Q0299. Mooie maar niet te plaatsen ervaring; is mijn zusje mijn tweelingverwant bij mij/in mij?

Onbekend

Na het overlijden van mijn moeder door zelfdoding in 2003 ben ik mijzelf vergeten en langzaam afgegleden naar het ongelukkig zijn. ben heel diep gaan nadenken en mijn ongelukkig voelen komt niet ze zeer door de zelfdoding maar ik kom met veel nadenken in mijn baby tijd terug. er heeft mij al eens iemand gezegd (een spiritueel persoon) ik zie iets met een zusje. ik heb destijds gelijk de link gelegd dat het een zusje van mijn moerder was die zelfdoding heeft gepleegd in 2005. maar ineens werd ik heel erg verdrietig en dat was zo intens het leek wel of ik een zusje heb gemist, dit alles was in 2006. nu ik dus erg in een dip zit heb ik aan een paranomale hulpverlener gevraagd of ik een zusje heb en die kreeg als antwoord via haar overleden vader een antwoord van mijn moeder: ‘ja’. ik heb die avond zo intens gehuild en kan zeggen dat ik vanaf dat moment ik me bevrijdt voel Mijn vraag: kan het zijn dat ik een zusje had moeten hebben? en is mijn zusje mijn tweelingverwant bij mij/in mij?