Q0326. Is hij mijn tweelingziel?

Ben

Heb per toeval een man ontmoet op een plaats, tijdstip waar ik normaal nooit had geweest. Zijn een relatie begonnen. Is nu bijna 2j. Voel me goed bij hem, praat heel graag met hem en heb heel veel voor hem over. ‘t gevoel is volgens mij wederzijds. Zijn leuze is laat wat goed is goed… Heb van in ‘t begin heel emotieel gereageerd, heeft zoveel bij losgemaakt dat ik niet met eigen gevoelens om kan. Wij respecteren stimuleren elkaar (on)bewust. Soms heb ik het gevoel dat ik hem moet loslaten omdat ik zoveel emoties beleef veel huil en een enorm gevoel van buikpijn heb. Ben ik bij hem heb ik niets, geen huilbuien geen pijnen, bij hem ben ik wie ik ben en wat ik ben. Hij is getrouwd maar dat vormt voor mij geen probleem gezien ik alleen ben en me ook goed voel in mijn alleen zijn. Hierdoor kunnen wij elkaar loslaten en ieder ons eigen leven leiden als individu. Dit is allemaal zo mooi en ook dat wat ik wil… maar is dit mogelijk?