Q0285. Heeft iemand wel eens een ‘liefdesorgasme’ gehad zonder seks?

Tiny

Ik heb onlangs in een energie-oefening met iemand waarmee ik n diepe zielverbinding ervaar, een onbeschrijfelijk diep liefdesgevoel gehad. Toen we de oefening begonnen merkte ik dat mijn adem snel heel diep wordt. En ik merkte dat ik me heel snel nog dieper verbonden voelde met haar dan normaal. Het wordt steeds meer n 1-gevoel ipv 2. En ik voelde zo’n onbeschrijfelijk sterke liefde zoals ik die nog nooit eerder gevoeld heb. En ik voelde diezelfde liefde ook van haar. Volgens mij voelde ik geen verschil meer tussen mijn liefde en haar liefde. De rest van de wereld bestaat even niet meer, dat wil zeggen; ik ben r me even niet meer bewust van. Is dit het samen zijn in n hoger bewustzijn? Zo voelde t. Ik was vreselijk ontroerd en moest veel huilen van geluk en ontroering. Zij ook. Dit diepe liefdesgevoel, verbindingsgevoel, een-gevoel, samen te ervaren en te uiten naar elkaar, is voor mij niet anders te omschrijven dan een liefdesorgasme.En als het er eenmaal is, blijkt het steeds makkelijker om weer terug te pakken als we het even iets laten wegzakken. Maar 1 blik, 1 aanraking, 1 seconde bewustzijn van de liefde die stroomt, is genoeg om weer te huilen van geluk en zo weer volledig in dat gevoel, die energie te zijn. En net zoals bij een sexueel orgasme spieren samentrekken, merk ik dat mijn gezichtspieren samentrekken en dat ik mijn ogen heel hard dichtknijp als het zo diep voelt.Zo veel en zo’n diep geluk heb ik nog niet eerder gevoeld in mn leven. En ik weet niet hoelang dit heeft geduurd… in mijn beleving misschien n half uur en een half uur om er weer langzaam uit te komen. Het ‘er langzaam uitkomen was nog lastig. Het was makkelijker om het gevoel weer terug op te roepen dan om het weer los te laten. In het ‘er langzaam uitkomen’ voel ik de eenheid weer scheiden in lichaam en geest, zo lijkt het. Ik voel me ‘half weg’ en ‘half hier’. Heel raar… Een soort natural high denk ik. Ik moest echt moeite doen om die heftige liefdesenergie los te laten. Het voelde zo mooi!Zijn er mensen die dit herkennen of r iets meer over kunnen vertellen?

Antwoord
Dat is juist het gevoel van zielsliefde. Orgasmegevoel zonder sex te hebben.(Onbekend)

Antwoord
Alles gebeurt met een reden, ook als je elkaar weer gaat verliezen. Ga met de golven en de stroom mee en ga niet trekken, dat brengt alleen maar afstand. Ik denk ook niet dat zielsliefde bedoeld is dat je nu al een relatie met degene krijgt. Maar pas vele jaren later als beide t proces volgroeid hebben.(Onbekend)

Antwoord
De eerste keer dat mijn twin zijn hand op mijn buik legde heb ik zijn hand van mijn buik afgeslagen omdat ik het gevoel had dat ik op dat moment spontaan zou klaarkomen hahaha. Ik heb heel vaak een natural high gevoel ervaren (was perplex want ik, maar ook mijn twin, hebben in het verleden xtc gebruikt en dat gevoel dat ik met een pilletje ervaarde ervaarde ik nu met mijn zonder wat dan ook). Die sterke zielsverbinding zorgde ervoor dat ik steeds high werd, ook als hij gewoon thuis zat voor zijn pc en ik voor de mijne zat raakte ik helemaal high en begon ik altijd over mijn lichaam te trillen. Alsof ik letterlijk omhoog trilde tot een hoger bewustzijn. En zo heb ik ook meerdere keren een geestelijk orgasme ervaren gewoon door naast hem te zitten of met hem te vrijen. Ik heb het 1x gehad dat ik letterlijk, nadat hij weer naar huis was gegaan, anderhalf uur op de bank heb gezeten omdat ik echt helemaal niets meer kon doen. Ik moest echt bijkomen en kon me niet veroeren, dat geestelijk orgasme was toen echt extreem heftig. Wat ik ervaar is de kundalini energie die naar m’n kruin stijgt en daar tot een soort explosie komt, ik voel deze energie ook bijna altijd rond mijn zonnevlecht of door mijn lichaam bewegen als een slang die door mijn lichaam kronkelt 🙂 Ik weet niet of je hetzelfde bedoelt maar dit is mijn ervaring en wat ik er over kan vertellen. Liefs(ChildofGod – Ivy)

Antwoord
Maar is het zo,dat je dat op dat moment beide ervaart op afstand? Ik bedoel worden de zielen dan met elkaar verbonden?(Onbekend)

Antwoord
Ik heb deze ervaring ook gehad, alleen ik weet niet of mijn zielsliefde op afstand dit ook ervaren heeft. Of dat ik het alleen ervaren heb? wat betekend deze ervaring? dat je het samen beleeft hebt? als of je samen sex had,maar toch alleen?(Onbekend)

Antwoord
Ja, ik heb dat ook vaak ervaren, op afstand, zielliefde high gevoel, in alle soorten-maten, dat is heel mooi. met de stroom meegaan, zo voel ik t ook, en af en toe even zielliefdecontact….zovaak mogelijk, geven n nemen(Onbekend)