Q0328. In balans met jezelf en dan toch je tweelingziel nodig hebben?

?

Wanneer je bij je tweelingziel onvoorwaardelijke liefde voelt en je door alle lagen van bewustzijn bent gegaan, hoe kan je dan in balans komen terwijl je nog getrouwd bent met een ander. mijn huwelijk belemmerd mij om me gelukkig te voelen. mijn tz is ook getrouwd en voelt zich gelukkig. Hoe kan dat? Ik vind het fijn voor hem , heb ook aan hem gezien toen hij mij zag dat hij straalde, er ging een licht van hem uit. Ik voel dat ik dan toch terugval in angst omdat ik zo graag bij hem wil zijn. Kun je dan ook écht in balans

Antwoord
Ik vraag me af waarom je dan nog getrouwd bent als je huwelijk jou belemmert om je gelukkig te voelen. Hoe denk je dat vol te houden op den duur? En is het wel eerlijk naar je man om het huwelijk in stand te houden als je onvoorwaardelijke liefde voelt naar je wederhelft (want dat is je TZ je eigen wederhelft). Je kunt “alleen” verder want je bent niet echt alleen en zult het niet worden ook, met je TZ hier op aarde. En met je huidige huwelijkspartner een goede vriendschap opbouwen t.z.t dit is mijn tip. Een zielehelft wil,als het de andere helft heeft gevonden,maar 1 ding: EENHEID en als je het GEVOEL van eenheid gaat delen met iemand anders dat voelt het waarschijnlijk bij jou als (zelf)bedrog,als speculeren en het vraagt keer op keer wat wil je nou eigenlijk…het voelt enorm onrustig zeg in gedachten tegen je wederhelft dat je het nooit zult bedriegen misschien helpt dat een beetje voor je gemoedsrust….en laat je TZ zijn dingen doen het gaat niet om hem maar om zijn!(Onbekend)

Antwoord
Oh excuses,inderdaad moet hierboven staan:het gaat niet om hem maar om de ziel waar je 1 mee bent,bedankt voor de rectificatie!Misschien heb ik nog een goeie tip:ik ben naar een paragnost geweest en die kon bij ons TZ-en zien dat we elkaar in dit leven moesten ontmoeten niet voor een relatie maar omdat hij bezig is een engel te worden en ik gids hem daarbij,daarom moesten we elkaar ontmoeten niet voor “aardse”relatie maar slechts op “doorreis” naar volgende relatie in een volgend leven en over een paar levens uiteindelijk 1.Het heeft mij enorm geholpen dat ik dit nu weet en het heeft veel twijfels weggenomen,misschien heb je hier iets aan.(Onbekend)

Antwoord
die EENHEID is mooi als die van beide kanten gekozen wordt. Die EENHEID heb ik al bij mezelf gevonden, waarvan sommigen, ook op deze site, zeggen dat dat het doel is van het vinden van je TZ. Bedoel je de EENHEID van beide TZ-en ? of van de EENHEID in jezelf, want dan zou je gelukkig kunnen zijn met elke situatie. Je zoekt dan alleen niet meer de eenheid met je huwelijkspartner en leeft dan als vrienden verder en hebt daarnaast de geestelijke EENHEID met je TZ. volgens mij is het de bedoeling dat je als je elkaar gevonden hebt je toch voor elkaar gaat kiezen, dat is misschien wel je opdracht in dit leven..volgens mij hebben TZ samen een opdracht..voor licht en liefde..bewustzijn ..heelheid Weet dat ik als jong meisje al voelde dat er rond deze tijd iets stond te gebeuren.. ik kan me alleen nog niet helemaal overgeven , voel me nog zo verantwoordelijk voor alle mensen waar ik al zo’n poos mee onderweg ben.. Wil het cadeautje van God/universum zo graag uitpakken..pak het op, leg het weer weg..maar het is wel voor mij! speciaal voor mij en er komt een dag dat ik het open maak !(Onbekend)

