Q0287. Hoort dit erbij en is er toch nog een kans omdat zij zo duidelijk mijn andere helft is?

Math

Tweelingzielen en het hoger plan.Ik ken mijn tweelingziel al sinds onze kindertijd, familie van familie. We kwamen elkaar weer tegen na 25 jaar op een feestje en al snel waren we dikke vrienden. Toen we eenmaal ontdekten en aan andere vertelden dat we een relatie hadden reageerde iedereen met de mededeling dat ze dat al al lang wist, zo zichtbaar was het van buitenaf terwijl we het zelf nog niet wisten, We hebben 3,5 maand een stormachtige relatie gehad. Waren in schotland en werden door het universum voor eeuwig her-verbonden. Mijn tweelingziel is paranormaal begaafd en kreeg ook door dat dit gebeurde. Later gingen we terug naar dezelfde plek en we bevestigden met een ceremonie. T was mooi en er vielen veel tranen van geluk. Een week later gaf zij aan dat ze niet wist waarom maar ze voelde dat er iets niet goed zat en koos ervoor om de relatie de stoppen. Wie weet hoe we elkaar nog een keer tegenkomen later. T lijntje bleef…. totdat zij besloot om dat ook te verbreken. Ze heeft heel symbolisch een schaartje gepakt en t lijntje doorgeknipt. ik voelde dat het pijn deed…. we gaven elkaar een knuffel en een kus en dat was t. Ik heb nog een email gestuurd haar verteld hoe zeer ik van haar houd en hoe ik haar mis, dat ik er altijd voor haar zal zijn, maar die werd verkeerd uitgelegd en nu is ze boos. Ik ben zo bang dat ik nooit meer zoiets zal ervaren en dat ik nooit meer zo diep kan liefhebben. Hoort dit erbij en is er toch nog een kans omdat zij zo duidelijk mijn andere helft is?

Antwoord
Tja.. zielsliefde is een heel erg heftig en confronterend proces meestal. En soms heb je even een ‘break’ nodig omdat het allemaal best zwaar is. Misschien dat je vriendin het te heftig vond, te veel geconfronteerd werd met bepaalde dingen. Ik heb het ook ervaren. De dingen die ik voelde bij mijn zielsliefde maakte me bang.. Juist omdat het geen wat je voelt ontzettend groot is.. Het is eng.. Ik wilde er keihard voor wegrennen. Iets wat ik normaal nooit doe in de liefde. Meestal ben ik juist de geen die achter de liefde aanrent.. Maar goed, wat ik hiermee wil zeggen is dat het voor haar wellicht zo groot, intens en eng voelde.. Ik kan me dat namelijk goed voorstellen. Je hoeft haar niets duidelijk te maken over dat jullie elkaars wederhelften zijn.. Als dat zo is, dan is ze daar als geen ander bewust van, geloof me. Maar als zij deze beslissing genomen heeft, kan jij daar niets aan veranderen. Door haar te proberen op andere gedachten te brengen zul je de dingen alleen maar gaan forceren en word het niets.. Geloof me .. Ik zou zeggen , geef haar tijd.. Maar accepteer het ook als zij niet verder met je kan vanwege der eigen gevoel..Als ze bij je terug wilt dan zal ze dat gerust doen. Ze weet je te vinden.. Ze weet dat je zielsveel van haar houdt.. Of er nog een kans is ligt geheel aan of jullie het beide nog een kans willen geven.. Helaas ( en misschien ook gelukkig) heb je daar toch echt twee mensen voor nodig.. Probeer het zelf ook allemaal even een plekje te geven.. Liefs(Fristy)

