Q0316. Wat is dit voor liefde?

Marianne

Ik heb 4 jaar geleden iemand ontmoet, waar ik in de loop van de tijd veel ben gaan houden. Zelf heb ik een relatie met iemand anders. Ik kan hem niet vergeten, hij blijft in gedachten bij me. Op sexueel gebied was het grandioos.Overweldigend. Ik weet geen raad me mijzelf. Ik kan niet meer gelukkig zijn, om niets meer, alleen denk ik aan hem.We zijn de laatste keer heel naar uit elkaar gegaan……..ik weet niet wat hij denkt en voelt. Liefs

Antwoord
Interessant vind ik jouw gegeven dat het sexueel grandioos was en je toch heel naar uit elkaar kunt gaan.Valt dit te rijmen?Ja kennelijk wel dus.Is het je tweelingziel?Ik had altijd de ervaring dat ik na een sexuele ontmoeting een gevoel van intens verdriet kreeg,en ik begin nu vaag door te krijgen dat dat met mijn TZ te maken heeft,wij wisten altijd vanaf de moederschoot dat we elkaar in dit leven zouden ontmoeten,waarschijnlijk kon ik het daardoor niet emotioneel aan in bed met een ander,het lag heus niet aan de jongens hoor en ook geen traumatische ervaringen in jeugd o.i.d.(Onbekend)

Antwoord
Te starten door eerlijker te zijn voor jezelf, dan ben je ook eerlijk tegen je huidige partner. Hoe zou jij het vinden als je partner dit bij jou zou doen? Uit je gevoel en aanvaard de consequenties maar ook dat het een opluchting voor je zelf kan zijn. Vraag je twin hoe hij er over denkt. Hij is de enige die jou het antwoord kan geven en kan je evt. door met je leven met hem of je huidige partner. Zo houd je alleen maar jezelf voor de gek, dus ook je partner. Of vind je dat hij dit verdient?(Onbekend)