Q0315. Wanneer weet je of je zielsverwant bent?

Onbekend

Ik heb een goede vriend van 14 jaar. ik droom elke nacht over hem. Ik voel wanneer hij online komt, of ik voel dat hij aan mij denkt of word trillerig. Waar of hoe kan je zien of het nou je zielsverwant is.

Antwoord
1 een BZE gehad waarin TZ zichzelf aankondigde als mijn tweelingziel? 2 allerlei tekens/signalen gekomen op je pad,zowel voor als na de ontmoeting? 3 je kunt het astrologisch zien (raadpleeg een goede astroloog als je een synastrie wilt maken)? 4 het gevoel hebben dat (de liefde voor je) TZ in je ingebakken zit als een orgaan 5 telepatisch contact (bijv. hij “zat” plotseling naast mij in de tram zo erg dat ik een stukje moest opschuiven)? 6 dingen zien als het ware door TZ zijn ogen? Jammer dat er nog geen onderzoek naar gedaan wordt….(Onbekend)

Antwoord
Het is met name het gevoel dat je hebt voor deze persoon. Mijn tweelingziel is 16. Ik houd zielsveel van hem. En ik voel dat ik dat altijd zal blijven doen. Wat hij ook uitspookt. Hoe hij ook is. Ik voel dat ik altijd van hem zal blijven houden. Dat deed ik al vanaf het eerste moment dat ik hem zag (besef kwam in de daaropvolgende weken) en na zoveel tijd is dat gevoel alleen maar dieper geworden. Toen wij elkaar nog zagen kreeg ik enorm veel energie van hem. Als we niet bij elkaar waren voelde ik mij geamputeerd. Nu wij helemaal geen contact meer hebben voelt het als een rouwproces waar geen eind aan lijkt te komen. Ik weet dat hij mijn tweelingziel is. Ik ben alleen heel onzeker over hem omdat ik geen feedback krijg en vermoed dat hij hier totaal niet mee bezig is. Maar mijn vertrouwen omtrent mijn onvoorwaardelijke houden van hem, is diep en blijft altijd. Ik ben benieuwd of jouw goede vriend ook signalen afgeeft m.b.t. deze materie en wat jouw eigen leeftijd is.(Onbekend)