Q0320. Succesverhalen over ECHTE tweelingzielen?

Onbekend

Zijn er ook succesverhalen over ECHTE tweelingzielen hier? Zijn er stellen die nu samen zijn met hun tweelingziel? Mensen die alles hebben overwonnen om echte ware liefde te hebben, het enige waar het leven om draait.

Antwoord
Impliceert deze vraag dat contact hebben op afstand en geen huis-tuin-en keukenrelatie hebben met elkaar,dat dat geen succes is dan?(Onbekend)

Antwoord
Mijn ervaring is,dat liefde moet stromen. En als het dat niet meer doet, dan is hij/zei niet jou ware. Dan is het alleen maar een levensles voor je geweest. Dus als je afstand krijgt,stroomt er geen liefde meer,door eén van de twee. Dat wil niet zeggen,dat het boek dan gesloten is. Maar wel dat er nog iets veel beters op je pad kan komen,die wel voor jou weggelegd is.(Onbekend)

Antwoord
Ik denk dat zielsgelukkige tweelingzielen niet op deze site terechtkomen. want waarom zou je antwoorden zoeken als het allemaal oke is?(Onbekend)

Antwoord
Een andere reden dat gelukkige tweelingzielen hier komen, is door hun ervaring te delen met anderen, zodat ze mensen kunnen helpen. En vergis je niet, zielsliefde is zwaar. Het is als een achtbaan, op en neer. Juist bij tweelingzielen zijn er vaak problemen. Maar juist tweelingzielen kunnen die weer oplossen. Dat is de kracht van de liefde. Die kracht herken ik nu ook. Het is nu meer dan een jaar geleden dat ik hem ontmoette. Ik was dertien. Herkenning. Als een bom. Meteen. Sterke liefde, sterker dan wat alle andere mensen uit onze omgeving hadden. Ik was nog nooit eerder verliefd geweest. Ik wist niet wat me overkwam. In het begin maakte ik daardoor zoveel fouten… maar hij heeft me vergeven voor alles. In het afgelopen jaar heb ik meer geleerd en heb ik me meer ontwikkeld dan in mijn hele leven. Dit jaar was zoveel zwaarder dan alle jaren daarvoor, maar ook veel avontuurlijker (zoals ik het zelf noem)en gelukkiger. We noemen ons vaak “de gelukkigste personen die er bestaan in alle werelden.” Hoewel er waarschijnlijk nog wel meer mensen zijn die dit herkennen. Veel tijd heb ik nu niet meer, dus ik ga niet alle kenmerken van tweelingzielen opratelen die we hebben ervaren. Dat zijn er ten eerste enorm veel, ten tweede valt dit gevoel niet uit te leggen, hoe iedereen hier ook zijn best doet. Maar tweelingzielen zijn we, en succesvolle tweelingzielen, zoals je dat noemt. Uiteindelijk overwint liefde alles. (Onbekend)