Q0304. Herenigen met je zielsliefde of blijven bij je gezin. Wat moet je doen?

Onbekend

Als je al 8 jaar lang je tweelingziel kent en daar enorm door gegroeid bent, door alle lagen van bewustzijn heen bent gegaan, je man snapt je vervolgens niet meer echt maar doet erg zijn best om je vast te houden en je kinderen zijn er best wel verdrietig over dat je bij hun vader weg wil , wat moet je dan doen?? Voel dat ik stil sta en dat ik verder moet met mijn zielsontwikkeling en weer vrij wil zijn om me ,als mijn tweelingziel daar ook aan toe is, te verenigen met hem. mag dat wel , geluk willen bouwen op het verdriet van 3 kinderen en een man die er alles aan doet om je vast te houden?

Antwoord
Hoe pijnlijk de situatie ook is, je zult altijd de moeder van je kinderen blijven. Of je bij hun vader bent of bij iemand anders, hou je evenveel van ze. Een relatie heb je omdat je bij iemand wil zijn en dat staat los van je relatie met je kinderen. Wel heeft het gevolgen, maar als je kinderen volwassen worden, willen ze dat je gelukkig bent. Je kan zowel de beste moeder zijn voor je kinderen, als bij je liefde zijn. En je man houdt misschien wel veel van je, en het is erg pijnlijk om hem te kwetsen, maar is het zielig vinden van iemand een basis voor een liefdevolle relatie? “Houden van” doen we we met onze hart en daarom vind ik dat we bij beslissingen over liefde bij ons hart terecht kunnen voor antwoorden. Veel succes en geluk met je keus.(Onbekend)

Antwoord
Het is alsof ik deze vraag er neer heb gezet, het voelt zo verwarrend , ook ik heb sinds 8 jaar contact met mijn tweelingziel en nu wij beiden zo ver zijn gegroeid dat we voelen dat we ook echt bij elkaar willen zijn nu staan we voor een groot dilemma.Ook wij zijn beiden getrouwd en ik heb een gezin met 3 kinderen die ook allemaal verdrietig zijn dat ik bij hun vader weg wil , maar voor een groot deel snappen ze het wel. mijn tweelingziel heeft geen kinderen en ik weet ook niet zeker of hij bij zijn vrouw weg wil, wij vragen en zeggen dat niet tegen elkaar omdat je dan de ander weer een bepaalde richting op duwt. en je wil niet dat de ander door jou uit zijn huwelijk stapt. Mijn man probeert ook mij maar vast te houden terwijl hij er helemaal niets van snapt en ook op zo’n ander gevoelsniveau zit dan ik. We krijgen inmiddels therapie om er uit te komen ,al weet ik dat ik er anders in sta dan hij en dat heb ik hem ook gezegd. hij wil dat het weer goed komt terwijl ik zekerheid wil hebben of ik de goede stappen zet. ook het contact met mijn tweelingziel wil ik op het moment niet omdat ik echt heel goed naar mijn gevoelens voor mijn partner moet kijken. Je sluit een hoofdstuk af in je leven wat niet slecht was maar waarvan je nu weet dat het niet om die pure,echte liefde ging. Je bent veranderd in een sneltreinvaart en je partner zegt dan dat hij ook wil veranderen, maar dat is niet omdat hij het zelf wil maar omdat hij je niet kwijt wil.Dat kan niet de bedoeling zijn. veranderen doe je voor jezelf. ik sta nu op het punt om mijn huwelijk op te geven zonder dat ik weet of mijn tweelingziel dit ook gaat doen. Je weet dat er nooit meer een andere man zal komen in je leven, dus dan wordt dat een leven alleen met vrienden , kinderen en jezelf. Dat is verschrikkelijk moeilijk maar daar word je wel sterk van! Het is volgens mij vnl.angst wat je tegenhoudt, want de liefde en aantrekkingskracht van een tweelingziel valt niet te ontkennen, die is zo groot en magnetisch dat het voelt als ontrouw wanneer ik met mijn man vrij, dat lukt dan ook niet meer. Dus moet je er op een gegeven moment toch voor kiezen , de kosmos geeft je steeds meer signalen dat het anders moet. Ik denk dat er een reden is dat je je tweelingziel tegenkomt en als je voldoende gegroeid bent komt er een moment dat je je mag verenigen met je tweelingziel.De liefde die je dan mag beleven kan ook een zegen zijn voor de mensen om je heen. de energie die je dan uitzendt is zo groot, dat is ook licht in de wereld en daar gaat het om , om licht en liefde uit te stralen naar elkaar en naar de wereld.!!(Onbekend)

Antwoord
Vertrouw erop dat de keuze die voor Jouw Zelf het beste tevens de beste keus is voor alle betrokkenen, ongeacht de gevolgen. Alleen ego’s bieden weerstand en willen dat je bent (en blijft) zoals je bent volgens hun ideaal beeld. Kinderen kunnen goed begeleid worden met een eventuele scheiding. Je ex-partner en kinderen vinden hun nieuwe gelukkige weg wel binnen b.v. 2 jaar. Maar jouw ZL zal zich misschien wel 10 jaar ongelukkig voelen zonder jou. Bovendien als je ex en kinderen zien hoe gelukkig je erdoor bent geworden zien ze ook wel in dat het een goede keus was achteraf.(Onbekend)