Q0294. Wat gebeurt er bij een sexuele samensmelting?

Onbekend

Ik heb een jaar geleden men 2lingziel ontmoet en dit was zo heftig dat men vrouw van me is gescheiden. We hebben nooit een samensmelting gehad en we hebben ook geen verhouding. Wel hebben we heeeel veeeel ongeluk gehad met de domste dingen, alles liep tegen en het heeft bulten geld gekost en slapeloze nachten. Ik ben gevlucht naar Thailand waar ik nu al 8 maanden woon. Was dit alles niet gebeurd als we de samensmelting hadden gedaan? Wat gebeurd er als je de sexuele samensmeling doet? Zijn hier nog speciale dingen voor nodig? Ik overweeg namelijk om wel de samensmelting nog te doen gezien het ongeluk wat ons beiden overkomt. Zij wil wel maar ik heb nog mijn bedenkingen en ben bang dat het nog slechter gaat dan nu? Wie kan me antwoorden? (elke hulp is welkom ) Zo komen men 2lingziel en ik niet verder.

Antwoord
Wat jij nu mee maakt is het lot dat heeft niets te maken met je tweelingziel je moet ook niet weg lopen voor hetgeen je overkomt,een samen smelting op sex gebied hoeft niet perse,en je had toch die nare dingen mee gemaakt,ik denk dat je relatie ook niet goed was, .anders was je nooit gaan scheiden. Een ziels liefde gaat niet om sex.Je bent er op dat moment niet goed mee om gegaan maar je krijgt nog een tweede kans als het je echte tweelingziel is. En dan zal alles anders gaan.en snap je het hele gebeuren. maar luister altijd naar je gevoel…je weet wat wel en niet kan doen. laat je aardse gevoelens los en voel met je ziel. dan smelt je samen met je tweeling ziel. en geloof me ik heb ook nog wel vragen over tweeling zielen.maar dit is mijn ervaring.dat van mij is een lang verhaal ,maar ik weet nu hoe ik er mee om moet gaan.(Onbekend)

Antwoord
Bedankt voor je reactie” Ja” het lot, toch vreemd dat dit alles in 1 keer komt? Ik was gelukkig getrouwd en wist niet eens dat een 2lingziel bestond? Mijn (ex)vrouw kon er niet mee overweg en vond dit geestelijk overspel! Ondanks dit voor mij totaal onschuldig was maar wel een prachtige ongelofelijke ervaring! Het had niks met seks te doen” (heb ik ook niet gehad met men 2ziel) Mijn ex kon hier niet mee omgaan is daarom van mij gaan scheiden na 27 jaar? Ik ben een gevoelsmens en luister alleen naar mijn innerlijk. Heb vele advertenties gezet op het internet omdat ik totaal niet begreep wat er met me gebeurde???? Ik kon me nooit een andere vrouw voorstellen en we hadden het heeeel goed. We hadden alles wat we ons konden wensen! We liepen hand in hand over straat enz, Mijn (onze) levens zijn totaal anders gaan lopen. Ook men 2ziel heeft ernstige problemen gehad, die niet te beschrijven zijn ( o,a,haar kinderen zijn haar afgenomen om NIKS”) We zijn samen door een HEL gegaan tot ik het niet meer aankon en een (mislukte) zelfdoding gedaan heb. Na genezing ben ik op het vliegtuig gestapt naar Thailand om te vergeten. Nu moet ik terug voor mijn visa. Vandaar men vraag moeten we de seksuele samensmelting nog wel doen? Wordt het daar anders door en hebben we niet zo veel ongelukken en pech? Men ex en ik hebben totaal geen contact meer met elkaar. Men 2ziel en ik mailen nog steeds en we voelen elkaar van binnen uit. Nogmaals, als ze 2 maanden daarvoor gezegd hadden dat dit me overkwam had ik van de stoel gevallen van het lachen. Maar ik heb het meegemaakt en dit is geen verzinsel of een goedkope grap” Ik ben een nuchtere Groninger en laat me niet zomaar wat aanpraten. Nee” dit is werkelijk” maar jammer genoeg achtervolgd ons het ongeluk? en met men 2ziel samen wonen, nee” ik hou van men ex. En ga dan ook weer terug naar Thailand om er te blijven wonen.(Onbekend)

