Q0330. Miscommunicatie of illusie?

Onbekend

In een moeilijke relatie na 3 jaar alleen.5 x uit geweest en toch weer samen. samenwonen en dat was te veel.dezelfde gedachten en ideeën maar in de praktijk vooral pijn.ik kon mijzelf niet echt uiten,kreeg ook niet de kans voelde mij sterk afgewezen door hem.werd vooral erg moe en als ik vroeg om even niks,ging hij juist meer praten,ik werd er zo moe van en heb gezegd het is beter dat je weg gaat.hij is gegaan en ging gelijk naar een volgende vriendin,misschien uit gekwetst zijn,of omdat hij iemand nodig had. Ik heb er veel pijn van gehad. En nu nog de vraag; ik ben als kind beschadigt en kon niet vertrouwen,klopt dat ,of is het gewoon een iemand die misbruik van mij heeft gemaakt. ik heb nog zo een verlangen naar hem,denk dat hij mijn tweelingziel is..ik probeer hem los te laten.dat lukt mij niet als ik dat aan mijzelf vertel komt er een gevoel omhoog in mijn buik die blijft hangen onder mijn ribben…help wie weet wat dat kan zijn..en hoe kan ik dat los laten…

Antwoord
Werk eerst aan jezelf o.a. je verleden. Betreft je traumatische ervaring, het heeft niets met je voormalige partner te maken maar in je daden komt het wel naar voren. Zodra hij te dichtbij komt, duw jij hem weer van je af. Dit blijft voortduren zolang jij niet aan jezelf werkt. Laat je diepere gevoel spreken ipv je ratio.(Onbekend)