Q0286. Wat moet je doen als je t gevoel krijgt dat je elkaar gaat verliezen?

Onbekend

Wat moet je doen als je t gevoel krijgt dat je elkaar gaat verliezen??? Ik wordt gek van t idee al… dus hebben jullie tips? Wat als je hart meer en meer om hem gaat schreeuwen???? Maar je van je zielsliefde geen goeie hoogte krijgt? En je al een relatie heb en vrij jongen kids?? Graag goeie tips dank je!!

Antwoord
Denk ook een beetje dat ik in het geval ben, zie hem zo graag af en toe denk ik dat het hem verstikt, mn liefde voor hem houden we wat afstand. Verlangen we naar elkaar, kunnen beiden niet tegen ruzie en kunnen niet zonder elkaar, wil ook zoveel mogelijk bij hem zijn.(Onbekend)

Antwoord
Alles gebeurt met een reden, ook als je elkaar weer gaat verliezen. Ga met de golven en de stroom mee en ga niet trekken, dat brengt alleen maar afstand. Ik denk ook niet dat zielsliefde bedoeld is dat je nu al een relatie met degene krijgt. Maar pas vele jaren later als beide t proces volgroeid hebben.(Onbekend)

Antwoord
Ik zou zeggen kijken naar waar die Angst vandaan komt. Angst is niets meer dan een gebrek hebben aan Zelf-Vertrouwen, Geloof, Eigen-Liefde en Kracht. Als je Angst voelt is de enigste manier om dat weer in Balans te krijgen Meer Zelfvertrouwen, Geloof, Eigen-Liefde en Kracht te ontwikkelen. Het is je Ego die vanuit Angst bang is om een ander te verliezen. Vanuit je Ziel ben je voor Eeuwig Verbonden met die ander dus je kan die ander helemaal niet verliezen! Angst Verwijdert je van de Liefde! Angst stoot af en veroorzaakt Afscheiding (je raakt de verbinding met je ziel/hoger zelf/God dan ook kwijt op die angst momenten) Liefde trekt aan en Creëert juist Eénheid. Blijf bij jeZelf, blijf Vertrouwen en heb de Moed om te blijven Geloven in jouw Dromen….. Liefs(ChildofGod – Ivy)