Antwoord
Hoi, Bij mij is het precies andersom geggaan. Wij hebben de samensmelting wel gehad, en daar heb ik erge spijt van. Omdat het daarna veel slechter met me ging. Ik denk dus steeds hadden we maar niet die sexuele samensmelting gehad dan was het nu allemaal veel beter. Zo zie je maar De een denkt juist wel die samensmelting te willen hebben gehad, de ander niet. Voor mij rijst elke keer de vraag, hadden we maar niet… Maar goed bij jouw is het andersom, dus het zou kunnen dat het niets uitmaakt voor je verdere leven. Ik hoop het maar, want ik blijf er veel aan denken.(Onbekend)

Antwoord
Ik kom nog even terug op je vraag moet ik die samensmelting doen.? ik zeg van niet dat maakt helemaal niets uit.maar ik kan mij heel goed voor stellen dat jou ex er genoeg van had.,en jou snap ik ook heel goed ,maar je moet het zo zien alles wat je doet in het leven is een gevolg van je daden.ik denk niet dat het helpt om ergens anders te gaan wonen.dat gevoel blijft.je moet er mee leren omgaan.en dat is ook zo voor jou tweelingziel.nogmaals je bent er niet goed mee om gegaan. je kan heel goed een relatie hebben en daarnaast je tweelingziel.maar je vrouw komt altijd op de eerste plaats als je een goede relatie had. die tweeling ziel is een aanvulling. als je zelf moord had gedaan…. had je het in je nieuwe leventje het zelfde weer mee gemaakt.je moet dingen af maken ,en niet weg lopen.je komt het niet voor niets tegen.meestal als je de tweelingziel tegen bent gekomen kom je niet meer terug na de dood.dan is dit je laaste leven maar dat moe! t het wel compleet zijn ,maar in jou geval .kom je zeker nog een keer terug.je zal toch moeten leren om zonder pijn en verdriet die eenheid te gaan voelen.en ook zonder dat je daar iemand anders pijn mee doet.ik weet dat het heel moeilijk is. en dat je teveel door je gevoel laat leven..aan de andere kant denk je veel te veel.vraag niet steeds waarom? kijk naar de situatie en kijk eerlijk naar het geen gebeurd is.zie wat niet goed was …maar accepteer dat en kijk hoe het wel moet.leef vooruit en niet achteruit. wat geweest is is voorbij. pak het leven eens anders aan.maar ik kan je wel al vertellen als je veel los laat komt het goed.maar je zal er aan moeten werken. en hou je niet vast aan een denk punt over die samensmelting .dat is het echt niet hoor.(Onbekend)

Reactie
Bedankt voor je openheid” Je hebt gelijk wat betreft het wonen als ik nu in Nederland woon of op de maan maar er is te veel gebeurd en ik wil alles even in rust verwerken! We hebben trouwens dagen gepraat dat men 2lingziel een aanwinst was en geen bedreiging!! maar men vrouw heeft een beslissing genomen en me de deur uitgezet na 27 jaar huwelijk die goed was!! Ik had nog nooit een ander in mij huwelijk” en was zeer tevreden en was zeer gelukkig en mijn ex ook” Ik heb haar alles eerlijk verteld van af het begin en was altijd open! Juist ik ben een persoon die alles afmaakt en nadenkt, dus vandaar dat ik zo verbaast was?? ik ga nooit over 1 nacht ijs” maar ik was totaal mezelf niet meer??? en sliep een half jaar 2 uurtjes per dag? en nog steeds is mijn vraag wat is er gebeurd en waarom?? ik ben namelijk een gevoelsmens die alleen luisterd naar men gevoel” (dit is altijd goed geweest!!) Heb ook veel mensen om me heen die van me houden en door het vuur voor me gaan. Heb veeel vrouwen om me heen gehad en nog die van me houden en dat weet men ex ook maar heb nog nooit 1 aangeraakt! Ik was nog nooit een 13 in een dozijn” Toen mijn vrouw bij me kwam 28 jaar geleden wist ze dat ik anders was en overal vrij over sprak en alles bij zijn naam noemde en de dingen deed die me ingegeven werden. Maar hier in deze ervaring kon ze niet mee omgaan? ze had het wel geaccesteerd als ik vreemd was gegaan maar geesterlijk overspel blijft men 2lingziel altijd tussen staan. Men 2 lingziel heeft haar nog vele mails gestuurd dat ik bij men ex hoorde en dat ze een grote fout maakte om van me te scheiden maar dit heeft alleen maar meer olie op het vuur gedaan” Na men scheiding is het alleen maar slechter gegaan en het leven van men TZ ook” we mailen vaak maar we hebben seksueel niks met elkaar ( dan zou ik het namelijk wel zien als overspel Ja” bekrompen he”) maar om ons leven weer op de rails te krijgen dacht ik oke” als het moet? dan moet het maar” Vandaar mijn oproep op deze site!!(Onbekend)