Antwoord
Beste Math, Ik weet hoe het is om je soulmate te ontmoeten (en te verliezen) en ik weet ook dat het niet genoeg is dat je altijd met elkaar verbonden zult zijn, ook al ben je niet bij elkaar-je wilt meer, je wilt ook het fysieke, de concrete ervaring. Logisch toch. Durf je hart te volgen; als die je ingeeft dat je haar moet benaderen, doe dit dan, als je het maar voorzichtig en subtiel doet. Alleen afwachten is niet altijd genoeg. Ook ik voel me altijd verbonden met de vrouw die mijn soulmate is, maar ook verlang ik hevig om weer bij haar te zijn en heb de hoop nog niet opgegeven. Ik denk dat het (zoals zo vaak) per geval verschillend is: sommige soulmates zijn geestelijk met elkaar verbonden en niet fysiek bij elkaar, anderen zijn én geestelijk én fysiek bij elkaar. Durf het te hopen ! Heel veel succes en geluk!(Onbekend)

Antwoord
Zielsliefde is een heel erg heftig en confronterend proces . Jaren lang heb ik een diepe ( geestelijke) band met mijn zielsliefde gehad,ik ging al dood bij de gedachte degene te verliezen.Wij konden en wilde niet zonder elkaar. Op dit moment is het voor mij allemaal te zwaar , ik wil vluchten, voor mij hoeft het allemaal niet meer. Je word zo met je zelf geconfronteerd dat het niet meer normaal is. Ineens past je halve leven niet meer bij je. Zelfs je vrienden zie je anders,dan voorheen. het is allemaal veel te heftig,voor mij hoeft het ook niet meer. Z,on diepe gevoelens,een paradijs,maar Te is ook niet goed.(Onbekend)

Antwoord
Eeuwig met elkaar verbonden dat is zielsliefde. Mijn vraag is, Als je elkaar loslaat word het dan rustiger, na verloop van tijd?(Ivy)

Antwoord
Rustiger word het mischien wel. Maar elkaar vergeten dat nooit. Het blijft altijd iets wat niet afgemaakt is.(Onbekend)
AntwoordElke eeuw kom je elkaar “opnieuw” tegen. wat nu niet afgemaakt word,komt in je volgend leven terug. Je hebt “nu” de les samen gehad van jullie vorig leven,mischien kon je toen ook niet samen zijn door obstakels? En dat heeft zich nu herhaald,maar dan bij de ander.(Onbekend)

Antwoord
Het verlangen wordt groter, heftiger. Er komt meer rust omdat de heftige confrontaties even stoppen. Dit betekent voor ons dat zelfs als wij onze relatie willen stoppen, maar dat het gewoon niet lukt. Na het doorknippen, definitief, van het ‘lijntje’ bleef de verbondenheid en duurde het welgeteld 4 dagen voor we weer een afspraak hadden en bleek dat we gewoon niet zonder elkaar wilden! en zo begint eigenlijk alles weer van voren af aan. Er heeft na dit alles wel duidelijk een verdieping plaatsgevonden!(Onbekend)

Antwoord
Jij kan hem/haar niet van jou of zichzelf laten houden, dat is iets wat zei/hij zelf zal moeten doen. Zijn/haar EigenLiefde, Geloof en ZelfVertrouwen zullen nog moeten Groeien eer hij zichzelf daadwerkelijk als Liefde kan ervaren. Pas als hij/zei dat van Binnen echt voelt zal het in het fysieke ook zichtbaar worden. Gedachten en Woorden maken nog geen Waarheid, Waarheid onstaat als je de Daden er aan toevoegd. Zolang iemand niet goed voor zichzelf zorgt, niet genoeg van zichzelf houd, zal het in het fysieke ook zichtbaar zijn. Dan kan je nog zoveel Maskers opzetten en Muren optrekken en leven vanuit Schijnheiligheid maar Liefde doorziet de Illusie. Dit is ook één van de redenen waarom zoveel tweelingzielen/soulmates/zielsliefdes elkaar Afstoten. Want Liefde is te Spiegelend, te Confronterend en veel mensen kunnen de confrontatie met hun Duistere kant, maar ook met zoveel Ziels-Liefde helaas nog niet echt aan.(Onbekend)