Antwoord
Ik bedoel EENHEID met TZ.Kleine toelichting: Mijn TZ bevindt zich in de ontwikkeling die ik 15 jaar eerder doormaakte,jong gezin pas afgestudeerd enorme focus op carriere en dan staat je kop niet erg naar zielegedoe maar naar jezelf neerzetten in de maatschappij.Zouden we theoretisch(!)een relatie krijgen dan is’ie binnen de kortste keren weg want dat kan hij emotioneel misschien helemaal niet aan.Toch is er EENheid tussen ons,en ik was al behoorlijk EEN van mezelf (60% vrouwelijk/40% mannelijk,zoiets)geen relatie geen vrienden,15 jaar bewust celibatair,gelukkig met mijn puberzoon,die ben ik langzaam aan het loslaten en eind vorig jaar kwam ik iemand tegen die mij vanaf volgend voorjaar gevoelsmatig heel gelukkig maakt en die op mijn pad gestuurd is om een soort van gevoels”buffer” te vormen tussen mij en TZ.Ik vraag me af kan ik dat die lieve en aardige 20 jaar jongere jongen wel aandoen,want hij weet al van mij dat we vanaf dag 1 niet met zijn twee zijn maar spiritueel met zijn drieen!Hij,TZ en ik.En wat als ik ‘s nachts met Twinnetje energetisch contact maak?Hoort erbij,voor mij is het inmiddels “gewoon”.Maar ja hij wil heel erg graag dus komt tijd komt raad.Wel leuk voorgeprogrammeert allemaal, als ik het zo lees…(Onbekend)

Antwoord
Vind het allemaal zo dubbel, hoe kan je je zo één voelen met je twin en dan toch een andere relatie aan gaan, met intimiteit probeer je eenheid te bereiken, bij mij speelde altijd mijn tweelingziel mee, die was bij mij als ik met mijn huwelijkspartner intiem was. dat lukt toch niet meer als je je zo één voelt met je tweelingziel. het voelt voor mij als ontrouw en het ontkennen van je wederhelft waar je bij hoort, je bent dan niet eerlijk naar jezelf èn je echtgenoot èn je tweelingziel. Dàn komt je ziel in opstand! Is het niet zo dat je je hart moet volgen en moet gaan voor je tweelingziel ook al ben je allebei getrouwd? Dit is toch je partner die door god/universum bestemd is voor jou. je móet kiezen denk ik.(Onbekend)

Antwoord
Ja als ik heel eerlijk ben dan vind ik een “gewone” partner nu ook surrogaat….Maar van deze bewering word ik ook weer onrustig want mijn tweelingziel zit in een gewone relatie,hoe kan ik dan tegenover hem beweren dat het surrogaat is,wie ben ik om de huwelijkse relatie van mijn tweelingziel te verloochenen?Waarschijnlijk omdat ik onbewust vanaf mijn reincarnatie wist dat ik in dit leven mijn tweelingziel zou ontmoeten,heb ik nooit een echte relatie gehad,het was allemaal fake voor mij.We worden echter in deze maatschappij enorm onder druk gezet om toch maar een relatie te hebben en als je niet weet wanneer je je TZ tegen gaat komen dan moet je sterk in je schoenen staan.Ik pleit voor voorlichting op scholen over spiritueel partnerschap,naast sexuele voorlichting, het moet in 1 pakket genoemd worden.Is Tweelingzielschap misschien het laatste taboe?Want er is geen markt voor….(Onbekend)

Antwoord
LIEFDE is nooit surrogaat, de liefde voor mijn man is minder diep en heftig als die voor mijn tweelingziel maar het is wel liefde. heb tijden gedacht dat dat dan niet genoeg was, maar zie het nu anders. je tweelingziel kan er zijn en geniet ervan als je elkaar ontmoet maar wees niet afhankelijk van elkaar! anders gaat die mooie heftige liefde verstoppen, dan komt je ego ertussen en stroomt het niet meer , is mijn ervaring. laat los, geniet van mooie momenten,weet dat je toch wel bij elkaar hoort en kijk over je leven heen, als het de bedoeling is komen jullie wel bij elkaar. Volgens mij kan je daarnaast wel genieten van een “gewone” liefde. Het gaf mij weer lucht en LIEFDE.(Onbekend)