Q0327. Mijn zielsliefde is zichzelf volledig kwijt, wat nu?

Onbekend

huwelijk met kinderen zaten. 1 jaar geleden hebben we thuis alles opgebiecht, echter ik ben ondertussen gescheiden en hij, tja..tis me onduidelijk waar hij inhangt. Ik ben erachter dat hij met zichzelf volledig aan de grond zit, aan de pillen zit en bij een psycholoog loopt.Zijn vrouw zit nog wel ergens in het plaatje, maar ik weet niet in welke hoedanigheid. Hij heeft zichzelf zelfs van het leven willen beroven, omdat hij niet weet hoe met alles om te gaan. Hij heeft me gevraagd hem met rust te laten en dat doe ik ook, echter geraak ik de hoop op een leven met hem, maar niet kwijt, omdat mijn gevoel zo diep zit. Wie herkent dit?????

Antwoord
Mijn tip is: Laat het los. Want jullie horen niet echt bij elkaar. Jullie waren een tijdje bij elkaar, voor een ander doel. Namelijk het geluk in jezelf vinden.(Onbekend)

Antwoord
Ik begrijp heel goed wat je bedoelt. De hoop dat je nog samenkomt loopt als een rode draad door je gevoel. Geef jezelf de tijd en de ruimte om je aan te sterken en dihter bij jezelf te komen en te blijven. Als je dit eenmaal door hebt, zal de hoop er zijn maar kan met de hoop beter omgaan. Nu weet je niet ermee te dealen. ook de liefde voor je twin zal blijven zijn maar ook daar leer je mee omgaan. Leer eerst dicht bij je gevoel te blijven, je zult zien dat je er anders naar gaat kijken. Succes!(Onbekend)