Q0293. Als ik mijn tweelingziel loslaat, blijf ik dan de zelfde intensiteit ervaren die ik nu in het contact ervaar?

Jacqueline

Ik heb heel zeker weten een tweelingziel gevonden. Toen we elkaar zagen wisten we het meteen van elkaar. Dit is nu 4 en half jaar geleden.Onze relatie is intens en heftig. Ik denk wel dat ik haar moet loslaten. Maar dat gaat gepaard met een extreme angst. Vandaag voelde ik voor het eerst een wonderlijke rust omdat ik besefte dat ze altijd bij mij zal zijn. Maar ik voel ook weer de angst. Het is een gevecht op leven en dood. Wij zijn twee vrouwen en beiden met een fijne mannelijke partner. Maar onze liefde is met geen pen te beschrijven. De toppen zijn hoog maar de dalen zijn intens diep. Ik zou het fijn vinden antwoord te krijgen. Hoe kom ik op het forum? Dat zou me erg steunen.

Antwoord
Je schrijft dat beiden een fijne mannelijke partner hebben, en je hebt een relatie achter zijn rug met je twin!? Ik kan hier niet echt objectief in zijn, omdat ik sowieso een relatie afkeur zonder dat de huidige partner het weet. Daarom vraag ik me af speelt het ego of de liefde een rol? Als het uitkomt, wie kwets je ermee. Bovendien kun je leren omgaan met het verlangen naar je twin, door dicht bij jezelf te blijven en je af te vragen wat juist is, want je hebt een fijne partner, zeg je zelf.(Onbekend)