Q0280. Is het mogelijk om met je tweelingziel een relatie aan te gaan?

Onbekend

Is het mogelijk om met je tweelingziel een relatie aan te gaan?

Antwoord
Ik denk dat dat voor ieder persoonlijk is. Echter ik heb nog maar 1x gelezen dat iemand echt een relatie heeft met zijn/haar tweelingziel. Als je leest op deze site welke vragen er staan lijkt mij een relatie met je tweelingziel een onmogelijke relatie. Om alleen vanuit mezelf te spreken, voor mij is het een onmogelijke relatie. Ik zou ook wel eens een positief verhaal willen lezen, dat het goed gaat tussen tweelingzielen. Ik heb geen antwoord waarom het meestal niet goed gaat. Alleen je eigen ervaring telt mezelf te spreken, voor mij is het een onmogelijke relatie. Ik zou ook wel eens een positief verhaal willen lezen, dat het goed gaat tussen tweelingzielen. Ik heb geen antwoord waarom het meestal niet goed gaat. Alleen je eigen ervaring telt.(Gabrielle)

Antwoord
Ik denk ook dat 9 van de 10 keer een relatie met je tweelingziel onmogelijk is. Wel ken ik iemand, waarvan de tweelingziel zich aan gene zijde bevindt en die relatie is goed. Via meditaties spreken zij elkaar, voelen zij elkaar en is het duidelijk dat haar tweelingziel haar vanaf die kant begeleidt. Zoiets dergelijks beschrijft Sylvia Lucia ook in haar boek “Verlangen naar mijn Tweelingziel”. Voor mij is het in ieder geval een troost dat de scheiding niet voor eeuwig zal zijn, maar dient voor een hoger doel. Ik denk dat iedere keer dat je overgaat (tussen de incarnaties in), je wel goed contact hebt met je tweelingziel. Je evalueert dan gezamenlijk je geleefde levens op aarde, om op die manier dat hogere doel te bereiken. Er worden dan bepaalde afspraken gemaakt, die, als je weer op aarde leeft, bent vergeten. Het afscheid is dus niet voor eeuwig!(SoulSinger)

Antwoord
Er is een cd op de markt van Kristien De Winter, een meditatie cd, over chakra wellness, die dame is getrouwd met haar tweelingziel. Het is dus best mogelijk, maar het is daarom niet makkelijk om een relatie aan te gaan met je tweelingziel. Ik heb het ook geprobeerd, maar mij is het ook niet gelukt en ik zit nu in de fase van loslaten. Maar het is dus best wel mogelijk.(Onbekend)