Q0298. Komt het alleen van mijn kant en is het een droom of kan hij nog niet zo ver gegroeid zijn, dat hij niet aan toe is?

Onbekend

Ik heb zo sterk het gevoel dat mijn ex partner mijn soulmates of iets van elkaar zijn het nu 2 jaar uit is en ik kan hem niet vergeten mis hem heb 2 kids met hem maar het is liefde en haat tussen ons en een hoop verwarring.hij is elke dag in mijn hoofd en hart ben soms zo boos dat hij me alleen heeft gelaten en dat ik alle pijn moe voelen om hem te missen de band tussen mij en hem was zo sterk meteen vanaf het begin we konden niet zonder elkaar en belden veel vaak ook op momenten van goh wou je net bellen maar jij belt al.of dat ik het gevoel had dat ik met me ogen hem kon vertelen dat ik van hem hou en dat ik zo geweldig gevoel kreeg van binnen zo super gelukkkig. hij zei altijd we zijn een en we horen bij elkaar ik voelde me en prinses als ik bij hem was en was zo trots op hem. hij heeft hele erge dingen mee gemaakt oorlog en als hij verteld voel ik zijn angst en verdriet. en voel me zo vertouwd bij hem zelf na alle pijn die hij me heeft gedaan hou ik nog van hem. ik ben bereid om me hele leven voor hem op tegeven. ik droom over hem en of hij over mij droom geen idee hij zegt dat hij dromen niet onthoud. het enige wat ik wil weten wat er tussen ons is komt het alleen van mijn kant en is het een droom of kan hij nog niet zo ver gegroeid zijn dat hij niet aan toe is? wie kan mij antwoord geven ik ga bijna dood van pijn in mijn hart omdat ik hem zooo erg mis. soms heb ik het gevoel dat ik dingen heb gevoelt die er niet waren en dingen zag die er niet zijn. dus dat he teen grote illusie was…

Antwoord
Je pijn is heel begrijpelijk. Zorg ervoor dat je eerst emotioneel met je zelf op orde komt en weer helemaal zelfstandig wordt. Laat je twin even voor wat hij is en werk aan jezelf. Je zult zien dat je een andere kijk gaat krijgen op de situatie. Door in de situatie te blijven hangen kom je geen stap verder. Zet je doelen om in daden wat je voor jezelf wilt.(Onbekend)