Q0305. Hoe kan ik zo sterk gevoeld hebben dat we tweelingzielen zijn en hij toch zo’n afstand willen houden?

Onbekend

Vanaf januari van dit jaar werd onze mailwisseling intensiever.Ik schreef 2 woorden, hij begreep er 100! Nog nooit heb ik zo’n liefde gevoeld voor een man. Het was een herkenning op zielsniveau. Beiden getrouwd. Hij gaf aan voor zijn gezin te willen gaan. Ik wilde hem niet kwijt maar toen begreep ik nog dat ik hem bij zijn gezin vandaan hield. Nu heeft hij uiteindelijk de scheiding van zijn vrouw ingezet en blijft hij mij op afstand houden. Ik begrijp het niet. Kan zielsliefde van 1 kant komen dan? Hoe kan ik zo sterk gevoeld hebben dat we tweelingzielen zijn en hij toch zo’n afstand willen houden? Wie snapt dit? ben wanhopig, mis hem zo en wil niet twijfelen aan wat was!

Antwoord
Ik heb ook jaren een intensieve relatie gehad en ook wel via mail,en het ging dieper dan diep. Deze liefde is zo bijzonder,daar kan niemand anders aan tippen. We konden geen uur zonder elkaar. Nu ben ik gescheiden ,en zei is ook op de achtergrond gegaan. Conclusie: Zei heeft alle lagen van me ziel geopend,Mij het paradijs laten zien, Heel veel van elkaar geleerd, Intens van elkaar gehouden en nog, maar het is een stukje karma wat geopend werd,en geen relatie . Tenminste niet op dit moment. De tijd zal het zeggen,Als we beide uit ons transformatie zijn,of we dan nog bij elkaar passen. Want door je transformatie ga je veranderen,en bewuster worden van alles.(Onbekend)

Antwoord
Ik denk dat hij jou op afstand houd,door dat hij zelf die keuze wil maken van zijn scheiding. En die scheiding komt dan niet door jou, maar omdat hij het zelf wil,ook al had hij jou niet gehad.(Ron)