Q0329. Wie heeft ook meegemaakt dat de zielsliefde je uiteindelijk drijft tot het overdenken van zelfmoord?

Onbekend

Mijn zielsliefde en ik hebben elkaar los moeten laten. Hij zit nu diep in de put en wilde zelfs een einde aan zijn leven maken! Hij wil nu geen contact. Wie heeft ook meegemaakt dat de zielsliefde je uiteindelijk drijft tot het overdenken van zelfmoord?

Antwoord
Er staat er hier een niet tussen en ik denk dat zelfmoord meer schreeuw om aandacht is, ik heb het geluk haar gevonden te hebben en gaat nog veel verder dan hier beschreven is op deze site ik vertel gewoon mijn bevinding dat is dat ik nog steeds contact heb en zij een keuze heeft gemaakt omdat ik regel 1 niet wist etc, heb nog nooit over gevoel gelult en nu kom ik na een hele lange slome relatie ineens met gevoel in aanraking en leer heel snel gelukkig want ik denk dat ik nog steeds wat heb in te halen. diegene werkt nog bij me en ik kan gewoon weg niet loslaten en gelukkig de andere kant ook niet dus ik hoop eerlijk gezegd dat we ooit weer samen komen aangezien gelukkig van 2 kanten de boel nu nog goed zit bedankt voor de aandacht en aan deze site voor de tips en ja de 7 zijn moeilijk ik ken haar pas 2 maanden en denk al in jaren en kan gelukkig nu nog de 7 dingen toepassen ze werken bij mij is het geen snel trein maar de concorde(in de hoop dat deze niet crasht) dat nog even ter info bedankt dat deze site bestaat…..(Onbekend)

Antwoord
Nee niet terwijl wij elkaar hier fysiek kenden,maar ik heb wat geks meegemaakt een half jaar voordat TZ geïncarneerd is,toen wou ik er een eind aan maken,ik wou weer naar mijn helft terug!Of hij wou mij weer terug in de andere dimensie daar ben ik niet uit.Ik weet nog dat ik daarna (ik weet zelfs de dag nog en waar ik was en wat ik deed) op een dag plotseling een heel blij en vredig gevoel over me kreeg en ik was er van af,toen was TZ hier en ik was toen 14 jaar(N.B:= twee cycli van 7 jaar,cyclus van 7 jaar is belangrijk,evenals de cyclus van 12 jaar).(Onbekend)