Q0332. Mijn partner heeft een zielsliefde, hoe kan ik hier mee omgaan?

Onbekend

Ik heb mijn hele verhaal net gedaan via deze site, hoe het gelopen is en hoe het nu is. Haar zielsliefde woont in bij ons thuis en dat wordt voor mij elke dag ondraaglijker. De persoon zelf vind ik niet onaardig, maar ik kan met mijn gevoel van onmacht niet meer om. Ik zie dat mijn partner liever tijd doorbrengt met haar dan met mij en dat doen ze dan ook, soms tot in de vroege uurtjes wanneer ik in mijn bed lig te slapen omdat ik de volgende morgen moet gaan werken. Sinds gisteren wil mijn partner nu ook niet meer het bed delen met mij en ze kruipt samen in bed met haar zielspartner, in de kamer van haar dochtertje. Ik kan hier moeilijk mee om, hoewel ik wil geloven dat ze niets doen in bed. Ik probeer haar te begrijpen, maar dat is zooooo een grote opgave. Ik kan het emotioneel moeilijk aan. In mijn gedachten kan ik het op het werk een plaats geven, maar als ik dichter bij huis kom en de situatie onder ogen moet zien, wordt mijn positieve gedachtengang van overdag! , op een paar seconden de diepte ingejaagd. Ik zie mijn partner doodgraag en ook haar dochtertje. Ik heb de droom en fantasie om mijn verdere leven met haar door te brengen, maar die droom wordt veel kapot geschoten door wat ik zie en ervaar. Hoe moet ik hiermee omgaan? Hoe moet ik geloven dat mijn relatie nog zin heeft? Hoe moet ik geloven dat mijn partner nog steeds gelukkig met mij kan worden? Ik lees van alles op deze site, dat de liefde voor je zielsliefde nooit weggaat en dat je een andere relatie nooit zo intens kan beleven. Heeft mijn relatie dan nog zin? Ik wil dit in het diepste van mijn hart echt geloven, maar twijfel er meer en meer aan. Kan je mij hierin helpen. Wat ik raar vind is dat nu juist de kader waar mijn partner haar overleden grootmoeder in staat, waar mijn partner een zeer sterke spirituele band mee heeft, nu juist omvalt. En deze site stond ineens open wanneer ik internet opende. Ik vind dit raar en weet niet wat ik hieruit moet opmaken.

Antwoord
Laat ze los en vrij. Zie met vreugde het wonder dat ook op jou wacht. Maak plaats voor Liefde. Geloof dat je jouw soulmate ook zult ontmoeten, some day!(Onbekend)