enkel voor zijn gezin, dat valt mij zwaar maar ik kan het wel begrijpen, hoewel ik mijn vraagtekens heb. ik ben blij en dankbaar dat hij mij wel wil spreken, hoewel we ook geprobeerd hebben om elkaar niet meer te zien of te spreken. ik moet eerlijk zeggen dat het mijzelf niet lukt, het kost mij moeite om hem los te laten. We hebben contact via de sms, maar zien elkaar nagenoeg niet, dat gaat niet want het zit er dik in dat we dan het bed gaan delen. Ik ben blij dat ik af en toe eens kan vragen hoe het met hem gaat, maar vergis je niet, het is ook moeilijk en je moet erg op je grenzen passen, je verdwaald makkelijk in je gevoelens en in de vraag waarom niet???.Het is onze bedoeling om waarschijnlijk wel af en toe om te gaan met elkaar, maar elkaar daarbuiten los te laten, maar er besttat niets heerlijkers als hij mij antwoord geeft en met mij ook bezig is. Op deze manier delen we toch een heleboel, maar zien elkaar niet, ik ben erg blij, voor mij geldt dan toch weer, beter iets dan niets!!!(Onbekend)

Antwoord
Ja een soort van.Ik heb vorig voorjaar 2008 mijn tweelingziel ontmoet.Exact een jaar daarvoor 2007 heb ik in een droom mijn zielsliefde (een sterke zielemaat/soulmate) ontmoet die aan de andere kant van de wereld woont het leek of hij mij iets duidelijk wilde maken ik wist niet wat. Een maand later in april 2007 zag ik hem twee keer op internet (groepsfoto) voorheen niet aan hem gedacht sinds september 1987.En geen contact gehad sinds 1983.Ik zeg altijd werken doe ik hier houden van doe ik daar.(Onbekend)

Antwoord
Twin-situaties zijn vrij complex te begrijpen als je in een begin fase bent. Ik begrijp best dat je met vragen zit. Toen mijn twin koos voor een andere vrouw, hadden wij zo nu en dan op normale voet contact met elkaar omdat ik nog in ons huis woonde en hij bij haar. Ook toen ik ergens anders ging wonen, is hij definitief teruggekeerd naar onze woning en heeft zijn relatie met haar verbroken omdat zijn gedachten teveel bij mij waren. Nu hij weer in ons oude huis woont, worden die gedachten bij hem alleen maar erger. Hoe ik ons contact ervaar, ik vind het best zo. Het leert mij om mezelf niet meer te verliezen in ons twingebeuren. Ik kan nu veel meer mezelf zijn dan toen wij een relatie hadden. Ons twinervaring heeft me wel veel veranderd in het positieve en ben nu veel rustiger geworden. (Onbekend)