Q0309. Hoe kan ik verder met mijn leven?

Onbekend

Gaat het vreselijke verdriet en gemis echt over? kan ik weer genieten zonder aan haar te denken? Zelf heb ik mijn relatie verbroken. Mijn zielsliefde heeft voor haar man gekozen en is begonnen de afstand in te zetten. Afstand (verstandelijk) omdat uit haar gedrag en houding steeds weer blijkt hoeveel ze om mij geeft. Zo veel dat ze mij aan het stimuleren is om een andere liefde te zoeken…. om zo haar schuldgevoel een andere dimensie te geven. Mijn gevoel geeft aan dat zij op een dag voor mij zal staan… maar vertrouwen op mijn gevoel / intuïtie? Het is overleven….. er lijkt wel een band om mijn borst te zitten, mijn hart doet zeer. Hoe kan ik verder met mijn leven?

Antwoord
Natuurlijk doet het pijn en voel je je geamputeerd,maar misschien moet je erop vertrouwen dat alles goed komt!!!(Onbekend)

Antwoord
Een week geleden voelde ik me net als jij. En nu is mijn tweelingziel ineens weer in mijn leven. En hij miste mij net zo erg als ik hem. Geef niet op en blijf erin geloven, wat heb je te verliezen.(Onbekend)

Antwoord
Dat gevoel alsof je op slot zit, heb ik ook, en de enige die daarvan de sleutel heeft..ik herken het helemaal, trek je er niets van aan, het is het ontkennen omdat ze bang is, bang is voor de gevolgen als ze aan haar gevoelens toe gaat geven dan breekt de dam , een niet te houden stroom en dat is doodeng. ja uit schuldgevoel zeggen; ‘zoek maar een ander’ .. dat is haar eigen geweten sussen dan kan ze ‘gewoon’ verder maar ze komt zichzelf een keer tegen(of jou haha) en dan is ze weer terug bij.. bij wie ze nou eigenlijk werkelijk is en wil zijn..zoals een bal onder water..hoop, vertrouw en ga verder met je eigen leven, ze komt wel een keer, liefs(Onbekend)