Q0259. Zou het ondanks het leeftijdsverschil een ander soort band zijn geweest?

Onbekend

De situatie is zo, dat we elkaar eigenlijk al jaren kennen. We hebben altijd een redelijke vriendschappelijke band gehad. Van mijn kant was het ook niet meer, tot een paar maanden geleden. Op een of andere manier gebeurde er iets en kregen we meer interesse in elkaar. Ik vond eigenlijk dat het niet kon, hij is zoveel jaren jonger en gebonden. Maar als we bij elkaar zijn, verdwijnt de wereld. Het is zo vertrouwd, vanaf het eerste begin. Vreemd is wel, dat ik hem bijna niet recht in de ogen kan kijken. Ik weet zijn oogkleur niet eens. Nu is er een punt achter gezet omdat er toch teveel gewetens bezwaren zijn gezien zijn situatie. Ik voel me erg leeg ook al zie ik hem elke dag. Het vreemde is dat ik geen liefdesverdriet heb. Gewoon leeg, alsof ik iets kwijt ben. Zou het ondanks het leeftijdsverschil een ander soort band zijn geweest?

Antwoord
Echte liefde nooit begrepen wat dat was. Echte liefde iets waar ik vaak over las Echte liefde overkomt je vaak maar 1 keer Echte liefde hou je daarom ook de eerste Echte liefde ik vond hem .echt waar Echte liefde iets wat ik dacht dat niet bestond maar is toch daar Echte liefde moet je koesteren en niet verwaarlozen. Echte liefde ook al gaat het soms niet over rozen Echte liefde houd het in je hart en laat het je geliefde zien Echte liefde komt niet zomaar… als je het vond is dat verdient. Echte liefde het is geschonken,en misbruik het niet. Echte liefde het is meer dan het sexuele aspect dat je ziet.(Onbekend)