Q0295. Wil hij contact zoeken met mij?

Onbekend

Ik denk dat ik mijn tweelingziel ben tegen gekomen 18 jaar geleden. Het was zo intens maar we waren getrouwd en we konden niet verder samen.we zijn toen ieder een kant opgegaan. Maar het deed zo`n pijn.ik miste hem zo erg.nu sinds kort heeft mijn dochter geestelijk contact met hem. we dromen bijna altijd samen over hem in de zelfde nacht uur. ze wordt heel erg naar hem toe getrokken.heb zelf het gevoel dat hij contact wil zoeken met mij. wat denken jullie? ik voel dat zo erg. en dat gaat via mijn dochter denk ik

Antwoord
mijn dochter voelde volgens mij ook heel goed aan dat dit (onze twinliefde, hij kwam bij ons thuis,als vrienden,maar beiden in een relatie) iets bijzonders was, ze vraagt me zelfs nu(nu ik gescheiden ben) wel eens of ik ook wat van hem hoor, of ik al wat weet, nieuwentijdskind hè,die hebben van nature al door wat er belangrijk is, extra boodschappertjes! nooit heel duidelijk gezegd maar zij zag ook dat ik niet met haar vader door moest. soms denk ik dat het mijn oma is die bij mij is, die me helpt bij alle moeilijke keuzes, gek hè ?! maar mijn oma is 3 jaar voor haar geboorte overleden en die was in haar leven al een engel.. nu is ze terug in mijn dochter..denk ik , want zij geeft me zo af en toe heel lief op mijn kop bij mijn getwijfel,soms is ze wijzer dan ik, het is alsof ze weet dat ik iets te doen heb hier, en dat mijn twin daarbij hoort en dat dat belangrijk is..ze zei een keer; misschien ben ik er wel voor jou! hoop dat ze er ook voor zichzelf is want het is ee! n wereldmeid.. geniet van je kind en de dingen die jullie meemaken..liefs (Onbekend)