Q0306. Hoe weet ik of mijn zielsliefde ook weet dat wij tweelingzielen zijn?

Onbekend

Hoe weet ik of mijn zielsliefde ook weet dat wij tweelingzielen zijn? ze heeft weleens opmerkingen naar mij gemaakt, waarvan ik dacht: wat wil je me duidelijk maken.. het voelde alsof zij mij wilde duidelijk maken dat wij zielsliefdes zijn.. maar ik durf het haar niet te vragen.

Antwoord
Je zult het kunnen merken aan de manier waarop ze op je reageert. als je haar aankijkt en iets denkt en zij reageert daarop , of ze zegt iets van ; het is net alsof ik mezelf zie als ik naar jou kijk. dan heeft ze misschien nog niet het woord tweelingzielen in haar hoofd maar heeft ze wel begrepen dat het wel heel bijzonder is. Mijn ervaring is als je één keer wakker bent , de kosmos je vanzelf de juiste aanwijzingen geeft waardoor je begint te begrijpen wat er aan de hand is !! schudt haar maar wakker door de opmerkingen die je zelf maakt in die richting, de opmerkingen die mijn tweelingziel maakt komen allemaal aan. als je zo belangrijk voor elkaar bent dan snapt ze het en pakt ze de signalen wel op. Ook wij hebben het nog nooit tegen elkaar gezegd maar we weten het allebei wel, dat voel je!!(Onbekend)

Antwoord
Als je haar blijft triggeren en zij reageert hierop, b.v. door opmerkingen te maken die te maken hebben met dezelfde gevoelens, heb jij dat ook? door telepatisch dingen door te seinen en ze reageert hierop ,dan zal ze misschien het woord tweelingzielen niet direct in haar hoofd hebben ,maar ze weet wel dat er een heel sterke,speciale band bestaat. Mijn eigen ervaring is ook zo geweest en als het universum,de kosmos wil dat er duidelijkheid komt dan komt dat begrip er vanzelf. Ik kwam iemand tegen (die ik maar vaag kende, maar die stil bleef staan en mijn naam noemde,we keken elkaar aan en zij begon toen tegen mij over haar vriendin die zo’n verdriet had over haar tweelingziel,(terwijl ikzelf op dat moment helemaal in de war was over mijn tweelingziel), en toen begreep ik het pas. Had er nog nooit over gehoord maar wist wel dat mijn zielsliefde erg op mij leek en dat had ik hem ook wel eens gezegd :het is alsof ik naar mezelf kijk” Wij hebben het ook nog nooit tegen elkaar gezegd, maar het gevoel is duidelijk. probeer anders gewoon een sms-je ; tweelingzielen wel es van gehoord?(Onbekend)

Reactie
Dank jullie wel voor de reacties, Ik weet nu alleen al door jullie reacties zeker dat zij het ook weet.. Sterker nog, ik denk dat zij het eerder door had dan ik, als ik er nu op terug kijk.. Zij heeft genoeg opmerkingen naar mij gemaakt, om te proberen het mij duidelijk te maken denk ik. Een keer droeg zij een ketting van mij, twee uur later zag ik dat ze hem af had gedaan, Ik dacht wel ; waarom heeft ze mijn ketting afgedaan? maar ik zei er niets over. Bijna gelijk daarna kwam ze naar me toegelopen en zei: Ja wees maar niet bang,ik ben je ketting niet verloren, maar ik moest hem echt even af doen, ik kreeg het er namelijk snikheet van” Dit zei ze tegen me terwijl ik niets had gevraagt over de ketting, ik had er helemaal niets over gezegd.. Een keer at zij een broodje pindakaas. ( ik ben helemaal verslaafd aan pindakaas) En toen zei ik tegen haar: O eet je een broodje pindakaas.. Toen keek ze me aan en zei: Ja want wij zijn toch pindakaas eters?? Terwijl zij helemaal niet wist dat ik verslaaf ben aan pindakaas. Ook stond ik een keer met haar, en met nog iemand.. Toen vroeg de derde persoon aan haar over mij: Weetje wel hoe oud ze is?? Waarop mijn zielsliefde ni! et haar maar mij aankeek en zei: Ik weet alles al van je… Ook schreef ze me een keer ; ” Je weerspiegelt zulke mooie dingen terug naar mij” … En zo heeft ze meerdere dingen aan mij gevraagdt.. Juist door wat ik voelde en de dingen die ze zei wist ik dat het niet een ‘normale verliefdheid’ Was.. Ik weet nog dat ik bij google ‘spirituele verliefdheid’ intikte om te onderzoeken wat ik voelde haha.. ‘spirituele verliefdheid’ Nu weet ik dat zij mijn zielsliefde is.. Door de omerkingen die ze gemaakt heeft, maar ook door wat er allemaal gebeurd is, en vooral welke dingen er allemaal in mijzelf gebeurd zijn en wat ik voelde..Toen ik haar voor het eerst zag, herkende ik haar al zag ik haar nooit eerder..En ik werd bang van de liefde waardoor ik overspoeld werd, en van alle heftige dingen die ik voelde… Vanaf moment 1 Hield ik onvoorwaardelijk van haar…Het was allemaal zoo heftig en intens! Liefs(Onbekend)