Q0283. Hoe wordt liefde sterker?

Onbekend

Hoe komen we dichter tot elkaar, wil bij hem zijn, mis hem als ik niet bij hem ben . Ben niet vrij maar wil alles voor hem zijn en doen.

Antwoord
Je zult eerst vrij moeten zijn. Om onafhankelijk te kunnen worden. Het verleden loslaten.om je doelen te bereiken waar je van droomt. Je kan niet aan twee mannen tegelijk liefde geven. En dat zou ook niet eerlijk zijn voor je partner.(Onbekend)

Reactie
Heb gevraagd hoe ik liefde sterker kan maken, hou ontzettend veel van hem, wil bij hem zijn ,mn relatie stelt niets voor ,hij is jaren jonger dan mij ,hebben ook al eens meningsverschil, wil graag alles voor hem doen ,voel me bij hem thuis, als ik niet bij hem ben voel ik me of ik deel van me kwijt ben, voel me eenzaam.(Onbekend)

Antwoord
Te beginnen zul je eerlijk tegen jezelf moeten zijn; Waar ben ik mee bezig, ook al stelt je huwelijk niks voor. Je twin is je spiegelbeeld. Wat je mist, is hetgeen in jezelf.(Onbekend)